Van 28 november t/m 2 december zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Vochtprobleem Vochtprobleem Ontvochtigers Bouwdrogers kopen of huren
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Mail gerust!
info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Vochtprobleem Ontvochtigers Bouwdrogers kopen of huren

Uw luchtontvochtiger en bouwdroger vindt u bij AirSain!

Ontvochtigers en bouwdrogers voor luchtontvochtiging

AirSain is leverancier van krachtige luchtontvochtigers en bouwdrogers voor het herstellen van vochtschade. Deze ontvochtigers worden direct geleverd aan salvagebedrijven, bouwbedrijven en aan bedrijven in de verhuur-sector. Verhuurbedrijven verhuren op grote schaal bouwdrogers aan particulieren en kleinere bedrijven. Grote bedrijven beschikken doorgaans zelf over een aantal bouwdrogers en ontvochtigers.

Verhuurbedrijven komen vaak bij AirSain terecht voor de aanschaf van een aantal luchtontvochtigers en bouwdrogers. Airsain heeft een groot aanbod ontvochtigers en bouwdrogers van Fral, Ecor, Gree en DeLonghi. Met name bouwdrogers van Fral zijn uitermate geschikt voor verhuur. De krachtige ontvochtigers hebben een grote droogcapaciteit, zijn stootvast en zijn eenvoudig verplaatsbaar. Bij grote vochtproblemen door onder andere wateroverlast verwijderen Fral bouwdrogers grote hoeveelheden vocht per dag uit één of meerdere ruimten.

Ontvochtiging versterken met Airblowers

Bij de verhuur van een bouwdroger is tevens het inzetten van een airblower vaak zinvol. Deze airblower, ook wel airmover genoemd, brengt een grote luchtcirculatie op gang in de ruimte. Het vocht wordt hierdoor versneld naar de luchtontvochtiger getransporteerd waardoor de bouwdroger meer vocht uit het vochtige huis verwijderd. De airmover kan voorzien worden van slangen die men kan plaatsen in kelders, kruipruimten, spouwmuren, holle wanden en verlaagde plafonds. Op deze wijze ontstaat directe luchtverplaatsing op de genoemde moeilijk bereikbare plaatsen in huis. Deze plaatsen drogen doorgaans slecht omdat normaliter geen luchtcirculatie aanwezig is. Vochtproblemen kunnen daardoor hevig uit de hand lopen. Wanden, plafondplaten en zelfs gehele constructies kunnen ernstig aangetast worden door langdurige inwerking van vocht. Met betrouwbare vochtmetingen krijgt u inzicht op welke plaatsen in huis het vocht voor problemen zorgt.

Te veel vocht in huis, een luchtontvochtiger helpt

Indien het vochtgehalte bij u in huis regelmatig te hoog is, loont het om een luchtontvochtiger aan te schaffen. Vooral tijdens vochtige perioden is al snel te veel vocht in huis aanwezig. Controleer eenvoudig met een hygrometer hoeveel vochtigheid uw huis bevat. Vochtplekken / schimmelplekken op wanden en plafonds wijzen op vochtige omstandigheden in huis. Bij langere aantasting door vocht is misschien al houtrot waarneembaar naast aantasting van behang en stucwerk. Kelders ruiken muf en op muren zijn sporen van opstijgend vocht duidelijk waarneembaar. Ook komt u in een vochtig huis meer ongedierte tegen. Pissebedden en zilvervisjes bevinden zich graag in een vochtige omgeving. Een toename van dit ongedierte in huis wijst op mogelijke vochtproblemen door een te hoge vochtigheid in huis.

Luchtontvochtigers voor gebruik in huis

Twijfelt u over de omstandigheden in uw woning? Neem gerust vrijblijvend contact op met AirSain. De deskundige medewerkers geven u advies betreft de omstandigheden in uw huis. Eenvoudige vochtmetingen geven u veel informatie. Als blijkt dat het klimaat in huis te vochtig is, wordt geadviseerd om te starten met luchtontvochtiging. Luchtontvochtigers voorkomen vochtproblemen en herstellen de vochtbalans in huis. Een krachtige ontvochtiger verdringt vocht uit huis dat zich al jaren heeft binnengedrongen.

AirSain heeft een groot assortiment Fral luchtontvochtigers, Meaco ontvochtigers, DeLonghi ontvochtigers en Gree luchtontvochtigers voor gebruik in huis. Misschien volstaat een kleine luchtontvochtiger al voor het beheersen van een vochtprobleem in huis. Indien het vochtgehalte in enkel een kelder of slaapkamer te hoog is, volstaat meestal een kleine luchtontvochtiger. Als in de gehele woning vochtproblemen aanwezig zijn, dient men een luchtontvochtiger met een grotere capaciteit te gebruiken.

Informatie en advies over luchtontvochtiging

De ontvochtigers beschikken allen over specifieke capaciteiten. Daardoor is voor elke situatie een geschikte ontvochtiger beschikbaar. Let op, té sterke luchtdroging is niet wenselijk. Maak de woning niet té droog. Laat uzelf bij twijfel adviseren door AirSain welke luchtontvochtiger of bouwdroger het meest geschikt is.

Voor meer informatie of bestellen zie Overzicht luchtontvochtigers.

Meer lezen over ontvochtigers en bouwdrogers?

 

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Mail gerust!
info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies