Ventilatoren

Sorteer op:

Frisse lucht en verkoeling, een ventilator brengt de lucht in beweging! Ventilatoren zijn ideaal voor het verkrijgen van een verkoelende luchtstroom in warme kamers en kantoren. Bij het gebruik van een ventilator wordt de ruimte tevens voorzien van verse lucht. Aangezogen koele lucht wordt direct in de ruimte verspreid.

Ventilatoren voor thuis, kantoor en bedrijf! Bij AirSain heeft u keuze uit diverse modellen ventilatoren, of u nu op zoek bent naar een vloerventilator, tafelventilator, staande ventilator, plafondventilator, torenventilator, muurventilator of oplaadbare ventilator. Bij AirSain kiest u uit ventilatoren met uitstekende prestaties en goede prijs/kwaliteit verhouding. Lees onderaan het productoverzicht welke ventilator het meest geschikt is voor uw situatie!


Lees meer

Ruime keuze uit ventilatoren voor thuis, kantoor en bedrijf

Bij warme weersomstandigheden kan een goede ventilator niet ontbreken. Of het nu voor thuis, op kantoor of in een bedrijfspand is, het grote Airsain assortiment aan ventilatoren biedt altijd de perfecte oplossing. Onze ventilatoren zorgen voor optimale leef- en werkomstandigheden! Lees hieronder welke ventilator het meest geschikt zijn per situatie:

Ventilatoren voor koeling in huis

Voor in huis biedt ons assortiment verschillende ventilatoren die passen bij elke behoefte en interieurstijl. Van stijlvolle vloerventilatoren die kamers verkoelen en een verfrissende bries bieden, tot aan compacte tafelventilatoren die gemakkelijk kunnen worden verplaatst. De ventilatoren zijn instelbaar en bezitten functies zoals oscillatie of een timer. Sommige modellen hebben een bijgesloten afstandsbediening, voor iedere behoefte hebben wij de passende ventilator. Welke ventilator het meest geschikt is voor uw situatie, leest u enkele alinea’s verder.

Ventilatoren voor op kantoor

In kantoren is voldoende frisse lucht en een goede luchtkwaliteit belangrijk voor een aangename werkomgeving. Onze krachtige statiefventilatoren brengen verkoeling in grote kantoorruimtes. Ze verfrissen probleemloos meerdere werkplekken. Voor persoonlijke ventilatie adviseren wij onze tafel- of bureaumodel ventilatoren. Deze ventilatoren hebben een stille en energiezuinige werking. U bepaalt zelf de stand van de ventilator, de hoek waarin hij blaast en wanneer hij inschakelt en uitschakelt. De behoefte aan verfrissing met een ventilator is persoonlijk en met een eigen ventilator kiest u het comfort dat bij u past!

Professionele ventilatoren voor bedrijven

De industriële ventilatoren in ons assortiment zijn speciaal ontworpen om grote ruimtes en productiefaciliteiten te ventileren. De ventilatoren zijn robuust uitgevoerd, en bezitten een hoog vermogen. Deze ventilatoren zorgen voor luchtcirculatie in bijvoorbeeld grote hallen en magazijnen. Ze brengen verkoeling waardoor werkomstandigheden op warme dagen een stuk aangenamer zijn. Omdat de aanleg van een uitgebreid airco systemen kostbaar is, zijn deze professionele ventilatoren een goed alternatief. Ze zijn direct te plaatsen en de aanschafprijs is een fractie van een airco systeem. De krachtige ventilatoren verbeteren de luchtcirculatie en laten de gevoelstemperatuur afnemen. Dit draagt bij aan een gezonde werkomgeving en verhoogt de productiviteit.

Kies een verplaatsbare óf vaste ventilator

U weet nu wat voor een soort ventilator u wilt aanschaffen. Maar, gaat u dan voor een verplaatsbare of een vaste ventilator? Beide opties hebben hun eigen voordelen. Lees hieronder wanneer u voor een verplaatsbaar of vast model kunt kiezen.

Verplaatsbare modellen zijn een populaire keuze voor in huis of op kantoor. Onze tafelventilatoren, vloerventilatoren en torenventilatoren zijn hiervoor het meest geschikt. Deze modellen zijn makkelijk verplaatsbaar en daarom overal inzetbaar!

Voor vaste ventilatie in een ruimte kiest u eerder voor een muur- of plafondventilator. Deze modellen zijn geschikt voor wandbevestiging of plafondbevestiging. Ze brengen een aangename luchtstroom die op elk moment in te schakelen is!

Kies uit de verschillende, verplaatsbare modellen

Wilt u een verplaatsbare ventilator aanschaffen voor particulier gebruik? In onderstaande alinea’s leest u wanneer, welk model het beste tot zijn recht komt. Zo maakt u een geïnformeerde keuze, bij behoefte aan verder advies kunt u altijd contact met ons opnemen!

Tafelventilatoren

Tafelventilatoren zijn klein van stuk en makkelijk te hanteren. Ze passen op tafels, bureaus en nachtkastjes. De luchtverplaatsing is op korte afstand niet te sterk, maar comfortabel. Ze zijn ideaal voor persoonlijk gebruik en bieden u overal verkoeling waar u de ventilator ook plaatst.

Vloerventilatoren

Vloerventilatoren zijn doorgaans iets groter dan tafelventilatoren en worden op de vloer geplaatst. Ze werken krachtiger dan tafelventilatoren en verplaatsen de frisse lucht over een grotere afstand in uw kamer. Vloerventilatoren zijn ideaal voor het brengen van koeling in woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes met een groter oppervlak. Wij bieden ook diverse modellen die als vloerventilator én tafelventilator inzetbaar zijn.

Torenventilatoren

Slanke ventilatoren die weinig ruimte in beslag nemen. Torenventilatoren passen perfect in kamers waar weinig ruimte vrij is. Het ontwerp is slank en hoog waardoor ze minder ruimte innemen. De luchtverplaatsing is bij de meeste modellen instelbaar zodat een torenventilator zelfs in een hoek van de kamer kan worden geplaatst. Torenventilatoren zijn stijlvol, ze passen in elk interieur. Wie geen traditionele ventilator wil, kiest voor een moderne torenventilator.

Neem contact met ons op voor een advies op maat

Bent u er na het lezen van de informatie nog niet uit over welke ventilator het meest bij uw situatie past? Neem dan contact op met AirSain. Onze experts staan voor u klaar om u op weg te helpen met het maken van de juiste keuze. Door onze jarenlange ervaring in luchtkwaliteit weten wij precies wat u nodig heeft!