Home Luchtkwaliteit Airconditioning Een straalkachel kopen

Een straalkachel kopen

AIRSAIN VOOR UW STRAALKACHEL!

Straalkachel voor snel verwarmen

Wat is eigenlijk een straalkachel? Een echte straalkachel verwarmt de omgeving door lucht langs een hete gloeidraad te blazen. In de nabijheid van de elektrische kachel wordt het snel heerlijk warm. De term straalkachel wordt nog wel eens gebruikt voor een willekeurige elektrische kachel. Ook andere typen elektrische kachels krijgen vaak de benaming straalkachel terwijl het werkingsprincipe van de kachel sterk verschilt. Andere soorten elektrische kachels zijn: convectorkachels, infrarood kachels, ventilatorkachels, keramische kachels en oliegevulde kachels.

Igloo straalkachel

Een goed voorbeeld van een straalkachel is een Igloo werkplaatskachel. De kachel is gemaakt van sterke, slijtvaste materialen. Een Igloo straalkachel verwarmt de omgeving erg snel. Kort voor een klus even de kachel aanzetten en binnen enkele minuten is het aangenaam warm. Een straalkachel van Igloo is uitgerust met een thermostaat voor het regelen van de temperatuur. De elektrische kachels bezitten omvalbeveiliging en beveiliging tegen oververhitting. Niet alleen snel en krachtig verwarmen, maar ook veilig!

Straalkachels en andere elektrische kachels

De typische straalkachel die vroeger aan het voeteneind van een luie stoel stond, heeft plaatsgemaakt voor stillere, meer energiezuinige modellen elektrische kachels. Voor een badkamer zijn voortaan ook andere modellen kachels verkrijgbaar zoals de badkamerkachels met IP21 normering van Delonghi: Delonghi kachel HVY 1030, Delonghi HVF 3031 en Delonghi HVF 3051T. Voor het verwarmen van een werkplaats, schuur, garage, loods, bouwplaats, terras of half open ruimte kan een beroep gedaan worden op een Igloo straalkachel.

Het aanbod kachels van AirSain varieert van een klein straalkacheltje tot een professionele straalkachel voor grote toepassingen. Voor het verwarmen van een slaapkamer, kinderkamer, woonkamer, zolder, studiekamer, badkamer, kantoor, camper of caravan biedt AirSain volop keuze elektrische kachels van merken als BM2, Delonghi, Duraflame, Igloo, Solis, Stadler Form en Sunheat.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen