Air & Me Antikalkpatroon (1 stuk)

Air & Me Antikalkpatroon (1 stuk) voor de SOLNAN ultrasone luchtbevochtiger van Air & Me - de antikalkoplossing! 

Deze Air & Me filterpatroon is makkelijk te vervangen en filtert kalkdeeltjes en bacteriën uit de lucht. De gefilterde waternevel wordt vervolgens aan de omgevingslucht afgegeven. Geen wit kalkstof meer op uw meubels en bovendien verlengt het de levensduur van uw ontvochtiger. 

Wij adviseren de Antikalkpatroon om de 4 tot 6 maanden te vervangen.

Air & Me Antikalkpatroon ook voor CLEAVAIR 1, GENERATION, GOTA, GOTA KID & SMARTAIR. 

 • Antikalkfilter voor SOLNAN
 • Makkelijk te verwisselen
 • Waternevel verspreiden zonder bacteriën en kalkdeeltjes
 • Antikalkfilter voor SOLNAN
 • Makkelijk te verwisselen
 • Waternevel verspreiden zonder bacteriën en kalkdeeltjes

Air & Me Antikalkpatroon (1 stuk) voor de SOLNAN ultrasone luchtbevochtiger van Air & Me - de antikalkoplossing! 

Deze Air & Me filterpatroon is makkelijk te vervangen en filtert kalkdeeltjes en bacteriën uit de lucht. De gefilterde waternevel wordt vervolgens aan de omgevingslucht afgegeven. Geen wit kalkstof meer op uw meubels en bovendien verlengt het de levensduur van uw ontvochtiger. 

Wij adviseren de Antikalkpatroon om de 4 tot 6 maanden te vervangen.

Air & Me Antikalkpatroon ook voor CLEAVAIR 1, GENERATION, GOTA, GOTA KID & SMARTAIR. 

 • Antikalkfilter voor SOLNAN
 • Makkelijk te verwisselen
 • Waternevel verspreiden zonder bacteriën en kalkdeeltjes
14,50
 • Levertijd 2 tot 4 werkdagen
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW

Air & Me Antikalkpatroon is geschikt voor: