Home Alle Merken AirExchange
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

AirExchange

AirExchange® staat voor innovatie, functionaliteit en design op het gebied van professionele luchtbehandeling. De unieke AirExchange® luchtreinigers behalen ongeëvenaarde prestaties, wat ze bijzonder aantrekkelijk maakt voor professionals en iedereen die perfectie in luchtreiniging nastreeft. AirExchange® luchtreinigingssystemen bieden de uitstekende prestaties voor een betaalbare prijs. Gaat dit ten koste van het uiterlijk en uitstraling van de luchtreinigers? Zeker niet! De ontwerpers hebben een perfecte balans gevonden tussen functionaliteit & design.

AirExchange Bevochtigers

AirExchange Luchtreinigers

AirExchange Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Professionele luchtreiniging, prachtige vormgeving!

Het streven van AirExchange® is het beschikbaar maken van een uitstekende luchtkwaliteit voor uzelf, voor alle medewerkers, bezoekers, patiënten en klanten in professionele omgevingen en andere grote binnenruimtes. AirExchange® producten bieden een belangrijke bijdrage aan de gezondheid door het elimineren van virussen en bacteriën, gasvormige verontreinigingen en zwevende deeltjes.

Met een AirExchange® luchtreiniger bent u verzekerd van een hoge capaciteit, intensieve luchtreiniging waarbij de prachtige vormgeving van AirExchange® oplossingen u positief zal verbazen.

Innovatie, functionaliteit en design op het gebied van professionele luchtbehandeling

Het in Nederland gevestigde bedrijf AirExchange® staat voor innovatie, functionaliteit en design op het gebied van professionele luchtbehandeling. De unieke AirExchange® luchtreinigers met het gepatenteerde VORTEX-principe bieden onvergelijkbare prestaties en maken ze bijzonder aantrekkelijk voor professionals en perfectionisten. Deze techniek maakt het mogelijk om binnen enkele seconden een zwaar rokerige ruimte volledig rookvrij te maken.

Overigens zijn de AirExchange® luchtreinigingssystemen niet alleen zeer krachtig, maar ook goedkoop. Dit heeft echter geen invloed op het uiterlijk van de luchtbehandelingskasten. De ontwerpers wisten een perfecte balans te vinden tussen functionaliteit en design.

Optimale luchtkwaliteit tegen een betaalbare prijs

Professionele luchtzuivering, mooi design! De AirExchange® luchtzuiveringssystemen zorgen voor een optimale luchtkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bescherm uw gezondheid, die van uw klanten, medewerkers, patiënten, bezoekers en gasten! Uitgerust met de unieke VORTEX-technologie, UV-C-licht en HEPA H14-filter, zijn AirExchange®-luchtreinigers het ultieme wapen tegen virussen, bacteriën en schimmels.

  • State-of-the-art filtercombinatie: AirExchange® luchtreinigingssystemen zijn uitgerust met een extreem krachtige 360° filtercombinatie. Dankzij deze geavanceerde en unieke filtercombinatie bereiken de AirExchange® luchtreinigers ongeëvenaarde prestaties en hebben ze een efficiëntie van meer dan 99,995% bij het elimineren van virussen, bacteriën en schimmels!
  • Perfecte balans tussen design en functionaliteit: Bij AirExchange® is het uiterlijk van de luchtzuiveringssystemen net zo belangrijk als hun functionaliteit en daarom is het doel van de ontwerpers om producten te ontwikkelen die hieraan voldoen. Een zorgvuldige analyse van de luchtstroom en het opnemen ervan in het ontwerpproces heeft geresulteerd in een tijdloos ontwerp met maximale prestaties.

De toepassingsgebieden zijn divers, zowel particuliere, openbare als commerciële ruimtes zoals ziekenhuizen, hotels en restaurants, kantoren, vergaderzalen, sportscholen, scholen, artsenpraktijken, kappers en nog veel meer.