Home Luchtkwaliteit Huis Onderhoud Venta airwasher met Venta Reiniger
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Onderhoud Venta airwasher met Venta Reiniger

Luchtbevochtiger reinigen: beperkt onderhoud aan een Venta luchtbevochtiger

Voor grondige reiniging van een Venta luchtbevochtiger wordt gebruik gemaakt van het Onderhoudsmiddel Venta Reiniger. Het gebruik van dit reinigingsmiddel garandeert jarenlang plezier van een Venta luchtwasser. Door de luchtbevochtiger éénmaal per half jaar (bij continu gebruik) met Venta reiniger te behandelen, blijft het apparaat aan de binnenzijde goed schoon. Zonder adequate reiniging kunnen vuildeeltjes en kalkdeeltjes zich na verloop van tijd ophopen en afzetten op mechanische onderdelen en in het waterreservoir van de airwashers.

Venta reiniger en Venta hygiënemiddel voor het reinigen van luchtbevochtigers

Zó eenvoudig kan goede luchtbevochtiging zijn! Geen zichtbare uitstroom van vocht, geen hinderlijke kalkvorming in de lucht en geen gebruik van anti-kalkpatronen en filters. Naast een halfjaarlijkse reiniging van de bevochtiger enkel periodiek het reservoir uitspoelen en voorzien van een nieuwe scheut Venta hygiënemiddel. Venta luchtbevochtigers en luchtreinigers vragen zeer weinig onderhoud om een ruimte het hele jaar door op hygiënische wijze van voldoende vocht te voorzien. In elk vertrek kan een perfecte luchtvochtigheid worden verkregen zonder ingewikkelde instructies en dure accessoires die men moet vervangen.

Venta airwasher automatisch reinigen

Voor volledig automatische luchtbevochtiging biedt bevochtiger LW82 van Venta uitkomst. Deze krachtige luchtbevochtiger en luchtreiniger verzorgt aangename, frisse lucht zonder dat men aandacht moet geven aan het bijvullen van vers water en uitspoelen van de luchtwasser. Luchtbevochtiger Venta LW82 kan met behulp van een vaste leiding rechtstreeks aangesloten worden op de waterleiding. De luchtbevochtiger vult zichzelf met vers leidingwater als het waterniveau te ver gedaald is. Ook wordt deze robuuste bevochtiger aangesloten op een vaste afvoerleiding waardoor automatische reiniging mogelijk is. Perfecte bevochtiging en reiniging van de lucht zonder omkijken naar het systeem! Deze volautomatische luchtbevochtiger is bijzonder geschikt voor gebruik in een ruimte waar niet dagelijks personen aanwezig zijn die aandacht kunnen geven aan het systeem voor luchtbevochtiging. Hiervan is bijvoorbeeld sprake in openbare gebouwen, museum of opslagruimte. Ook in een kantorencomplex is meestal niet dagelijks een facilitair medewerker aanwezig. In dat geval is het zeer handig dat luchtbevochtiging automatisch wordt geregeld.

Uw luchtbevochtiger reinigen is eenvoudig met het juiste middel!

Venta Reiniger 250 ml (1 stuk)

Venta reiniger voor halfjaarlijkse intensieve reiniging van uw luchtbevochtiger. Het reinigingsmiddel garandeert een schone, hygiënische werking en voorkomt aantasting door kalkafzetting waardoor de levensduur van de bevochtiger wordt verlengd. De frequentie van reiniging is afhankelijk van de hardheid van het water op de locatie waar de bevochtiger wordt gebruikt.

Voor het reinigen van Venta LW80 zijn 2 stuks Venta Reiniger 250 ml nodig.

  • Voor een halfjaarlijkse intensieve reiniging van uw bevochtiger
  • Tegen kalkaanslag en aantasting door vuil
  • Garandeert een schone, hygiënische werking
  • Op natuurlijke basis, milieuvriendelijk
  • Geurloos, en zonder aantasting van materialen
Meerstuksaanbieding
10,90
  • Levering uit voorraad
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • Geen verzendkosten
  • Inclusief BTW
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen