Home Luchtkwaliteit Luchtvervuiling Luchtkwaliteit meten
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtkwaliteit meten

AIRSAIN VOOR UW LUCHTKWALITEITSMETERS!

Hoe is de kwaliteit van de lucht in uw binnenklimaat?

Zelf luchtkwaliteit meten

Luchtkwaliteit meten is zeer eenvoudig. Met de juiste meter weet u snel hoe het met de luchtkwaliteit gesteld is. Luchtkwaliteit meten is niet alleen werk voor specialisten! Voor een relatief lage aanschafprijs heeft u altijd een luchtkwaliteitsmeter in huis. U bent direct gereed om luchtmetingen te verrichten wanneer u dat wenst.

Lucht meten, wat?

In het binnenklimaat kunt u verschillende luchtmetingen uitvoeren. De meeste metingen zijn erop gericht om in het binnenmilieu frisse, schone lucht te verkrijgen. Andere metingen helpen u bij het veraangenamen van het binnenklimaat. Voor het meten van de luchtkwaliteit biedt AirSain diverse meetinstrumenten voor:

De genoemde luchtmetingen worden verricht in bijvoorbeeld woningen, kantoren, scholen, kinderdagverblijven en bedrijfsruimten.

Luchtkwaliteit meten, waarom?

Luchtkwaliteit metingen stellen u in staat om op tijd actie te ondernemen bij slechte omstandigheden in het binnenklimaat. Luchtvervuiling door verkeer, industrie of landbouw. Vieze lucht door sigarettenrook of het gebruik van houtkachels. Of onvoldoende verse lucht omdat ventilatie tekortschiet. U signaleert direct tekortkomingen in het binnenklimaat door regelmatig de luchtkwaliteit te meten. De metingen stellen u ook in staat om de werking van luchtbehandelingssystemen en ventilatiesystemen te controleren. Ook bij aanhoudende klachten over het binnenklimaat biedt meten van de luchtkwaliteit duidelijkheid.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen