20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Vochtprobleem Luchtontvochtigers kopen Vochtbestrijding Ontvochtiging
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtontvochtigers kopen Vochtbestrijding Ontvochtiging

AIRSAIN VOOR UW LUCHTONTVOCHTIGER!

Een vochtig huis leidt tot problemen met de gezondheid

Sinds mensen heugenis is het bestaan van gezondheidsklachten door een te hoge luchtvochtigheid in huis een bekend verschijnsel. We ervaren het allemaal wel eens. Een bedompte geur in een kelderruimte door een te hoge concentratie aan vocht. Een te vochtige kelder, of kruipruimte veroorzaken soms grote problemen. Als het probleem in deze ruimtes volledig onderschat wordt bestaat de kans dat de volledige woning zeer vochtig wordt.

Vochtproblemen in huis bestrijden

Bewoners van een te vochtige woning zoeken naar een oplossing die er wel is, maar tijd nodig heeft. In alle spoed worden er vochtmeters aangeschaft die het vermoeden bevestigen. Vaak begint dan het speuren naar een oplossing. Via internet worden allerlei termen ingevoerd zoals: vocht, vochtbestrijding, vochtig huis, vochtige kelder, vochtige woning, vochtigheid, vochtigheid meten, vochtigheidsgraad, vochtmeting, vochtprobleem etc. Na lang zoekwerk wordt er een bedrijf ingeschakeld om een vochtmeting te houden. Deze vochtmeting is op zich natuurlijk goed om het probleem in kaart te brengen, maar is en blijft een momentopname.

AirSain heeft een ruim aanbod hygrometers voor het meten van de luchtvochtigheid.

Effectieve vochtbestrijding: luchtvochtigheid verlagen

Koudebruggen met als gevolg condensatie, isolatie als ook stookgedrag zijn aspecten die worden besproken. De kosten van een dergelijk onderzoek kunnen in sommige gevallen buitensporig hoog zijn. Het uiteindelijke besluit is meestal om een hulpmiddel in huis aan te schaffen voor regulering van het vochtprobleem. Het gebruik van een  luchtontvochtiger is de meest gebruikte toepassing. Het energieverbruik en geluidsniveau van dergelijke apparatuur is de afgelopen jaren veel gebruiksvriendelijker geworden. Deze manier van vochtbestrijding is wel de meest eenvoudige manier van vochtbestrijding. Op een zeer efficiënte wijze wordt vocht door middel van condensatietechniek uit de lucht onttrokken. Een vochtig huis wordt weer bewoonbaar en de vochtmeter zal weer een bevredigende vochtigheidsgraad aangeven. Vochtproblemen in huis worden op deze manier doeltreffend geminimaliseerd.

Luchtontvochtigers eenvoudig online kopen

Waar kan ik een geschikte luchtontvochtiger vinden? Bij AirSain natuurlijk! AirSain is specialist in luchtontvochtiging.

Vocht in huis en ventilatie

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in vochtbestrijding geven zeer regelmatig het advies om de ventilatie-mogelijkheden in de constructie van het huis aan te passen en zonodig op te voeren. Soms is dit mogelijk, maar vaak zal dit gepaard gaan met hoge investeringen waarvan het resultaat door geen enkele adviseur wordt gegarandeerd. Het opvoeren van de ventilatie kan zelfs leiden tot een nog grotere hoeveelheid vocht in huis. Aanvoeren van vochtige lucht brengt immers nog meer vocht in huis.

Luchtdrogers, ontvochtigers, airblowers voor effectieve vochtbestrijding

Als schrale troost dient opgemerkt te worden dat veel bewoners in ons vochtige klimaat een te vochtig huis hebben. Gelukkig is er voor iedere ruimte een passend antwoord te geven op vochtproblemen. Voorkomen is beter dan genezen, maar als het probleem van vocht zich voordoet is er altijd een oplossing

Ter versterking van ontvochtiging en luchtdroging worden ook veelvuldig krachtige ventilatoren ingezet, de zogenaamde Airblowers. Deze krachtige, robuuste ventilatoren geven een grote luchtstroming waardoor vochtige lucht snel naar de luchtontvochtiger wordt gevoerd. Hierdoor droogt de ruimte nog sneller.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies