20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Testen Thermometer kopen Thermometers
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Mail gerust!
info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Thermometer kopen Thermometers

Temperatuur meten

Analoge en digitale thermometers

Bij AirSain vindt u diverse thermometers voor uiteenlopende toepassingen. Het assortiment bestaat uit thermometers voor in huis en kantoor. Voor het monitoren van de temperatuur in een bedrijfsruimte heeft AirSain eveneens de geschikte thermometer. Hoe warm of hoe koud is het? U leest het direct af op een van onze analoge of digitale thermometers.

Wat is het verloop van de temperatuur in een ruimte? Een usb datalogger thermometer slaat de meetwaarden op. Met behulp van een pc kunnen de gemeten temperaturen vervolgens geanalyseerd worden.

Weerstations met thermometer

Liever geen aparte thermometer kopen, maar de temperatuur meten als onderdeel van een weerstation? Dat kan, AirSain heeft een ruime keuze weerstations met ingebouwde thermometer. De meeste modellen zijn uitgerust met een binnen- en buitenthermometer. De buitentemperatuur wordt draadloos verzonden of via een korte snoer met sensor. In één oogopslag ziet u hoe warm het binnen én buiten is. Een Jacob Jensen thermometer kan als losse unit worden toegevoegd aan een Jacob Jensen weerstation.

Temperatuur en vochtigheid meten

Met een thermo-hygrometer meet u de temperatuur en luchtvochtigheid tegelijk. Voor het behouden van een comfortabel binnenklimaat is alleen meten van de omgevingstemperatuur niet voldoende. De relatieve vochtigheid in een binnenruimte speelt ook een grote rol. Dit is de reden dat een thermometer en hygrometer vaak verwerkt worden in één meetinstrument.

Zoekt u een thermometer voor in huis, een digitale thermometer of een exemplaar met wijzerplaat? AirSain heeft voor u de geschikte thermometer. Een thermometer voor aan de muur of een makkelijk te hanteren usb datalogger thermometer voor het monitoren van de temperatuur in een opslagruimte? Maak keuze uit ons ruime assortiment thermometers, weerstations en hygrometers van de merken Cresta, Fischer, Jacob Jensen, Extech, Atal, Boneco, Technoline, Venta.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Mail gerust!
info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies