20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Klimaluft 0190 (SP) - Zwembadontvochtiger

Klimaluft 0190 (SP) - Zwembadontvochtiger

: Industriële ontvochtiger met DE-Superheater

Klimaluft 0190 (ID/SP) industrie ontvochtiger met een strakke vormgeving en ontvochtigingscapaciteit tot 190 liter per dag. Luchtdroger voor klimaatbeheersing in musea, archieven, bibliotheken, kerken, kelders, bedrijfsruimtes, magazijnen, industriële hallen en algemene ruimtes waar een te hoge luchtvochtigheid mogelijk schade veroorzaakt. Het industriële ontvochtigingssysteem wordt geleverd als staande luchtontvochtiger inclusief bediening.

Klimaluft 0190 (ID/SP) industrie ontvochtiger met een strakke vormgeving en ontvochtigingscapaciteit tot 190 liter per dag. Luchtdroger voor klimaatbeheersing in musea, archieven, bibliotheken, kerken, kelders, bedrijfsruimtes, magazijnen, industriële hallen en algemene ruimtes waar een te hoge luchtvochtigheid mogelijk schade veroorzaakt. Het industriële ontvochtigingssysteem wordt geleverd als staande luchtontvochtiger inclusief bediening.

7.395,-
 • Levertijd 1 tot 2 weken
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
 • Gratis Hygrometer
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164
 • 750 m2
 • Capaciteit: 190 liter/dag

Productbeschrijving: Klimaluft 0190 (SP) - Zwembadontvochtiger

Klimaluft 0190 (ID/SP) industriële en staande luchtontvochtiger met een strakke vormgeving, bediening en een ontvochtigingscapaciteit tot 190 liter per dag. De ontvochtiger wordt geleverd als staand model. Geschikt voor vochtbestrijding in museums, archieven, bibliotheken, kerken, kelders, bedrijfsruimtes, magazijnen, industriële hallen en algemene ruimtes waar een te hoge luchtvochtigheid schade kan veroorzaken.

Klimaluft ID/SP ontvochtigers worden toegepast in industriële bedrijven en openbare gebouwen waar grote hoeveelheden vocht vrijkomen, en daar waar overtollig vocht veel problemen kan veroorzaken. De krachtige luchtdrogers voorkomen in die ruimten vochtproblemen zoals condensatie, schimmel en corrosie. Klimaluft ID/SP drogers behouden daarnaast optimale condities in een ruimte waardoor de kwaliteit van grondstoffen, halffabricaten, eindproducten, machines en inventaris gegarandeerd blijft. Toepassingen voor industrieel lucht ontvochtigen met Klimaluft ID/SP luchtontvochtigers zijn: wasserijen, (openbare-) zwembaden, schaatsbanen, houtverwerkende bedrijven, spuiterijen, zuivelbedrijven, scheepvaart, metaalindustrie, vleesverwerkende bedrijven, automotive, rijpkamers, magazijnen en geconditioneerde opslagruimten zoals koelcellen.

De topkwaliteit koeling, hydraulische en elektrische componenten maken dat ID/SP toestellen de allerhoogste kwaliteit en performance behalen op het gebied van efficiëntie, betrouwbaarheid en geluidsniveau. Bovendien is de luchtdroger ontworpen om makkelijk onderhoud aan uit te kunnen voeren. Een lange lijst van accessoires is beschikbaar indien het standaardprogramma ontoereikend is om aan uw eisen te voldoen. De ID/SP serie bestaat uit 18 modellen met een luchtcapaciteit van 1.200 tot 25.000 m³/h en een ontvochtigingscapaciteit van 128 tot 2.960 ltr/dag.

Het frame en de behuizing van Klimaluft ID/SP ontvochtigers zijn gemaakt van gepoedercoat staal. De bevestigingsmiddelen zijn van RVS en van koolstofstaal dat een oppervlaktebehandeling heeft ondergaan. Het materiaalgebruik en de toegepaste behandelingen maken Klimaluft ontvochtigers duurzaam en bestand tegen corrosie.

De Klimaluft 0190 (ID/SP) luchtontvochtiger werkt volledig automatisch. De strakke en elegante vormgeving gaat samen met een geavanceerd ontwerp. Naast gebruik voor industriële klimaatbeheersing is deze ontvochtiger ook geschikt voor vochtbeheersing in musea, archieven, bibliotheken etc. De Klimaluft 0190 (ID/SP) heeft een ontvochtigingscapaciteit tot 190 liter per dag bij een Relatieve Vochtigheid van 80% en een temperatuur van 30°C. De zwembad uitvoering (SP) van deze Klimaluft 0190 (ID/SP) is uitgerust met een DE-Superheater (SP). De luchtvochtigheid in de ruimte wordt constant gemeten en bij stijging boven het ingestelde niveau start de ontvochtiger.

Optioneel leverbaar

 • Hot Water Coil met 3-weg klep (temperatuur 80/70°C)
 • Filterhouder voor en met EU4 luchtfilters
 • Mechanische Hygrostaat
 • Chrono-Hygrostaat
 • DE-Super verwarming (alleen SP zwembad uitvoering)
 • Soft start compressor
 • 'HOT-GAS' Defrost voor automatisch ontdooien
 • Vuil filter detectie
 • RS485 seriële printplaat voor 'ModBus'
 • Geavanceerde bediening

Algemene specificaties: Klimaluft 0190 (SP) - Zwembadontvochtiger

Maximaal vermogen 3800 W
Voltage 200 - 230 V / 50 Hz
Afmetingen L 700 x B 550 x H 900 mm
Gewicht 110,0 kg
Veiligheid CE
Garantie (jaren) 2

Technische specificaties: Klimaluft 0190 (SP) - Zwembadontvochtiger

Ruimte (m²) 750 m2
Capaciteit (ltr/dag) 190 liter / dag
Luchtbehandeling 1.600 m3 / uur
Vaste waterafvoer
Werkbereik ontvochtiging 12 - 39 °C
Koelmiddel R-410A
Geluidsniveau ontvochtiger 50 dBA
Hygrostaat (automatische luchtontvochtiger)
Ventilatorstanden 2
Automatisch ontdooien
Luchtfilter
Gemiddeld vermogen 3.800 Watt
Werkbereik RV 40 - 95 %
HOT-GAS Optie
Werkbereik HOT-GAS 5 - 39 °C
Behuizing / omkasting Steel
Afvoerslang aansluiting
Display / Digitale luchtontvochtiger Optie
Zwembadontvochtiging

Ontvochtigingscapaciteit bij verschillende temperatuur en luchtvochtigheid

De tabel geeft weer hoeveel liter vocht luchtontvochtiger Klimaluft 0190 (ID/SP) bij diverse omstandigheden uit het binnenklimaat verwijdert.

Conditie Liter per dag
15°C - 60% 50
15°C - 80% 85
20°C - 60% 72
20°C - 80% 118
25°C - 60% 100
25°C - 80% 150
27°C - 65% 125
30°C - 80% 190

Onderdelen & accessoires voor: Klimaluft 0190 (SP) - Zwembadontvochtiger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 299,-

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies