Airconditioners

Op zoek naar een energiezuinige airco? Airconditioning met bevochtiging en luchtreiniging? Een goedkope airco? Een scherpe airco aanbieding? Bij AirSain bent u aan het juiste adres! Voor elke situatie de ideale airconditioner snel geleverd. Klimaatbeheersing voor woning, kantoor, bedrijf en openbaar gebouw. Bij ons vindt u een ruim aanbod mobiele airconditioners, zelfmontage monoblock airco's en vaste airconditioners.


Lees meer

Mobiele airconditioning in woningen, flexibel koelen

U smacht ook naar een aangenaam koel binnenklimaat in uw woning? Airconditioning in huis is op een aantal manieren te realiseren. Voor flexibel koelen kiest men vaak een mobiele airco. Portable airconditioning is makkelijk verplaatsbaar en direct aan te sluiten op een geaarde wandcontactdoos. Diverse mobiele airconditioners zijn tevens voorzien van functies zoals ionisatie, luchtreiniging, bevochtiging en ventilatie. Niet alleen flexibel koelen, maar ook behandelen van binnenlucht in elke ruimte die u wenst.

Zelfmontage monoblock airco, eenvoudig en snel

Een wandmodel airconditioner zelf installeren? Dat is mogelijk door het aanschaffen van een zelfmontage monoblock airco. U bespaart kosten door de installatie van de airconditioner eigenhandig uit te voeren. De werkzaamheden zijn niet lastig, ze zijn zeer goed uitvoerbaar als u enige kluservaring heeft. De airco installeren in het tempo en op het tijdstip dat u het beste schikt! Alleen voor de laatste koppeling, afvullen en in werking stellen schakelt u een erkende installateur in.

Zelfmontage monoblock airconditioners hebben nog een groot voordeel, de buitenmuur van uw woning of ander pand wordt niet ontsierd door een onaantrekkelijke buitenunit. Slechts 2 ventilatieroosters en een klein gat voor de condenswaterafvoer zijn op de buitenmuur zichtbaar.

Vaste airconditioning, airco units met leidingen

Het plaatsen van een vaste airconditioner in huis brengt extra werkzaamheden met zich mee, u kunt hierbij denken aan het installeren van airco leidingen en het plaatsen van airco binnenunits in de woonkamer of slaapkamer. De airco binnenunit wordt met leidingen aangesloten op een airco buitenunit, vaak zijn aanzienlijke aanpassingen nodig om de leidingen netjes weg te werken. De airco  buitenunit wordt aan de buitengevel gemonteerd of op een plat dak geplaatst. Dit type airco wordt ook wel Single Split airco genoemd. Een Multi Split airco bezit meerdere binnenunits die meestal op één airco buitenunit worden aangesloten. Vaste airconditioning moet worden aangesloten door een erkende installateur die het systeem gebruiksklaar oplevert.

Airconditioning in kantoor, winkel, bedrijf, openbaar gebouw

AirSain voor uw verplaatsbare airco, industriële airco, split airco en doe-het-zelf airco! AirSain is tevens leverancier van uiteenlopende airconditioners aan installateurs. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van airconditioning in uw specifieke situatie.