Stanley ventilatoren

Sorteer op:

Robuuste ventilatoren, gemaakt voor professionele omgevingen. Stanley ventilatoren leveren grote prestaties dankzij een krachtige aandrijving. Ze zijn geliefd door professionals vanwege de sterke constructie. Een Stanley ventilator is speciaal voor een lange levensduur ontwikkeld, zelfs in een intensieve werkomgeving blijft hij u jarenlang van een verkoelende luchtstroom voorzien.


Lees meer

Stanley professionele ventilatoren

Professionele ventilatoren van Stanley brengen verkoeling in de werkplaats, op de bouwplaats, in een magazijn, en op elke andere plek waar een sterke ventilator vereist is. Zeer robuust uitgevoerd en voorzien van krachtige motoren, Stanley ventilatoren leveren uitmuntende prestaties in een professionele omgeving. Waar doorsnee ventilatoren gevoelig zijn voor stof en andere soorten verontreinigingen in een werkomgeving, zijn de ventilatoren van het Amerikaanse merk dat niet. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in ruimtes waar veel eisen aan materialen en gereedschappen worden gesteld.

Hoge bedrijfszekerheid

De Heavy Duty ventilatoren zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Er kan een keuze worden gemaakt tussen modellen voor plaatsing op de vloer, verrijdbare modellen en statief ventilatoren. Dankzij de robuuste constructie en afwerking heeft een Stanley ventilator een lange levensduur. De hoge bedrijfszekerheid speelt een belangrijke rol voor ondernemers bij aanschaf van één of meerdere van deze fans. De sterke ventilatoren zijn voor sommige bedrijfsruimten een goed alternatief voor airconditioning. Ze zijn snel neer te zetten op de gewenste plaats en de energiekosten blijven acceptabel.

Voor de professionele werkomgeving

Stanley is een wereldmerk met een zorgvuldig opgebouwde reputatie in degelijkheid en vakmanschap. Het assortiment ventilatoren zet deze trend geruisloos door. Als onderdeel voor werkplaats- en magazijn inrichting vormen de ventilatoren een mooie aanvulling op het Stanley Black & Decker assortiment voor de professional. Aan ervaring geen gebrek, sinds 1843 vervaardigt Stanley professionele handgereedschappen. Het assortiment is sindsdien alleen maar rijker geworden, het bedrijf biedt veel benodigdheden voor de professionele werkomgeving. De Stanley fans zijn een goed voorbeeld van de brede ontwikkeling van dit vooraanstaande merk.

Jarenlang gebruiksplezier

Luchtverversing in een opslagruimte, verkoeling in de werkplaats, stof afvoeren op een bouwplaats, de inzetbaarheid van de ventilatoren is groot. De aanschaf van een Stanley ventilator is niet alleen voor de korte termijn, de lange levensduur garandeert jarenlang gebruiksplezier. Ga de strijd aan met hitte, benauwdheid en bedompte lucht. Stanley ondersteunt de professional bij zware werkomstandigheden!