Luchtontvochtigers

Sorteer op:

Is de luchtvochtigheid te hoog? Luchtontvochtigers verlagen de relatieve vochtigheid snel! Te veel vocht in de lucht veroorzaakt vochtproblemen als stank- en muffe lucht, schimmels, vochtige muren, vochtplekken en andere soorten vochtschade. Last van vocht in huis? Te veel vocht tijdens productieprocessen in uw bedrijf of problemen met vocht tijdens opslag? AirSain heeft de beste ontvochtigers voor particulieren en bedrijven.


Lees meer

Grootste luchtontvochtiger assortiment

Mobiele ontvochtigers, industriële luchtontvochtigers, adsorptiedrogers, zwembadontvochtigers en bouwdrogers. AirSain is specialist in ontvochtigen! Wij bieden het grootste assortiment luchtontvochtigers, verkrijgbaar voor diverse ruimtes. Woonruimtes, vochtige kelders, zwembaden, winkelpanden, bouwplaatsen, industriële bedrijven, voor elke binnenruimte is er keuze uit diverse ontvochtigers met de juiste ontvochtigingscapaciteit.

Een luchtontvochtiger in huis

In een vochtige woning wordt een luchtontvochtiger vaak ingezet voor het ontvochtigen van een woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, of kelder. Maar ook in een schuur of garage kan te veel vocht direct worden afgevoerd met een goede ontvochtiger. Een mobiele luchtdroger is handig voor ontvochtiging in huis en bedrijf. 

Door een vochtige omgevingslucht in huis ontstaan er vochtplekken op muren en plafonds. Daarnaast tast het vocht meubelen en andere houten en gestoffeerde materialen in huis aan. De hoge luchtvochtigheid in huis veroorzaakt ook een bedompte, onaangename geur. Deze stankoverlast wordt ook veroorzaakt door de snelle verspreiding van schimmels en bacteriën in het vochtige klimaat. Vroegtijdig starten met luchtontvochtiging voorkomt vochtproblemen zoals groei van schimmels en verkleuring van waardevolle voorwerpen.

Professionele en industriële luchtontvochtiging

Professioneel of industrieel ontvochtigen? AirSain is uw partner in de strijd tegen vochtproblemen! Krachtige, vaste ontvochtiging voor industrie, winkel, museum, bibliotheek, kantoor, magazijn, productieruimte, kas, sporthal, zwembad en overige binnenruimtes. Luchtdrogers mét of zonder hygrostaat, de luchtvochtigheid neemt snel af met een krachtige ontvochtiger voor professionele en industriële toepassingen.

Luchtontvochtigers voor zwembaden

In een zwembadruimte is de luchtvochtigheid erg hoog. Een vochtige zwembadruimte wordt geteisterd door corrosie, houtrot, schimmels en condensvorming. De langdurige blootstelling aan overmatig vocht in de lucht veroorzaakt kostbare vochtproblemen in het gebouw. De kwaliteit van muren, vloeren, plafonds, technische materialen en inboedel gaat in snel tempo achteruit. Onze zwembadontvochtigers zijn speciaal ontworpen voor deze chloorrijke omgevingen. De droogcapaciteit is groot, terwijl de ontvochtigers optimaal beschermd zijn tegen de inwerking van vocht en chloor in binnenzwembaden. In elke zwembadruimte is krachtig ontvochtigen noodzakelijk. Met een zwembadontvochtiger houdt u de onderhoudskosten van uw zwembad onder controle.

Luchtontvochtiging bij wateroverlast

Overstromingen, storm, windslag, lekkages, in de meeste gevallen is wateroverlast het gevolg van onvoorziene gebeurtenissen waarbij binnentredend water voor veel schade zorgt. Extreme weersomstandigheden nemen toe waardoor de kans op intensieve regenval ook toeneemt. In korte tijd kan een grote hoeveelheid water uw woning of bedrijf binnendringen. Vloeren, wanden, plafonds en inboedel raken onherstelbaar beschadigd door het water. Het pand zelf moet intensief gedroogd worden voordat herstelwerkzaamheden kunnen plaatsvinden. Bouwdrogers zijn zeer geschikt als waterschade droger. De professionele luchtontvochtigers drogen krachtig, ze zijn opgewassen tegen de intensieve omstandigheden waarin ze moeten werken.

Met goede luchtontvochtiging voorkomt u hinderlijke vochtproblemen. Voor ontvochtiging onder zwaardere omstandigheden zoals bouw en verhuur vindt u bij ons een ruim assortiment bouwdrogers. Mobiel, robuust, stootvast en krachtig ontvochtigen.

Een ruime keuze aan luchtontvochtigers, eenvoudig online te kopen! AirSain is hét adres voor luchtontvochtiging!