Home Accessoires & Onderdelen Air & Me Accessoires & Onderdelen 1 stuk Air & Me Antikalkpatroon Large

Air & Me Antikalkpatroon Large (1 stuk)

Air & Me Antikalkpatroon (1 stuk) voor de CLARENCE ultrasone luchtbevochtiger van Air & Me - de antikalkoplossing! Het filter bestaat uit ionische en kationische parels, vermindert kalkaanslag en garandeert een gezondere nevel.

Deze Air & Me filterpatroon is makkelijk te vervangen en filtert kalkdeeltjes en bacteriën uit de lucht. De gefilterde waternevel wordt vervolgens aan de omgevingslucht afgegeven. Geen wit kalkstof meer op uw meubels en bovendien verlengt het de levensduur van uw bevochtiger. 

Wij adviseren de Antikalkpatroon om de 4 tot 6 maanden te vervangen.

Air & Me Antikalkpatroon ook voor CLEVAIR 2

Air & Me Antikalkpatroon (1 stuk) voor de CLARENCE ultrasone luchtbevochtiger van Air & Me - de antikalkoplossing! Het filter bestaat uit ionische en kationische parels, vermindert kalkaanslag en garandeert een gezondere nevel.

Deze Air & Me filterpatroon is makkelijk te vervangen en filtert kalkdeeltjes en bacteriën uit de lucht. De gefilterde waternevel wordt vervolgens aan de omgevingslucht afgegeven. Geen wit kalkstof meer op uw meubels en bovendien verlengt het de levensduur van uw bevochtiger. 

Wij adviseren de Antikalkpatroon om de 4 tot 6 maanden te vervangen.

Air & Me Antikalkpatroon ook voor CLEVAIR 2

14,95
  • Levering uit voorraad
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • Geen verzendkosten vanaf 20,-
  • Inclusief BTW
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164

Productbeschrijving: Air & Me Antikalkpatroon Large

Filter voor Air & Me Clarence en Clevair 2 ultrasone luchtbevochtigers. Het filter heeft een dubbele werking : het TYPE B-filter verzacht het water in de luchtbevochtiger en beschermt zo de werking ervan. Tegelijkertijd vermindert het de hoeveelheid stof en kalk die zich rond de bevochtiger kan nestelen. Het elimineert ook bepaalde ziektekiemen en microben die verantwoordelijk zijn voor ademhalingsallergieën. Schroef de patroon in de tank en laat hem ondergedompeld in water.

Air & Me Antikalkpatroon Large is geschikt voor:

Product beoordelingen:
5 / 5
Linda Hermans, 06-05-2024
Perfecte en snelle levering van dit product.