Home Nieuws CO2 meter kopen voor meten CO2

CO2 meter kopen voor meten CO2

AirSain voor een uitgebreid assortiment CO2-meters!

CO2-meter voor meten koolstofdioxide in het binnenklimaat

De hoeveelheid CO2 is een 'hot item' in de wereldpolitiek. Ofschoon het probleem vaak steeds meer in de media besproken wordt, blijft er een passieve houding ten opzichte van de oplossingsstrategie. Gelukkig ontstaat er steeds meer een bewustwording omtrent de CO2 uitstoot door mens en industrie.

Een CO2 meter kan helpen om deze uitstoot tastbaar te maken. Steeds meer wordt er op scholen, kinderdagverblijven en in de industrie gebruik gemaakt van een CO2 meter. Door middel van een sensor wordt de concentratie koolstofdioxide in de lucht bepaald.

Een hoge CO2-waarde op de CO2 detector laat te weinig ventilatie zien

Iedereen kent dat benauwde gevoel van teveel mensen in een te kleine ruimte waar minimale ventilatie niet meer voldoende is. Steeds meer scholen hebben na veel 'wikken en wegen' besloten om ieder lokaal te voorzien van een CO2 meter. Niet langer zijn aanbieders van dergelijke apparaatjes onvindbaar. Slechts bijzonder weinig speurwerk op het internet leert ons dat een CO2 meter niet langer een totaal onvindbaar product is.

CO2 meten voor gezonde binnenlucht

Kortom: adem verstandig en onderschat niet de waarde van het gebruik van een CO2 meter die daarbij kan helpen.

Een CO2 meter is een onmisbaar meetinstrument voor ieder weldenkend mens met gevoel voor gezonde lucht!

CO2-meters kopen, ruim assortiment meters voor CO2

Meet CO2 met een CO2-meter van AirSain. Bijvoorbeeld de CO2-meter van Envix, die naast CO2 de temperatuur en relatieve vochtigheid weergeeft, 3 belangrijke parameters voor de kwaliteit van de binnenlucht.

 

 

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen