luchtreiniger,luchtbevochtiger, luchtontvochtiger,venta, boneco
voor gezonde lucht
Over Airsain
Contact
Vacatures
 HOME | AANBIEDING | PRODUCTEN | MERKEN | VERGELIJK | ACCESSOIRES | MIJN AIRSAIN |
ZOEK

VOCHTIGE LUCHT
Kleine ontvochtiger Bouwdroger Luchtontvochtiger Ontvochtiger industrie Adsorptiedroger Zwembadontvochtiger Welke ontvochtiger?
DROGE LUCHT
Bevochtiger Luchtwasser Ultrasoon bevochtiger Koud water bevochtiger Stoombevochtiger Vaste Bevochtiger Welke bevochtiger?
FIJNSTOF EN ALLERGIE
Ionisator Luchtreiniger Reiniger of ionisator?
BIJVERWARMING
Infrarood Keramische verwarming Ventilatorkachel Werkplaatskachel Olieradiator Convectorkachel
AIRCONDITIONERS
Mobiele Airco Zelf Montage Airco Wand Single Split Airco Wand Multi Split Airco Plafond Vloer Airco Cassette Airco Welke airco?
VLIEGENVANGER
Insectenverdelger Insect-O-Cutor
METEN
Barometer Thermometer Hygrometer CO2 Meter Rookmelder Weerstation CO Melder Fijnstofmeter Ozon Detector
GEUR OF STANK
Luchtverfrisser Ozongenerator
OVERIGE APPARATUUR
Air Blower Ventilator Fan

OPENINGSTIJDEN
Ma - vr van 9:00 - 17:30 uur.

APRIL 2015
Weerstation Technoline Blue-Forecast

Gratis

Weerstation Blue-Forecast
t.w.v. € 24,50 bij bestellingen vanaf €  299,00
Home Producten Luchtbevochtiging


Last van droge lucht? Bevochtiging op maat vindt u bij AirSain! Voor het verhogen van de luchtvochtigheid in een ruimte heeft u keuze uit een ruim assortiment bevochtigers van diverse bekende merken. Lucht bevochtigen in huis, kantoor of bedrijf! Bij ons vindt u kleine bevochtigers tot grote luchtbevochtigers voor professioneel / industrieel gebruik. De werking van centrale verwarming, kachel of vloerverwarming in woningen, kantoren en bedrijven drogen de lucht enorm uit. Ook de toegenomen mate van isolatie heeft een nadelig effect op de luchtvochtigheid in een ruimte.

Klik hier voor meer informatie over luchtbevochtiging ...

Een te lage luchtvochtigheid veroorzaakt droge ogen, hoofdpijn, verstopte neus, huidklachten, vermoeidheid en keelirritatie. De vatbaarheid voor verkoudheid en griep neemt toe bij een te lage luchtvochtigheid. Naast gezondheidsklachten ontstaat veel schade aan vloeren en meubelen door een te laag vochtgehalte in de lucht.

Luchtbevochtigers verhogen de relatieve luchtvochtigheid. Een goede en gezonde luchtvochtigheid ligt rond 50% - 60%. Bij deze luchtvochtigheid kan de lucht optimaal worden gereinigd met bijvoorbeeld een luchtreiniger. De luchtverontreinigingen zweven minder, en zijn beter te binden. Het openen van ramen in winterperioden biedt geen oplossing omdat koude buitenlucht vaak nog droger is.

We onderscheiden 4 technieken van bevochtiging. De relatieve vochtigheid van de lucht verhogen met:

  • Stoombevochtigers: Een stoombevochtiger kookt het water uit het waterreservoir. Dit is een vorm van bevochtiging die veel energie vraagt, dus met name geschikt voor kortstondig bevochtigen. Waterdamp (kleine druppeltjes) wordt direct in de lucht gebracht. De temperatuur van de lucht stijgt hierdoor.
  • Ultrasone luchtbevochtigers: Snelle, directe bevochtiging. Het water in de ultrasone bevochtiger wordt in beweging gebracht door een trilplaatje waardoor een zeer fijne waternevel (microfijne druppeljes) ontstaat. Om kalkaanslag te voorkomen, wordt een anti-kalk patroon gebruikt dat regelmatig moet worden vervangen.
  • Luchtwassers: Bevochtigen van lucht door natuurlijke verdamping van water. De luchtvochtigheid wordt verhoogd met behulp van een schijvenpakket dat door een waterreservoir draait. Deze wijze van luchtbevochtigen is zeer gelijkmatig. Met deze vorm van bevochtiging is teveel bevochtigen niet mogelijk.
  • Koudwaterverdampers: Deze bevochtigers verhogen de luchtvochtigheid eveneens door natuurlijke verdamping van water. De vochtigheid van de lucht verhogen met behulp van een verdampingsfilter dat water uit een reservoir opzuigt. Luchtbevochtiging door natuurlijke verdamping!

Voor bevochtiging van een grote ruimte zie vaste bevochtigers. Automatisch lucht bevochtigen! Deze bevochtigers hebben een vaste aansluiting op de waterleiding en zijn voorzien van hygrostaat of timer.

Een luchtbevochtiger kopen? AirSain heeft een uitgebreid assortiment bevochtigers voor u. AirSain, expert in lucht bevochtigen!Luchtbevochtiging

voor max. prijs

Ultrasoon bevochtiger Boneco 7146 Boneco 7146

Boneco 7146

Kleine ultrasone bevochtiger: Ideaal voor gebruik op reis. Compacte luchtbevochtiger voor bijvoorbeeld uw hotelkamer. De Boneco 7146 wit, zwart of rood wordt geleverd met een universele adapter. Een stevige reisetui wordt alleen bij de rode uitvoering meegeleverd.

16 m2
40 m3
€ 49,00

Stylies Atlas reisbevochtiger Stylies Atlas

Stylies Atlas

Deze compacte "reis" ultrasoonbevochtiger van Stylies is de kleinste in zijn soort. Ideale bevochtiger voor onderweg. Geschikt voor bevochtiging in een hotelkamer of kleine slaapkamer. De Stylies Atlas is voorzien van een universele adapter voor wereldwijd gebruik.

16 m2
40 m3
€ 53,50

Stoombevochtiger Honeywell 950 Honeywell 950

Honeywell 950

Honeywell 950 is een stoombevochtiger zonder filters. Deze luchtbevochtiger zorgt voor ontspannen ademen en comfortabel slapen in ruimtes met een optimale luchtvochtigheid van 40-60%.
25 m2
63 m3
€ 69,00

Stylies Carina koud water bevochtiger Stylies Carina

Stylies Carina

Koudwaterverdamper: De Stylies Carina bevochtiger is klein van formaat en heeft een stille werking. Geschikte luchtbevochtiger voor een kleine kamer, kinderkamer en babykamer.

35 m2
88 m3
€ 79,00

Stylies Aquila ultrasoon bevochtiger Stylies Aquila

Stylies Aquila

Kleine ultrasoon bevochtiger: De Stylies Aquila is een ultrasoon bevochtiger die geschikt is voor kleine kamers. De droge lucht neemt direct de zeer fijne nevel op, waardoor de relatieve vochtigheid snel stijgt.

25 m2
63 m3
€ 79,00

Boneco 1346 stoombevochtiger Boneco 1346

Boneco 1346

De Boneco 1346 is een stoombevochtiger met een groot reservoir en een hoge verdampingscapaciteit.

60 m2
150 m3
€ 139,00
€ 79,00

Stoombevochtiger Beurer LB50 Beurer LB50

Beurer LB50

De Beurer LB50 stoombevochtiger verhoogt de luchtvochtigheid door verspreiding van waterdamp. De luchtbevochtiger is stil in gebruik en werkt hygiënisch, geurloos en bacterievrij.

40 m2
100 m3
€ 89,00

Ultrasoon bevochtiger Stylies Hydra Stylies Hydra

Stylies Hydra

AKTIEPRIJS 2 STUKS VOOR € 200,-

Ultrasone bevochtiger: De Stylies Hydra bevochtigt de lucht met zeer kleine waterdruppeltjes (nevel). De fijne nevel wordt zeer effectief verspreid in de droge lucht. Deze compacte luchtbevochtiger heeft een ingebouwde hygrostaat.

