20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

Luchtontvochtigers

Sorteer op:

Is de luchtvochtigheid te hoog? Luchtontvochtigers verlagen de relatieve vochtigheid snel! Te veel vocht in de lucht veroorzaakt vochtproblemen als stank en muffe lucht, schimmels, vochtige muren, vochtplekken en andere soorten vochtschade. Last van vocht in huis? Te veel vocht tijdens productieprocessen in uw bedrijf of problemen met vocht tijdens opslag? AirSain heeft de beste ontvochtigers voor particulieren en bedrijven.


Lees meer

Grootste luchtontvochtiger assortiment

Mobiele ontvochtigers, industriële luchtontvochtigers, adsorptiedrogers, zwembadontvochtigers en bouwdrogers. AirSain is specialist in ontvochtigen! Wij bieden het grootste assortiment luchtontvochtigers verkrijgbaar voor diverse ruimtes. Woonruimtes, vochtige kelders, zwembaden, winkelpanden, bouwplaatsen, industriële bedrijven, voor elke binnenruimte keuze uit diverse ontvochtigers met de juiste ontvochtigingscapaciteit.

Een luchtontvochtiger in huis

In een vochtige woning wordt een luchtontvochtiger vaak ingezet voor het ontvochtigen van een woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, of kelder. Maar ook in een schuur of garage wordt te veel vocht direct afgevoerd met een goede ontvochtiger. Een mobiele luchtdroger is handig voor ontvochtiging in huis en bedrijf. Direct ontvochtigen op vochtige plaatsen.

Professionele en industriële luchtontvochtiging

Professioneel of industrieel ontvochtigen? AirSain is uw partner in de strijd tegen vochtproblemen! Krachtige, vaste ontvochtiging voor industrie, winkel, museum, bibliotheek, kantoor, magazijn, productieruimte, kas, sporthal, zwembad en overige binnenruimtes. Luchtdrogers mét of zonder hygrostaat, de luchtvochtigheid neemt snel af met een krachtige ontvochtiger voor professionele en industriële toepassingen.

Met goede luchtontvochtiging voorkomt u hinderlijke vochtproblemen. Voor ontvochtiging onder zwaardere omstandigheden zoals bouw en verhuur vindt u bij ons een ruim assortiment bouwdrogers. Mobiel, robuust, stootvast en krachtig ontvochtigen.

Een ruime keuze luchtontvochtigers, eenvoudig online kopen! AirSain is hét adres voor luchtontvochtiging!