Home Alle Merken Air & Me
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Air & Me

Air & Me werd in 2006 opgericht onder de naam Air Naturel om vandaag in te spelen op een grote zorg van de wereld: de kwaliteit van de binnenlucht. Air & Me biedt een reeks producten die zijn aangepast aan elke situatie. Of het nu gaat om uw welzijn, uw gezondheid of om bepaalde ongemakken in uw accommodatie te verwijderen, bijvoorbeeld door te droge of te vochtige lucht; Air & Me biedt een volledig assortiment ontvochtigers, luchtbevochtigers, luchtreinigers, ventilatoren, verwarmers en aromatherapie.

Air & Me Ontvochtigers

Air & Me Ventilators

Air & Me Bevochtigers

Air & Me Hygrometers

Air & Me Thermometers

Air & Me Verwarming

Air & Me Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Volledig Air & Me assortiment

Gedreven door de doelstelling om het wooncomfort te verbeteren en tegelijkertijd innovatie en design, efficiëntie en esthetiek te combineren, biedt Air & Me een volledig assortiment innovatieve apparaten:

 • Luchtontvochtigers
 • Bevochtigers
 • Luchtreinigers
 • Ventilatoren
 • Elektrische kachels
 • Aromatherapie

Air & Me maakt haar assortiment compleet met meetapparatuur, hygrometers, reinigingsproducten en organische etherische oliën.

Luchtvervuiling in huis vaak onderschat

Hoewel de milieu- en volksgezondheidsproblemen in verband met luchtvervuiling nu bij iedereen bekend zijn en vaak worden aangepakt, kan hetzelfde niet worden gezegd van de problemen in verband met luchtvervuiling binnenshuis, die onbekend en vaak onderschat blijven. In 2006 publiceerde het Observatorium van de Luchtkwaliteit binnenshuis een eerste toestand van de luchtkwaliteit van Franse woningen en de conclusies zijn alarmerend... Binnenlucht is 8 keer meer vervuild dan buitenlucht en toch brengen we 80% van onze tijd door in afgesloten ruimtes die vaak slecht worden geventileerd!

Air & Me doelstelling: de kwaliteit van de binnenlucht verbeteren

Op basis van deze observatie is er niet veel meer nodig om Nicolas Planté te overtuigen om zijn avontuur te lanceren: hij creëert het merk Air Naturel - dat in 2018 Air & Me wordt - met een eenvoudig doel: de kwaliteit van de binnenlucht verbeteren. De ambitie van Air & Me? Het Franse referentiemerk worden voor alles wat met luchtbehandeling te maken heeft, terwijl het voorop loopt in maatschappelijke en ecologische evoluties. Door innovatie en esthetiek met elkaar te verzoenen om apparaten voor te stellen die zowel efficiënt zijn als een mooi design hebben, is Air & Me in een paar jaar tijd de expert geworden op het gebied van binnenluchtkwaliteit. Omdat er niet één oplossing is, biedt Air & Me verschillende oplossingen die zijn aangepast aan elke situatie of omgeving, of het nu gaat om

 • Lucht zuiveren
 • Lucht bevochtigen
 • Lucht ontvochtigen
 • Ventileren
 • Lucht verwarmen
 • Essentiële oliën verspreiden

Ontwikkeling als merk

Sinds 2012 heeft Air & Me (onder de naam Air Naturel) haar distributienetwerk internationaal uitgebreid: België, Luxemburg, Nederland, Duitsland, Polen, Litouwen, Roemenië, Noorwegen, Marokko In 2018 verandert Air Naturel van identiteit en wordt Air & Me om beter te kunnen voldoen aan een vraag buiten de Franse grenzen en om zich op de internationale markt te vestigen. In de jaren daarna ontwikkelt Air & Me een tiental nieuwe producten en brengt ze op de markt. Nooit eerder gezien op de schaal van het bedrijf! Luchtreinigers, luchtontvochtigers, luchtbevochtigers, diffusers, hygrometers, verwarming... Het assortiment groeit!

Air & Me wil het nuttige met het aangename combineren en zowel innovatie als design harmoniseren: producten ontwikkelen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook visueel in het oog springen en zelfs als decoratieve objecten kunnen worden gebruikt. Of het nu gaat om uw welzijn, uw gezondheid of het oplossen van bepaalde binnenproblemen (bijvoorbeeld te droge of te vochtige lucht), Air & Me heeft de oplossing!