Home Luchtkwaliteit Huis Condens Opstijgend vocht bestrijden Luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Condens Opstijgend vocht bestrijden Luchtontvochtigers

AirSain voor uw luchtontvochtiger en bouwdroger bij condens en vocht!

Problemen door vochtige lucht

Bij AirSain vindt u een groot aanbod van apparatuur voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw woning én op het werk. Daarnaast vindt u veel informatie over alle aspecten die invloed hebben op de luchtkwaliteit. AirSain voorziet u van geschikte apparatuur én bijbehorende informatie voor het verkrijgen van gezonde, schone lucht zonder problemen met condens en vocht. Op overzichtelijke wijze zijn de verschillende apparaten ingedeeld naar functionaliteit.

Vochtbestrijding door luchtontvochtiging

AirSain is specialist in luchtontvochtiging. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment luchtontvochtigers voor snelle en effectieve ontvochtiging van uw ruimte. Voor elke toepassing is een grote verscheidenheid aan ontvochtigers verkrijgbaar.

Vochtige lucht effectief bestrijden. Diverse soorten ontvochtigers tegen condens en vocht

AirSain is uw vertrouwd adres voor luchtontvochtiging! Bouwdrogers, luchtontvochtigers, adsorptiedrogers en Airmovers zijn direct verkrijgbaar. Voor perfecte vochtbestrijding heeft AirSain het juiste apparaat gereed staan. Tal van vochtproblemen worden krachtig bestreden: opstijgend vocht, schimmels, een vochtige kelder, een vochtige kruipruimte en vochtige muren. Vochtproblemen van deze aard behoren definitief tot het verleden door het inzetten van adequate ontvochtiging.

Een luchtontvochtiger en bouwdroger kopen of huren

Een vochtig huis is geen gezonde leefomgeving! Een te hoge luchtvochtigheid veroorzaakt diverse vochtproblemen zoals condensatie, vorming van schimmels en muffe lucht. Door tijdig de woning te ontvochtigen wordt condens en elk ander vochtprobleem voorkomen. Luchtontvochtigers en bouwdrogers houden de vochtigheid van de lucht op een acceptabel niveau. Het teveel aan vocht wordt tijdens ontvochtiging efficiënt door deze zéér krachtige vochtvangers uit de woning verwijderd. Dankzij de ondersteunende werking van de ontvochtiger blijft ook in de toekomst de juiste vochtigheidsgraad gehandhaafd. Voor het bereiken en behouden van goede ontvochtiging adviseren wij u een luchtontvochtiger te kopen in plaats van te huren. Het hele jaar door kunt u dan de ontvochtiger inzetten zodat permanent een lage luchtvochtigheid gewaarborgd blijft.

Bestrijding van vocht, ontvochtiging op maat!

Een goede luchtdroger haalt dagelijks een aanzienlijke hoeveelheid vocht uit een ruimte. Afhankelijk van de capaciteit van een ontvochtiger varieert de hoeveelheid vochtopname van enkele liters per dag tot vele tientallen liters vocht per dag. Een vochtige woning verliest niet een grote hoeveelheid vocht aan een willekeurige vochtvanger! Een goede luchtonvochtiger is onontbeerlijk voor succesvolle ontvochtiging. De benodigde capaciteit voor luchtontvochtiging is onder andere afhankelijk van de grootte van de ruimte, de heersende luchtvochtigheid en de gebruikswijze van een ruimte (douche, keuken, zwembadruimte, procesruimte. Voor het ontvochtigen van grote vertrekken bieden vaste ontvochtigers een perfecte oplossing. Vaste ontvochtigers worden onder andere ingezet in zwembadruimten, opslagruimten, productieruimten en klimaatruimten

Hygrometer voor het meten van de luchtvochtigheid

Vochtmeters / hygrometers meten de vochtigheidsgraad van de lucht. Een dergelijke vochtmeter / hygrometer is relatief goedkoop in aanschaf, maar kan grote vochtproblemen voorkomen. Op onze site vindt u een uitgebreid aanbod vochtmeters van diverse merken.

Luchtontvochtiger of bouwdroger eenvoudig online kopen

AirSain heeft een groot assortiment Fral bouwdrogers, Fral kleine ontvochtigers, Fral luchtontvochtigers, Fral industrie ontvochtigers, Fral zwembadontvochtigers, Ecor luchtontvochtigers, DeLonghi luchtontvochtigers en Trotec ontvochtigers. Zowel voor vochtbestrijding in een vochtig huis als voor ontvochtiging van grote hallen heeft AirSain de juiste ontvochtiger in huis. Een luchtdroger kunt u bij ons eenvoudig online kopen. Indien gewenst assisteren wij u graag bij het kiezen van de juiste wijze van ontvochtigen. Voor elke ruimte en elke toepassing is een geschikte luchtontvochtiger voor handen.

Benodigdheden voor succesvolle vochtbestrijding

Vanzelfsprekend kunt u bij AirSain ook alle toebehoren voor luchtontvochtigers eenvoudig online bestellen. Hygrostaten, Heet Gas Modules, opvoerpompen, alle denkbare accessoires zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor een optimale werking van uw ontvochtiger levert AirSain direct de benodigde onderdelen en accessoires.

Problemen met condens? Vochtproblemen? AirSain is dé specialist in luchtontvochtiging. Bezoek onze AirSain website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor het verkrijgen van een gezond binnenklimaat zonder overlast van vocht.

AirSain voor een ruime keuze ontvochtigers tegen condens en vocht!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen