20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

Air Blowers

Sorteer op:

Een Air Blower - vloerdroger, tapijtdroger - is geschikt voor het versnellen van het droogproces in een woning of ander gebouw na schoonmaakwerkzaamheden en bij waterschade. Een Air Blower is een krachtige radiaal ventilator. De Air Blower wordt vaak ingezet in combinatie met bouwdrogers of luchtontvochtigers voor het versneld ventileren en drogen van plafonds, muren, vloeren, meubilair en overige inrichting na een calamiteit.


Lees meer

Schade door vocht voorkomen

Voorkom onnodige schade doordat vocht na een calamiteit te lang in de ruimte aanwezig is! Met het gebruik van een professionele ventilator / Air Blower worden droogprocessen versneld doordat een grote luchtcirculatie in de ruimte ontstaat. Structerele schade aan constructies kan worden voorkomen door het inzetten van een industriële Air Blower.

Professionele ventilatoren voor industrie, calamiteiten, salvage en bouw

Het versnelde droogproces kan ervoor zorgen dat materialen als beton, hout, gips, tapijt, underlayment, isolatie, stucwerk en metselwerk geen permanente schade oplopen. Schimmelvorming, corrosie en aantasting van constructies kan worden voorkomen. Evenals bij waterschade kan een Air Mover na brandschade snel vieze geuren uit het gebouw verwijderen. De Air Movers zijn compacte, handige "luchtverplaatsers" en verkrijgbaar met verschillende capaciteiten.