20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Kantoor Luchtreiniger Sanyo VW VF10BG
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreiniger Sanyo VW VF10BG

AIRSAIN VOOR UW LUCHTREINIGER, IONISATOR EN HEPA FILTERS!

Viruswasher Sanyo VW-VF10BG voor professionele omgevingen

Luchtreiniger Sanyo VW-VF10BG is een zeer complete viruswasher geschikt voor grondige luchtreiniging in grotere ruimten. In een ruimte waar dagelijks veel mensen verblijven blijft schone lucht behouden dankzij deze viruswasher. Sanyo VW-VF10BG is uitermate geschikt voor het reinigen van de lucht in bijvoorbeeld een kantoor, vergaderruimte, wachtruimte, behandelkamer, praktijkruimte of laboratorium. Maar ook in ruimten in openbare gebouwen zoals een ziekenhuis en school is deze luchtreiniger in staat om de lucht fris te houden, ondanks het grote aantal mensen dat doorgaans in dergelijke ruimten aanwezig is.

Het filterpakket: koolstoffilter, Hepa-filter, desinfecterend luchtfilter

Sanyo VW-VF10BG zorgt voor krachtige verwijdering van bacteriën, schimmels, virussen, allergenen en stof uit de lucht. Frisse lucht gezuiverd van allerlei verontreinigingen draagt bij aan een gezond binnenklimaat voor alle aanwezigen. Met behulp van elektrolyse van waterdeeltjes worden onzuiverheden in de lucht onschadelijk gemaakt en vervolgens verwijderd door het filterpakket met onder andere een koolstoffilter, hepa filter en een desinfecterend luchtfilter. Deze krachtige luchtwasser is in staat tot het verkrijgen van luchtcirculatie in de ruimte van maar liefst 600 m3 per uur. Hierdoor wordt de lucht in de ruimte vele malen per dag geheel gezuiverd. Perfecte luchtzuivering door geëlektrolyseerde waterdamp en een uitgekiend filterpakket in elke ruimte waar zich dagelijks veel mensen bevinden. Wachtruimten, klaslokalen en laboratoriums blijven fris door de voortdurende reiniging van de lucht. Bacteriën en virussen blijven achter in het filterpakket van deze luchtreiniger nadat ze eerder onschadelijk gemaakt zijn. Sanyo zorgt voor schone lucht in elke ruimte waar een hoge luchtkwaliteit vereist is.

Compacte luchtreiniger

Ondanks zijn hoge capaciteit voor luchtreiniging is de Sanyo VW-VF10BG een compacte luchtreiniger. Een indicator op deze krachtige viruswasher geeft de hoeveelheid gereinigde lucht weer. Een hygrostaat controleert de mate van bevochtiging van de lucht met de gelektrolyseerde waterdamp. Door de werking van de hygrostaat wordt overbevochtiging van de lucht voorkomen. Het volwaardige filterpakket bestaat uit een serie luchtfilters voor effectieve verwijdering van microscopisch kleine verontreinigingen uit de lucht. Pollen, stof, bacteriën, schimmels, virussen, geuren, nagenoeg alle verontreinigingen in de lucht worden zeer doelmatig verwijderd.

Luchtreinigers met eenvoudige bediening

Dankzij de grote tankinhoud van het waterreservoir is gedurende 10 uren onafgebroken luchtzuivering mogelijk. Na deze periode van gebruik dient men enkel het waterreservoir bij te vullen. Een lichtsignaal en geluidssignaal geven aan dat het reservoir leeg is. De bediening van luchtreiniger Sanyo VW-VF10BG is duidelijk en eenvoudig. De Sanyo virus washers / luchtreinigers vragen weinig onderhoud voor een storingsvrije werking. Enkel water bijvullen en periodiek wisselen van filters volstaat voor grondige reiniging van de lucht.

Luchtreiniger Sanyo voor professionele omgevingen. Eenvoudig kopen, advies en informatie

De luchtreinigers van Sanyo kunt u eenvoudig online kopen bij AirSain. Natuurlijk is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Airsain. Heeft u vragen heeft over de mogelijkheden van luchtreiniging in uw ruimte? De medewerkers van Airsain geven u graag passend advies.

Meer lezen over luchtreiniging?

AirSain voor uw professionele luchtreiniger!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“Niet alleen een zeer uitgebreide keuze maar ook top producten”
Bert V.
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies