Ventilatoren

Sorteer op:

Frisse lucht en verkoeling, een ventilator brengt de lucht in beweging! Ventilatoren zijn ideaal voor het verkrijgen van een verkoelende luchtstroom in warme kamers en kantoren. Bij het gebruik van een ventilator wordt de ruimte tevens voorzien van verse lucht. Aangezogen koele lucht wordt direct optimaal in de ruimte verspreid. Ventilatoren voor huis, kantoor en bedrijf vindt u bij AirSain!


Lees meer

Uitgebreide ventilator keuze

Of u nu op zoek bent naar een vloerventilator, tafelventilator, staande ventilator, plafondventilator, torenventilator of oplaadbare ventilator, bij AirSain heeft u keuze uit diverse modellen ventilatoren. Ventilatoren met een fraai design!

Niet alleen frisse lucht, maar ook stijlvolle interieurstukken deze fraaie ventilatoren. Een stijlvolle ventilator is een sieraad voor elk interieur. Onze ventilatoren zijn niet alleen geschikt voor gebruik in huis, maar ook ideaal voor kantoren, winkels, horecagelegenheden en openbare ruimtes.

Stijlvolle ventilatoren in diverse maten

De getoonde ventilatoren / fans zijn geschikt voor het verkoelen van ruimtes met uiteenlopende afmetingen. Een ventilator met oscillatie stand brengt luchtverplaatsing in de hele ruimte teweeg. Zelf de luchtstroom regelen? Het best kiest u dan een ventilator met meerdere standen.

Een ventilator kopen voor uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of andere ruimte? Stijlvolle ventilatoren vervaardigd van de mooiste materialen!