Van 28 november t/m 2 december zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home 2008 Sharp Plasmacluster luchtreiniger met bevochtiging en ionisatie
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Mail gerust!
info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Sharp Plasmacluster luchtreiniger met bevochtiging en ionisatie

AirSain voor uw Plasmacluster luchtreiniger!

Sharp FU S63E Plasmacluster luchtreiniger met bevochtiger

Het topmodel luchtreiniger, de Sharp FU-S63E is de enige Sharp luchtreiniger van de Sharp FU-serie die voorzien is van een watertank met een inhoud van 1,6 liter. Deze Sharp-luchtreiniger werkt daardoor niet alleen als luchtreiniger, maar ook als luchtbevochtiger.

Plasmacluster luchtreiniger Sharp met sensoren

De Sharp FU-S63E is geschikt voor gebruik in een ruimte tot 55 m2 en is voorzien van vier sensoren voor rook, stof, temperatuur en vocht. Doordat de vier verschillende sensoren op elkaar zijn afgestemd (SENTINEL functie), zal de Sharp FU-S63E iedere omgeving die uitermate gunstig is voor schimmels, bacteriën, virussen en allergenen direct herkennen.

Doordat de waterdeeltjes - samen met de plasmaclusterionen - ook in stof door kunnen dringen zoals vloerbedekking, gordijnen, stoffen bankstellen, dekbedden, kussens, etc., kunnen de plasmaclusterionen ook hun reinigende werking tot diep in deze stoffen uitvoeren.

Sharp luchtreiniger met extra ionenzuivering

Uniek is ook de "Ion Shower"-functie. Bij inschakeling van deze functie worden in één keer zeer veel luchtzuiverende plasmacluster ionen geproduceerd, tien keer zoveel als bij de andere Sharp FU-modellen. Dit resulteert in een zeer snelle en grondige reiniging van de desbetreffende ruimte.

Naast zijn opmerkelijke functies en eenvoudige bediening, is de vormgeving en kleurstelling van de Sharp FU-S63E zeer eigentijds.

Kortom, de Sharp FU-S63E is een uitermate geschikte luchtreiniger met bevochtiger die men kan wensen voor woon- en/of werkomgeving.

Nieuwste luchtreinigers van Sharp

AirSain heeft altijd de nieuwste modellen luchtreinigers van Sharp in huis. Welke luchtreiniger is geschikt voor u? Een luchtreiniger mét of zonder bevochtiging? Een luchtreiniger mét of zonder ionisatie? Een luchtreiniger mét of zonder hepa-filter? Hier vindt u een actueel overzicht van de nieuwste Sharp luchtreinigers: Sharp FU luchtreinigers / Sharp KC luchtreinigers

 

 

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Niet alleen een zeer uitgebreide keuze maar ook top producten”
Bert V.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Mail gerust!
info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies