15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Fijnstof en allergie Industrie luchtreinigers
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies

Industrie luchtreinigers

Sorteer op

Een breed assortiment industriële luchtreinigers en luchtreinigingsinstallaties met een grote capaciteit voor gebruik in grote ruimtes. Een enkele professionele luchtreiniger is al geschikt voor een ruimte van 70 m² tot zelfs 1000 m². De krachtige luchtreinigers zijn geschikt voor o.a. bedrijfsruimtes, industriële gebouwen, magazijnen, ziekenhuizen, opslagplaatsen, kantoren, klaslokalen en openbare ruimtes.

Merken

Camfil luchtreinigers

De Camfil luchtreinigers worden voorzien van diverse filters en zijn makkelijk bedienbaar. De beschikbare capaciteiten voor luchtreiniging zijn 300 m³/h tot maar liefst 6.000 m³/h. Camfil CC serie industrie luchtreinigers kunnen voorzien worden van diverse filters, waaronder HEPA filters, Koolfilters en een moleculair filter voor het reinigen van gevaarlijke gassen.

Een industriële luchtreiniger voorkomt slechte en schadelijke lucht wat beter is voor de menselijke gezondheid, de productiviteit en de (werk)omgeving. Camfil industriële luchtreinigers vormen de ideale oplossing voor problemen met de luchtkwaliteit in uw (bedrijfs-)ruimte. Door gecertificeerde HEPA en moleculaire filtratie te gebruiken, verwijderen Camfil luchtreinigers niet alleen stofdeeltjes maar ook geuren en gassen.

Enkele toepassingen van Camfil luchtreinigers

  • In commerciële gebouwen zoals productiebedrijven, farmaceutische bedrijfsruimtes, voedselverwerkende fabrieken, zware industrie, papierfabrieken, las-werkplaatsen, houtverwerkende faciliteiten, bakkerijen, productie van verpakkingen, drukkerijen, stallen, andere verwerkende industrie, supermarkten, ziekenhuizen en magazijnen.
  • Professionele Camfil HEPA luchtreinigers worden gebruikt in ziekenhuizen, eet- en drinkgelegenheden en magazijnen om hun mensen, producten en processen te beschermen. Ze voorkomen stofophoping, blootstelling aan schadelijke verontreinigingen en verbeteren kwaliteit, gezondheid en veiligheid.
  • Moleculaire luchtreinigers van Camfil zijn ideaal voor ziekenhuizen, laboratoria, eet- en drinkgelegenheden en datacenters. Ze verwijderen geuren zoals formaldehyde en verwijderen gassen zoals waterstofperoxide dat wordt gebruikt bij het ontsmetten van steriele omgevingen.
15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Niet alleen een zeer uitgebreide keuze maar ook top producten”
Bert V.
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies