Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Airbi

Airbi, luchtbevochtigers, luchtreinigers, airwashers. Een Airbi luchtwasser vormt een combinatie van een luchtbevochtiger en een luchtreiniger die volgens hetzelfde principe werkt als een koudwaterverdamper. De speciale verdampingsschijven in een Airbi airwasher absorberen water uit het reservoir en de ventilator van de luchtbevochtiger blaast droge lucht door de bevochtigde, roterende schijven. De bevochtigde lucht wordt vervolgens in de omgeving gebracht.

Airbi Bevochtigers

Airbi Luchtreinigers

Airbi Hygrometers

Airbi Ontvochtigers

Airbi Geurdispensers

Airbi Thermometers

Airbi Ventilators

Airbi Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Airbi Oude producten (niet te bestellen)

Droge lucht en verontreinigde lucht voorkomen met Airbi

Een lage luchtvochtigheid droogt en verstoort het slijmvlies van de luchtwegen. Het resultaat is de drang om te hoesten, frequente aandoeningen van de luchtwegen met name onder kinderen, gebarsten lippen en keelpijn. De huid is ook zeer droog en is geïrriteerd. Droge lucht genereert statische elektriciteit. De elektrische ontladingen zijn zeer onaangenaam en kunnen elektronische apparaten beschadigen. Droge lucht heeft ook een negatief effect op houten voorwerpen, muziekinstrumenten, antiek en schilderijen. Airbi luchtbevochtigers worden om bovenstaande redenen aanbevolen voor appartementen, huizen, hotels, kantoren, scholen en naschoolse opvang.

Luchtbevochtigers met of zonder HEPA filterset

Airbi luchtbevochtigers die volgens dit principe werken, zijn krachtige apparaten die lage bedrijfskosten hebben en bijna geluidloos zijn. Een ander belangrijk voordeel van deze luchtbevochtigers is dat ze de lucht reinigen. Airbi biedt keuze tussen luchtwassers met of zonder HEPA filterset voor extra krachtige luchtzuivering.

De optimale luchtvochtigheid

Verblijven in verwarmde ruimtes met een te lage luchtvochtigheid is niet alleen onaangenaam, het kan ook schadelijk voor de gezondheid zijn. De optimale luchtvochtigheid ligt om en nabij 50%, maar het is niet ongebruikelijk dat deze in veel van onze huizen in de wintermaanden lager dan 20% is.

De oorsprong

Het Tsjechisch bedrijf Airbi Home Appliances is opgericht in 2010 door Pavel & Michal Piják - hun bedrijfsfilosofie: "Bij Airbi zorgen we voor elke ademhaling" Doorslaggevend voor de oprichting van het bedrijf was destijds de jarenlange ernstige pollenallergie van vader Michal, die hem vooral in het voorjaar trof. Ook de frequente luchtwegaandoeningen van Pavels kinderen leidden tot deze stap. De op dat moment beschikbare producten waren niet overtuigend en gaven niet de gehoopte of beloofde verlichting. Daarom besloten vader en zoon Piják in 2010 om hun eigen luchtreinigers, luchtbevochtigers en andere luchtbehandelingstoestellen te ontwikkelen en aan te bieden tegen betaalbare prijzen en met een aantrekkelijk design.

Betaalbare oplossingen voor binnenklimaatproblemen

Airbi-producten bieden een oplossing om elke dag, elke minuut omringd te worden met gezonde lucht. Airbi ontwikkelt betaalbare oplossingen voor binnenklimaatproblemen. Airbi apparaten creëren een oase van gezonde lucht waar en wanneer je het nodig hebt. Ze zijn dus geschikt voor kantoren en huishoudens, overal waar je veel tijd doorbrengt en gezond wilt ademen.

Ontwikkeling in eigen huis

Airbi heeft al vroeg besloten om onze haar eigen apparaten te ontwikkelen. Alleen op deze manier is Airbi in staat om functionele, duurzame oplossingen te produceren die betaalbaar zijn voor iedereen die een luchtkwaliteitsprobleem heeft. Airbi heeft een groeiend aantal tevreden klanten, niet alleen in Tsjechië, maar ook in andere Europese markten - in Duitsland, Polen, Hongarije, Slowakije, Roemenië en Nederland.

Airbi assortiment

  • Luchtbevochtigers: Airbi bevochtigers zijn nodig in ruimtes waar de relatieve vochtigheid van de lucht niet de optimale waarden bereikt en waar de lucht te droog is en de luchtwegen zwaar belast.
  • Luchtreinigers: de reinigers verwijderen verschillende onzuiverheden en allergenen uit de lucht.
  • Luchtontvochtigers: Airbi luchtdrogers worden gebruikt om de vochtigheid in kamers te verminderen. Een hoge luchtvochtigheid kan leiden tot schimmelvorming en onaangename bacteriegroei.
  • Ventilatoren: een ventilator met een mooi design voor een aantrekkelijke prijs! Airbi ventilatoren bieden bewezen kwaliteit en zijn een veelgevraagde hulp voor een warme kamer.
  • Aromaverspreiders: verbeter de sfeer in uw woonkamer, appartement, slaapkamer of kantoor. Airbi aromaverspreiders zijn ook ideaal voor therapeutische doeleinden.
  • Meetinstrumenten: Een hoogwaardig meetinstrument zoals een hygrometer is belangrijk voor het monitoren van het binnenklimaat. De luchtvochtigheid nauwkeurig bijhouden voorkomt problemen door droge lucht of te vochtige lucht.

Superieure kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs! Airbi weet bijna alles over gezonde lucht en deelt dat graag. Airbi is bovendien trots op het design van haar producten.