60 m2
150 m3
€ 105,00

Ultrasoon bevochtiger Stylies Libra Stylies Libra

Stylies Libra

Ultrasone bevochtiger: De Stylies Libra bevochtigt de lucht door het verspreiden van zeer kleine waterdruppeltjes (nevel). De fijne nevel wordt zeer effectief in de droge lucht verdeeld. Deze compacte luchtbevochtiger heeft een ingebouwde hygrostaat.

40 m2
100 m3
€ 105,00

AiroSwiss U200 Ultrasoon Luchtbevochtiger AiroSwiss U200

AiroSwiss U200

De AiroSwiss U200 verbruikt slechts 20 watt en is daarom een energiezuinige bevochtiger. Dankzij de stille werking is deze compacte ultrasoon luchtbevochtiger ideaal voor snel verhogen van de luchtvochtigheid in slaapkamer en kantoor.

50 m2
125 m3
€ 109,00

Stadler Form Anton Ultrasoon Luchtbevochtiger StadlerForm Anton

StadlerForm Anton

Design ultrasoon luchtbevochtiger: Stadler Form Anton: effectieve bevochtiging met een stijlvol design! De relatieve vochtigheid stijgt snel door de zeer fijn verdeelde nevel.

25 m2
63 m3
€ 119,00

Stoombevochtiger Fred StadlerForm Fred

StadlerForm Fred

Tijdelijke aktieprijs: 2 stuks in blauw of geel voor € 200,-

Stoombevochtiger: De Fred, een bijzonder uitziende luchtbevochtiger met stoom van Stadler Form. Heeft een design als een retro-futuristische UFO uit de jaren '50. Verkrijgbaar in diverse modieuze kleuren.

40 m2
100 m3
€ 129,00

Meaco MistStandard ultrasone bevochtiger Meaco MistStandard

Meaco MistStandard

Meaco Mist Standard ultrasoon bevochtiger. Reservoir van 5 liter, regelbare verdamping in 2 standen.

45 m2
113 m3
€ 129,00

Boneco 2441 Bevochtiger Boneco 2441

Boneco 2441

Koudwaterverdamper: De nieuwe esthetisch vormgegeven luchtbevochtiger van Boneco. Eenvoudig te bedienen en een zeer geluidsarme werking.

Nu met 2 EXTRA filters (totaal 3)

48 m2
120 m3
€ 138,50

Boneco 7145 ultrasone bevochtiger Boneco 7145

Boneco 7145

Ultrasoon luchtbevochtiger: Luchtbevochtiger met een modern design en ingebouwde hygrostaat. Werkt geruisloos en zorgt voor een snelle luchtbevochtiging. Met instelbare luchtvochtigheid.

60 m2
150 m3
€ 139,00

Stadler Form Oskar-Basic StadlerForm Oskar Basic

StadlerForm Oskar Basic

Koudwaterverdamper: Stadler Form Oskar, markante luchtbevochtiger voorzien van een ingebouwde hygrostaat. De strak vormgegeven bevochtiger bevat sfeervolle LED-verlichting met dimmer.

40 m2
100 m3
€ 149,00

Bevochtiger Venta LW15 Venta LW15

Venta LW15

Koudwaterverdamper + Luchtwasser: Venta Airwasher LW15 voor het bevochtigen van de lucht in kleine kamers tot 20m2 en reiniging tot 10m2. Deze Venta LW 15 zorgt voor bevochtiging en wassing van de lucht. Zeer duurzame luchtbevochtiger én luchtreiniger!

Bestel nu extra voordelig Venta onderhoudsmiddelen bij aanschaf van deze Venta LW15

20 m2
50 m3
€ 169,00

Boneco 7147 ultrasone bevochtiger Boneco 7147

Boneco 7147

Ultrasone luchtbevochtiger: Blaast geruisloos water in een micro-fijne nevel in de ruimte. Werkt volautomatisch dankzij de ingebouwde hygrostaat. Bevochtiger met een modern design en ideaal voor snelle luchtbevochtiging.

60 m2
150 m3
€ 179,00

Boneco 7135 ultrasoon bevochtiger Boneco 7135

Boneco 7135

FAVORIET

Ultrasoon luchtbevochtiger: Blaast water in een micro-fijne nevel in de ruimte. Werkt geruisloos en volautomatisch door de ingebouwde hygrostaat. Heeft een modern design en geeft een snelle luchtbevochtiging. De luchtvochtigheid is snel op peil!

60 m2
150 m3
€ 189,00

Boneco U600 ultrasoonbevochtiger Boneco U600

Boneco U600

Ultrasoon luchtbevochtiger uit de nieuwe Boneco designlijn. Mogelijkheid tot instellen van stoomcapaciteit, luchtvochtigheidsgraad en voorverwarming. Snel en effectief bevochtigen, mét of zonder verwarming van de nevel!

60 m2
150 m3
€ 189,00

Meaco MistDeLuxe ultrasone bevochtiger Meaco MistDeLuxe

Meaco MistDeLuxe

Meaco Mist DeLuxe 3 om 1. Ultrasoon bevochtiger met HEPA filter, actief koolfilter en ionisator voor een optimale luchtkwaliteit. Voorzien van instelbare digitale hygrostaat, reservoir van 6 liter, koele of warme verdamping, turbo functie, regelbare verdamping in 3 standen.

55 m2
138 m3
€ 189,00

Bevochtiger Stylies Mira Stylies Mira

Stylies Mira

De Stylies Mira luchtbevochtger is een stille koudwaterverdamper. Ideaal voor slaapkamer en woonkamer om de relatieve luchtvochtigheid op peil te houden. Voorzien van slaap- en automatische besturingsmodus.

50 m2
125 m3
€ 189,00

Boneco U650 ultrasoonbevochtiger Boneco U650

Boneco U650

Ultrasone bevochtiger uit de nieuwe Boneco designlijn. Zeer complete luchtbevochtiger met digitale functies, LCD display en soft touch toetsen voor het eenvoudig instellen van neveluitstoot, luchtvochtigheid, voorverwarming, auto-/slaapmodus, bedrijfsduur, weergave van reiniging en helderheid van het display.
 

60 m2
150 m3
€ 219,00

Ultrasone digitale luchtbevochtiger Boneco 7142

Boneco 7142

Ultrasone luchtbevochtiger: De stijlvolle luchtbevochtiger Boneco 7142 is voorzien van hygrostaat en een groot reservoir (7,5 liter). De bevochtiger volgens Zwitsers ontwerp is voorzien van een duidelijk display.

60 m2
150 m3
€ 229,00

Stadler Form Ultrasone digitale luchtbevochtiger StadlerForm Jack

StadlerForm Jack

AKTIEPRIJS: 2 STUKS VOOR € 400,-

Ultrasoon luchtbevochtiger: Stadler Form Jack, een ultrasoon luchtbevochtiger met een mooi design. De Stadler Form Jack is voorzien van hygrostaat en heeft een groot reservoir (5 liter). Leverbaar in de kleuren zwart en wit. Capaciteit 480 ml / uur.

65 m2
163 m3
€ 229,00

Ultrasoon luchtbevochtiger Stylies Hera Stylies Hera

Stylies Hera

Ultrasone bevochtiger: Stylies Hera voor luchtbevochtiging met kleine waterdruppeltjes (nevel). De fijne nevel wordt zeer effectief verspreid in de lucht. Deze compacte Stylies luchtbevochtiger heeft een ingebouwde hygrostaat.

65 m2
163 m3
€ 229,00

AiroSwiss S450 AiroSwiss S450

AiroSwiss S450

De Air-O-Swiss S450 is een stoombevochtiger met een kindvriendelijke en veilige verdamping. Er wordt gebruik gemaakt van de 'ClearMist technologie' welke zorgt voor een hygiënische, veilige handwarme uitstoot van stoom. Deze stoombevochtiger is erg krachtig met een opbrengst van 0,55 liter p/u en geschikt voor ruimtes tot 60m2. De S450 maakt geen gebruik van filters, ontkalkingspatronen of chemische toevoegingen. Anti Kalk Pads verminderen de kalkvorming, waarvan er 2 worden meegeleverd.

60 m2
150 m3
€ 229,00

Luchtreiniger/Bevochtiger Sharp KC-930EUW Sharp KC930EUW

Sharp KC930EUW

Luchtreiniger en luchtbevochtiger in 1. Voorzien van plasmacluster ionisator, HEPA, geur en mistfilter. Luchtreiniging én luchtbevochtiging met een capaciteit van 350 ml / uur. Behoort tot de Sharp luchtreinigers met ingebouwde bevochtiger voor verbeterde luchtreiniging.

21 m2
53 m3
€ 229,00

Stadler Form Oskar-Big Bevochtiger StadlerForm Oskar Big

StadlerForm Oskar Big

 
Koudwaterverdamper: Stadler Form Oskar Big, de grote broer van StadlerForm Oskar-Basic is een strak vormgegeven luchtbevochtiger voorzien van een ingebouwde hygrostaat. Door zijn strakke design en de hoge bevochtigingscapaciteit komt deze nieuwe Oskar-Big bevochtiger in vrijwel elke ruimte tot zijn recht.
65 m2
163 m3
€ 239,00

Air o Swiss 1355 om lucht te bevochtigen AiroSwiss 1355

AiroSwiss 1355

Koudwaterverdamper + Luchtwasser: Maakt gebruik van een schijvenpakket. Stofdeeltjes slaan op de schijven neer waardoor de lucht wordt gewassen. Met deze wijze van bevochtigen is overbevochtiging niet mogelijk.

50 m2
125 m3
€ 249,00

Venta LW25 Bevochtiger en Luchtreiniger Venta LW25

Venta LW25

Koudwaterverdamper + Luchtwasser: De nieuwe Venta LW25 luchtbevochtiger verbruikt slechts 8 Watt en is voorzien van een indicator voor waterstand. De bevochtiger heeft tiptoetsen en schakelt automatisch uit bij een leeg reservoir. Fraaie indicatoren geven de werkingsstand van de luchtwasser aan. Venta LW25: bevochtiger én luchtreiniger!

Bestel voordelig een compleet Venta LW25 pakket inclusief 2 * 500 ml  Venta Hygiënemiddel + 2 * 250 ml Venta Reiniger + Venta Rolwagen in bijbehorende kleur.

40 m2
100 m3
€ 249,00

Boneco W2055A luchtbevochtiger Boneco W2055A

Boneco W2055A

EXTRA GRATIS IONIC SILVER STICK € 24,90

Koudwaterverdamper + Luchtwasser: Mooi vormgegeven luchtbevochtiger/ luchtwasser voor een optimale luchtvochtigheid. Werkt geluidsarm en is goedkoop in onderhoud. Met deze wijze van bevochtigen is overbevochtiging niet mogelijk. Lucht bevochtigen én reinigen met Boneco 2055.

50 m2
125 m3
€ 259,00

Brune B125 luchtbevochtiger Brune B125

Brune B125

Koudwaterverdamper + Luchtwasser: Brune B125 luchtbevochtiger heeft een grote verdampingscapaciteit voor snel verhogen van de luchtvochtigheid. Het apparaat heeft een eenvoudige bediening en is voorzien van een afleesdisplay voor het waterniveau. De bevochtiger is eenvoudig verplaatsbaar en geluidsarm.

60 m2
150 m3
€ 298,00
€ 265,00

Brune B120 luchtbevochtiger Brune B120

Brune B120

Koudwaterverdamper + Luchtwasser: Brune B120 luchtbevochtiger heeft een grote verdampingscapaciteit. De luchtbevochtiger heeft een zeer eenvoudige bediening en is voorzien van een display voor het aflezen van het waterniveau. Eenvoudige reiniging, hygiënische bevochtiging voor een optimale luchtvochtigheid.

55 m2
138 m3
€ 269,00

Luchtreiniger Sharp KC-A40EUW Sharp KCA40EUW

Sharp KCA40EUW

Sharp Plasmacluster luchtreiniger KC-A40EUW met viervoudig filtersysteem en bevochtigingsfunctie. Deze Sharp luchtreiniger/bevochtiger is voorzien van wieltjes en heeft een gebruiksvriendelijke watertank.

26 m2
65 m3
€ 298,00

Ultrasone luchtbevochtiger Boneco 7144 Boneco 7144

Boneco 7144

Ultrasone luchtbevochtiger: Boneco 7144 beschikt over voorverwarming en een instelbare vochtuitstoot voor het comfortabel verhogen van de luchtvochtigheid. De luchtbevochtiger is voorzien van een hygrostaat en een timer.

60 m2
150 m3
€ 229,00

Boneco U700 Ultrasoon luchtbevochtiger Boneco U700

Boneco U700

Ultrasoon luchtbevochtiger: Luchtbevochtiger met een modern design en ingebouwde hygrostaat. Werkt geruisloos en staat garant voor snelle luchtbevochtiging. Compleet automatisch instelbaar.

80 m2
200 m3
€ 319,00

Stylies Aquarius luchtwasser Stylies Aquarius

Stylies Aquarius

EXTRA GRATIS IONIC SILVER CUBE

Luchtbevochtiger en luchtwasser in één: De Stylies Aquarius luchtbevochtiger en luchtwasser heeft een uitermate stille werking en beschikt over een prachtig design. Geschikt voor bevochtiging in woonkamer of grote slaapkamer.

50 m2
125 m3
€ 399,00
€ 345,00

Venta LW45 Luchtbevochtiger Venta LW45

Venta LW45

Venta LW45 voor luchtbevochtiging én luchtreiniging zonder filters. De luchtvochtigheid snel verhogen door natuurlijke bevochtiging. Ideale luchtbevochtiger - luchtreiniger voor huis en kantoor.

Bestel voordelig een compleet Venta LW45 pakket inclusief 2 * 500 ml  Venta Hygiënemiddel + 2 * 250 ml Venta Reiniger + Venta Rolwagen in bijbehorende kleur.

75 m2
188 m3
€ 349,00

Boneco 2055E luchtwasser Boneco 2055E

Boneco 2055E

Koudwaterverdamper + Luchtwasser: Mooi vormgegeven luchtbevochtiger/ luchtwasser. Werkt geluidsarm en is goedkoop in onderhoud. Met deze wijze van bevochtiging is overmatig bevochtigen niet mogelijk. Topmodel luchtbevochtiger! Met ingebouwde hygrostaat, dus volautomatisch en digitaal bevochtigen.

50 m2
125 m3
€ 359,00

AiroSwiss W490 AiroSwiss W490

AiroSwiss W490

Luchtbevochtiger en luchtwasser in één: Deze stijlvolle luchtbevochtiger-luchtwasser maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van luchtbevochtiging. De AirOSwiss W490 is voorzien van een digitaal display met soft-touch toetsen en is instelbaar met een digitale hygrostaat.

50 m2
125 m3
€ 399,00
€ 359,00

Luchtreiniger Sharp KC-A50EUW Sharp KCA50EUW

Sharp KCA50EUW

Luchtreiniger en luchtbevochtiger in 1. Voorzien van plasmacluster ionisator, voorfilter, HEPA-filter, geurfilter en luchtbevochtigingsfilter. Lucht reinigen met een bevochtigingscapaciteit van 600 ml / uur. Behoort tot de Sharp luchtzuiveraars met ingebouwde bevochtiger voor verbeterde luchtreiniging.

38 m2
95 m3
€ 389,00

Luchtbevochtiger Stadler Form Tom StadlerForm Tom

StadlerForm Tom

Koudwaterverdamper + Luchtwasser: De Stadler Form Tom luchtbevochtiger en luchtwasser is geschikt voor ruimtes tot maximaal 60 m2. Voorzien van ingebouwde hygrostaat en programma voor automatische reiniging.

60 m2
150 m3
€ 479,00
€ 429,00

Sanvia LB50 luchtbevochtiger Sanvia LB50

Sanvia LB50

Koudwaterverdamper: Sanvia LB50 is geschikt voor het bevochtigen van grotere ruimtes. Deze luchtbevochtiger is voorzien van een hygrostaat en 3 ventilatiestanden. Ideale luchtbevochtiger voor een royale woning, kantoor of bedrijf.

180 m2
450 m3
€ 479,00

Luchtbevochtiger Stadler Form Robert StadlerForm Robert

StadlerForm Robert

Koudwaterverdamper + Luchtwasser: De Stadler Form Robert luchtbevochtiger en luchtwasser is geschikt voor bevochtiging in ruimtes tot maximaal 80 m2. Voorzien van instelbare luchtvochtigheid, 'Auto' mode, 'Nacht' mode en display met bewegingssensor. Winnaar iF Product Design Award 2014.

80 m2
200 m3
€ 498,00

Air-o-Swiss 2071 Luchtreiniger Bevochtiger AiroSwiss 2071

AiroSwiss 2071

Air-o-Swiss 2071 luchtreiniger & luchtbevochtiger (2-in-1) met HEPA- en actief koolstoffilter. Aanbevolen voor mensen met een allergie. Eenvoudige bediening en vlot schoon te maken.

40 m2
100 m3
€ 498,00

Daikin MCK75JVM-K Luchtreiniger met Bevochtiger Daikin MCK75

Daikin MCK75

De Daikin Ururu luchtreiniger met bevochtiger verwijdert doeltreffend allergenen (bijv. pollen, huismijt, stof, fijnstof, enz.), bacteriën en virussen. De unit werkt bovendien sterk ontgeurend; het verwijdert op efficiënte manier tabaksrook en breekt andere geuren af. De MCK75JVM behoort tot de succesvolle serie Daikin luchtreinigers met Flash Streamer Technologie. Dankzij de uiterst stille werking is deze luchtreiniger een garantie voor rustige nachten. Bij de unit zijn zeven vouwfilters bijgesloten (één voor onmiddellijk gebruik en 6 reservefilters). Luchtreiniging met bevochtiging voor een aangenaam, mild binnenklimaat! 

48 m2
120 m3
€ 579,00

HEPA Luchtreiniger Sharp KC-A60EUW Sharp KCA60EUW

Sharp KCA60EUW

Sharp KCA60 luchtreiniger en luchtbevochtiger in 1. Voorzien van High Density plasmacluster generator. Bevochtigingscapaciteit van 730 ml / uur. Luchtfilters: voorfilter, HEPA-filter, geurfilter en luchtbevochtigingsfilter. Behoort tot de Sharp luchtreinigers met ingebouwde bevochtiger voor verbeterde luchtreiniging. Geavanceerde luchtcirculatie en energiebesparende Inverter techniek.

48 m2
120 m3
€ 598,00

Airtek PCMH45 Luchtbevochtiger Airtek PCMH45

Airtek PCMH45

Professionele koudwater bevochtiger met een verdampingscapaciteit van 45 liter per dag. Geschikt voor het bevochtigen van grote ruimten. Liever automatisch bevochtigen? De luchtbevochtiger is optioneel aan te sluiten op de waterleiding. Groot waterreservoir.

300 m2
750 m3
€ 599,00

Boneco H680 luchtbevochtiger en luchtreiniger Boneco H680

Boneco H680

Boneco H680 Hybride luchtreiniger en luchtbevochtiger (2-in-1) met hybride downstream-filter. Deze downstream-filter bestaat uit een koolstoffilter en een HEPA-filter. Aanbevolen voor mensen met een allergie. Eenvoudige bediening en vlot schoon te maken.

100 m2
250 m3
€ 998,00

Brune B250-STD Luchtbevochtiger Brune B250 STD

Brune B250 STD

Koudwaterverdamper + Luchtwasser: Brune B250 is een kwalitatief hoogwaardige bevochtiger voor grotere ruimtes. De bevochtiger is eenvoudig verplaatsbaar en is geluidsarm. Brune B250 bevochtiger met automatische regeling, elektronische hygrostaat en waterniveau-indicator. De bevochtiger is optioneel verkrijgbaar met een vaste wateraansluiting.

180 m2
450 m3
€ 1.279,00
€ 1.065,00

Brune B300-STD Brune B300 STD

Brune B300 STD

De Brune B300 is een krachtige koudwater bevochtiger waardoor overbevochtiging niet mogelijk is. De bevochtiger heeft een grote capaciteit, maakt weinig geluid en heeft een strak en aansprekend design.
 

240 m2
600 m3
€ 1.698,00

Venta LW80 Luchtbevochtiger en Luchtwasser Venta LW80

Venta LW80

Koudwaterverdamper + Luchtwasser: zorgt voor luchtbevochtiging en luchtwassing. Zeer duurzaam: Venta Airwashers hebben een stootvaste behuizing met dubbele wanden. Geschikt voor bevochtiging in grote ruimtes tot 320 m2. Krachtige Venta luchtbevochtiger én luchtreiniger voor een optimaal binnenklimaat!

320 m2
800 m3
€ 1.749,00

Brune B250-AWZ Luchtbevochtiger Brune B250 AWZ

Brune B250 AWZ

Luchtbevochtiger én reiniger: Brune B250-AWZ met vaste wateraansluiting is een kwalitatief hoogwaardige bevochtiger voor grotere ruimtes. De bevochtiger is eenvoudig verplaatsbaar en is geluidsarm. Brune B250 bevochtiger met automatische regeling, elektronische hygrostaat en waterniveau-indicator.

180 m2
450 m3
€ 1.898,00

Brune B300-AWZ Brune B300 AWZ

Brune B300 AWZ

Luchtbevochtiger én luchtreiniger: De Brune B300 is een krachtige koudwater-bevochtiger waardoor overbevochtiging niet mogelijk is. De bevochtiger heeft een grote capaciteit, maakt weinig geluid en heeft een strak en aansprekend design. Luchtbevochtiging industrieel toepassen? Deze Brune B300 bevochtiger is onder andere geschikt voor bedrijf, kantoor, laboratorium, ziekenhuis, hotel maar ook voor een ruime woning of appartement.
 

240 m2
600 m3
€ 2.465,00

Brune B500 STD Brune B500 STD

Brune B500 STD

De Brune B500 STD is een professionele luchtbevochtiger met een waterreservoir van 50 liter en is geschikt voor bevochtiging in grote ruimten. De mobiele bevochtiger is eenvoudig verplaatsbaar en werkt geruisarm. Voorzien van UV waterbehandeling.

 

350 m2
875 m3
€ 3.898,00

Venta Bevochtiger - Luchtreiniger LW82 Venta Airwasher LW82

Venta Airwasher LW82

Luchtbevochtiger én luchtreiniger: Deze bevochtiger van het topmerk Venta zorgt naast het bevochtigen ook voor luchtwassing en is bijzonder geschikt voor industriële luchtbevochtiging. Zeer robuust en duurzaam!: Venta Airwashers hebben een stootvaste behuizing met dubbele wanden. Venta Airwasher LW82 heeft een aansluiting op de waterleiding en afvoer voor automatische reiniging. Venta Airwasher LW82 is geschikt voor het bevochtigen en reinigen van de lucht in grote ruimtes tot 320 m2. Professionele bevochtiger én luchtreiniger van Venta!

320 m2
800 m3
€ 3.949,00

Brune B500 AWZ Brune B500 AWZ

Brune B500 AWZ

Brune B500 AWZ is een professioneel luchtbevochtigingssysteem voor het bevochtigen van een grote ruimte. De luchtbevochtiger is voorzien van automatische watertoevoer en waterbehandeling.

350 m2
875 m3
€ 4.985,00

Brune B500 PRO Brune B500 PRO

Brune B500 PRO

De B500 PRO is het TOPMODEL van Brune, de meest professionele bevochtiger met automatische watertoevoer, waterafvoer, spoeling en waterbehandeling. Ideale luchtbevochtiger voor kantoor, museum, industrie, opslag en conditionering.

350 m2
875 m3
€ 5.365,00

Blijf op de hoogte


Meer info ...

Rubrieken

Nieuws
Luchtkwaliteit
Droge lucht
Vochtprobleem
Woordenboek

Klantenservice

Bestellen
Aflevering
e-Service
Privacy Policy
Algemene Voorwaarden

Contact

Airsain Nederland
Sigarenmaker 12-A
5521 DJ Eersel
T. 0497-512164
E. Contactformulier
Ma - vr van 9:00 - 17:30 uur.

© Copyright 2015 Airsain Nederland. All rights reserved. 18 april 2015 Sitemap