20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Kantoor Vochtbestrijding Ontvochtigers Meaco 30L en Meaco 40L
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Vochtbestrijding Ontvochtigers Meaco 30L en Meaco 40L

Luchtontvochtiging voor particulieren en bedrijven vindt u bij AirSain!

Luchtontvochtigers voor huishoudelijk gebruik, museums en kantoren

Speciaal voor middelgrote toepassingen heeft Meaco twee luchtontvochtigers op de markt gebracht. De luchtontvochtigers Meaco 30L en Meaco 40L zijn geschikt voor het bestrijden van vocht in grotere vertrekken. De ruime droogcapaciteit is voldoende voor het verwijderen van vocht in bijvoorbeeld een grote woonruimte, kantoor, archiefruimte of galerie. Meaco 30L en Meaco 40L zijn krachtiger dan de Meaco luchtontvochtigers voor enkel huishoudelijk gebruik Meaco 10L en Meaco 20L.

Succesvolle vochtbestrijding vraagt een aantal specifieke eigenschappen van een luchtontvochtiger. Op de eerste plaats dient de ontvochtiger geschikt te zijn voor continu gebruik. Een instelbare hygrostaat en voldoende afvoercapaciteit van vocht zijn ook een must. Daarnaast dient de luchtontvochtiger robuust te zijn. De ontvochtigers moeten tegen een stootje kunnen en makkelijk verplaatsbaar zijn. Meaco 30L en Meaco 40L voldoen ruimschoots aan deze eisen. Bovendien is het bestrijden van vocht met een Meaco luchtontvochtiger ook kostentechnisch interessant. De luchtontvochtigers zijn aantrekkelijk geprijsd en hebben een laag energieverbruik.

Vocht verwijderen met ontvochtiger Meaco 30L of Meaco 40L luchtontvochtiger

Zoals de namen al aangeven hebben de luchtontvochtigers Meaco 30L en Meaco 40L een capaciteit voor vochtbestrijding van respectievelijk 30 liter per dag en 40 liter per dag. Beide ontvochtigers zijn uitgerust met een instelbare hygrostaat waarmee de ideale luchtvochtigheid in een handomdraai geregeld wordt. De interne compressor heeft een stille werking zodat deze luchtontvochtigers geen geluidsoverlast veroorzaken tijdens het bestrijden van vocht.

Energiezuinig, geluidsarm en krachtig ontvochtigen zodat vochtproblemen zoals condensatie, schimmels en aantasting van kostbare materialen snel gestopt worden. Bekijk hier de technische gegevens van deze Meaco ontvochtigers: Meaco 30L, Meaco 40L.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies