Home Luchtkwaliteit Kantoor FZ A51HFR HEPA filter voor Sharp KC A50EUW Snelle levering

FZ A51HFR HEPA filter voor Sharp KC A50EUW Snelle levering

AIRSAIN VOOR UW SHARP FZ-A51HFR HEPA FILTER!

Sharp FZ-A51HFR HEPA filter voor luchtreiniger Sharp KC-A50EUW

Filter Sharp FZ-A51HFR is het HEPA filter voor luchtreiniger Sharp KC-A50EUW. Dit High Efficiency Particulate Filter verwijdert vuildeeltjes zoals stof, fijnstof, pollen, bacteriën, virussen, huisstofmijt en schimmels uit de lucht. Het HEPA filter wordt in de Sharp KC-A50EUW luchtreiniger gecombineerd met een luchtbevochtigingsfilter en een geurfilter.

Naast het HEPA filter Sharp FZ-A51HFR zijn ook de vervangingsfilters FZ-A51DFR geurfilter en FZ-A61MFR bevochtigingsfilter voor luchtreiniger Sharp KC-A50EUW uit voorraad leverbaar: FILTERS VOOR LUCHTREINIGER SHARP KC-A50EUW.

Vervang het filter volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels indicatoren aangeeft. Als de luchtreiniger intensief gebruikt wordt, dat wil zeggen in een ruimte waar de lucht zeer vies is -bijvoorbeeld door roken, of in een stoffige omgeving-, verwissel filters dan vaker. Alleen dan behoudt de luchtreiniger zijn goede werking.

Filter Sharp FZ-A51HFR vervangen

Sharp filters vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Sharp KC-A50EUW luchtreiniger staat stap voor stap uitgelegd welke handelingen u moet verrichten. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u de vervangingsfilters in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer de filters aan vervanging toe zijn.

Eén of meerdere Sharp FZ-A51HFR filters bestellen? Bij AirSain zijn deze aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen