Home Ventilatoren Alle ventilatoren Airbi Zephyr - Torenventilator

Airbi Zephyr - Torenventilator

: Lucht in twee verschillende richtingen tegelijk blazen

Wilt u geen airconditioning, dan is een krachtige ventilator de beste oplossing op warme dagen. Natuurlijk een stille ventilator, zodat deze ook 's nachts kan werken, terwijl u slaapt. En hij mag niet veel ruimte in beslag nemen. We hebben zojuist de staande kolomventilator Airbi Zephyr beschreven, die de lucht in elke kamer verplaatst.

Wilt u geen airconditioning, dan is een krachtige ventilator de beste oplossing op warme dagen. Natuurlijk een stille ventilator, zodat deze ook 's nachts kan werken, terwijl u slaapt. En hij mag niet veel ruimte in beslag nemen. We hebben zojuist de staande kolomventilator Airbi Zephyr beschreven, die de lucht in elke kamer verplaatst.

129,-
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164
 • 500 m3 / uur
 • Staande ventilator, Torenventilator
 • Zelfdraaiend horizontaal

Productbeschrijving: Airbi Zephyr - Torenventilator

Een krachtige ventilator, de beste oplossing

Naarmate de jaren verstrijken, komen de zomertemperaturen steeds hoger uit, dus het is geen uitzondering dat uw huis of kantoor begin juni in een hete hel verandert. Hoog tijd dus om na te denken over hoe u de zomer doorkomt en een oase van koele lucht creëert waar u zich kunt verstoppen voor de hitte.

Als u geen airconditioning hebt of wilt, is een krachtige ventilator de beste oplossing. Een goede keuze zijn moderne kolomventilatoren, die een roterend rooster hebben in plaats van een propeller en daarom niet zo lawaaierig zijn als hun propellerconcurrenten.

De Airbi Zephyr kolomventilator heeft een uniek systeem met een verticale rotor die zorgt voor een luchtstroom tot 500 m³ per uur, en is geschikt voor ruimtes tot 50 m².

Lucht in twee verschillende richtingen blazen

Het unieke van de Airbi Zephyr-ventilator wordt onderstreept door de mogelijkheid om de lucht in twee verschillende richtingen te blazen dankzij het bovenste deel van de ventilator, dat gemakkelijk onder elke hoek verstelbaar is.

Ook is er de mogelijkheid om het gehele apparaat automatisch te laten draaien, wat in combinatie met de twee luchtuitblaasrichtingen zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de koele lucht door de ruimte.

Door het ontbreken van grote bladen heeft de ventilator een slanke vorm en een diameter van slechts 28 cm, waardoor deze ventilator ook in krappe ruimtes past, waar een klassieke propellerventilator niet geplaatst kan worden.

Timer en vier verschillende bedrijfsmodi

De Airbi Zephyr-ventilator wordt geleverd met een timer (1-8 uur) en vier verschillende bedrijfsmodi. Naast de handmatige modus met drie snelheden vind je ook een nachtmodus voor een goede nachtrust, een natuurlijke modus die de wind nabootst, en de ECO-modus die de snelheid regelt op basis van de omgevingstemperatuur.

Je kunt alle instellingen en bedieningselementen rechtstreeks op het display van het apparaat of met de meegeleverde afstandsbediening aanpassen.

Belangrijkste kenmerken

 • Geschikt tot 50 m²
 • Verstelbare richting van het bovenste deel van de ventilator
 • Twee richtingen van blazen
 • Oscillatie optie
 • Zes bedrijfsmodi
 • Zeer compacte afmetingen
 • Stille werking
 • Operationeel timer
 • Afstandsbediening

Specificaties: Airbi Zephyr - Torenventilator

Werking
Functies: Ventilator
Ventilator geschikt voor: 50 m2 ventileren
Luchtverplaatsing: 500 m3 / uur
Eigenschappen
Model: ● Staande ventilator
● Torenventilator
Swing-functie: Horizontaal
Minimaal geluidsniveau: 40 dB
Geluidsniveau: 55 dB
Keurmerk: CE
Gebruik
Standen ventilatie: ● Automatisch
● Ecostand
● Nachtstand
● 3
Timer: Ja
Afstandsbediening:
Display: Ja, op het apparaat
Energie
Energieverbruik (maximaal): 45 Watt
Stroomvoorziening: Netstroom
Fysieke eigenschappen
Draagbaar:
Breedte: 28 cm
Diepte: 28 cm
Hoogte: 96.8 cm
Gewicht: 4.8 kg
Algemeen
Garantie (jaren): 2

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-