Sharp FU-P60SE Luchtreiniger - Ionisator

Filterset voor Sharp FU-P60SE los te bestellen.

Plasmacluster luchtreiniger uitgerust met uitgebreid filterpakket: vóór-filter, antimicrobiologisch filter, actieve kool filter. FU-P60SE bevat 4 sensoren voor detectie van rook, stof, temperatuur en luchtvochtigheid. Luchtreiniging met Filterset -hepafilters- voor Sharp FU-60SE.

Filterset voor Sharp FU-P60SE los te bestellen.

Plasmacluster luchtreiniger uitgerust met uitgebreid filterpakket: vóór-filter, antimicrobiologisch filter, actieve kool filter. FU-P60SE bevat 4 sensoren voor detectie van rook, stof, temperatuur en luchtvochtigheid. Luchtreiniging met Filterset -hepafilters- voor Sharp FU-60SE.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Sharp FU-P60SE Luchtreiniger - Ionisator

Filterset voor Sharp FU-P60SE los te bestellen.

De unieke Sharp FU-P60SE plasmacluster luchtreiniger zuivert de lucht optimaal. Luchtgedragen virussen, schimmels en allergenen worden geïnactiveerd. Geuren worden afgebroken. Sharp FU-P60SE beschikt over automatische ionen-balans controle.

Kenmerken

 • Werkt volgens een tweevoudige plasmacluster ionen luchtzuivering,
 • Heeft een ioniserende en verfrissende werking,
 • Zorgt voor efficiente luchtreiniging in alle hoeken van de ruimte,
 • Bevat een ventilator met automatische sensor control (4 standen),
 • Is energiezuinig door toepassing van Inverter techniek,
 • Heeft een luchtreinigingscapaciteit van 36-360 m3/h (via filters),
 • Voorzien van Voorfilter, Voorzien van wasbaar Actief Kool filter,
 • Voorzien van Antibacterieel HEPA filter,
 • Heeft sensoren voor: Rook, geur, temperatuur en luchtvochtigheid,
 • Beschikt over een luchtzuiveringsprogramma tegen sigarettenrook,
 • Beschikt over een luchtzuiveringsprogramma tegen pollen,
 • De luchtkwaliteit wordt constant in de gaten gehouden door vier sensoren in het systeem.

De sensoren meten stof, geur, temperatuur en luchtvochtigheid. Bij vermindering van de luchtkwaliteit neemt het ventilatieniveau en de productie van plasmacluster ionen automatisch toe. Ongezonde en ongewenste stoffen worden niet alleen via de filters uit de lucht gehaald maar ook door de plasmacluster ionen in de lucht afgebroken. Met de FU-P60SE Sharp plasmacluster luchtreiniger bent u altijd verzekerd van de zuiverste lucht.

De ruimte waarin u zich bevindt wordt met deze plasmacluster luchtreiniger uitermate snel en effectief gereinigd van sigarettenrook, bacteriën, virussen, vervelende geurtjes, schimmels, stof , pollen en andere allergenen. Deze nieuwe revolutionaire plasmacluster reinigingsmethode zorgt er namelijk voor dat deze ongezonde en ongewenste stoffen uit de lucht gezuiverd worden door het uitstoten van negatieve - en bij een slechte luchtkwaliteit ook positieve - plasma cluster ionen. Daarnaast is de luchtreiniger ook nog voorzien van een antibacterieel HEPA-filter en een wasbaar actief koolstof-filter. De lucht wordt dus dubbel gereinigd; via de filters en via de plasmacluster ionen. Dit zorgt voor een aangename leef en werkomgeving waarin u zich dagelijks bevindt.

De FU-P60SE is met zijn geringe gewicht makkelijk verplaatsbaar. Installatie is niet nodig, stekker in het stopcontact en luchtzuivering kan starten. De mate van luchtvervuiling wordt aangegeven op een kleurendisplay. Er is een speciaal 15-minuten programma voor het circuleren van lucht op de hoogste ventilatorstand voor het verwijderen van pollen. Het systeem is uitgerust met een indicator die aangeeft dat het actief koolstof-filter moet worden gewassen. Op de laagste stand is het geluidsniveau slechts 14 dBA. Het systeem heeft een vooruitstrevend zilvergrijs design en wordt geleverd met een infrarood afstandsbediening.

Het filterpakket van Sharp FU-P60SE omvat:

 • Het Voor-filter: voor afvangen van grote stofdeeltjes,
 • HEPA-Microbial filter voor het afvangen van de kleinste deeltjes zoals fijnstof, pollen, sigarettenrook *)
 • Actief kool-filter: voor het neutraliseren van geuren. *)

*) De luchtreiniger is niet in staat om alle giftige stoffen in tabaksrook te verwijderen zoals bijvoorbeeld koolmonoxide.

Sharp luchtreiniging: luchtreinigers - filters - HEPA filters - filtersets

Standaard meegeleverde accessoires: Sharp FU-P60SE Luchtreiniger - Ionisator

 • 1 x Sharp FZ P63SEF Filterset