Home Luchtkwaliteit Huis Airconditioners voor koeling en verwarming
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Airconditioners voor koeling en verwarming

Uw airco voor koelen en verwarmen vindt u bij AirSain!

Airconditioners voor koele lucht

Op veel plaatsen in de wereld is het zo warm dat airconditioning (airco) niet meer weg te denken is uit het dagelijkse leven. In het Midden-Oosten en de Golfstaten zou zonder airconditioning in de zomermaanden niet veel mogelijk zijn.

Airconditioner met warmtepomp voor verwarming van lucht

In koudere streken op de wereld wordt al veel gebruik gemaakt van verwarming via airconditioning. Dit heeft als voordeel dat op deze wijze verwarmen goedkoper is en ook nog veel milieuvriendelijker dan stoken met aardgas of olie.

Vaste airconditioners en mobiele airconditioners

Tegenwoordig bestaan er veel verschillende soorten airco’s. De airconditioner die het meest voorkomt is de split-unit airco. Mobiele airconditioning wordt steeds populairder en komt daardoor ook steeds vaker voor. Deze wijze van airconditioning bevat alle onderdelen in een verplaatsbare eenheid.

De hoofdtaak van een airco systeem is natuurlijk koelen. Naast het koelen zijn er diverse airco systemen die ook kunnen verwarmen, ontvochtigen, luchtreinigen en ventileren.

Moderne airconditioners, veelzijdige luchtbehandeling

Dankzij airconditioning wordt het reguleren van de lucht in binnenruimtes mogelijk gemaakt, zoals in een gebouw, auto of trein.

Airconditioning is een aanduiding voor apparatuur die gebruikt wordt voor het reguleren van de klimaatomstandigheden. Op het moment dat het buiten onaangenaam warm is (of koud), zorgen deze apparaten of installaties dat de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau blijft. Meeste airco installaties zijn voorzien van een filtersysteem waardoor de lucht ook wordt gezuiverd.

Vrijblijvend een offerte voor airco aanvragen

Wenst u vrijblijvend een offerte op maat voor airconditioning voor koeling of verwarming? Slechts enkele gegevens invullen en u heeft een nauwkeurig overzicht van de mogelijkheden! In één overzicht krijgt u alle informatie die nodig is om airconditioning in uw situatie te realiseren. U vindt onder andere informatie over buitenunits, binnenunits, leidingen, afwerkgoten, opvoerpompjes, prijzen, installatiekosten, oplevering etc.

Benieuwd naar de mogelijkheden van airconditioning in uw woning, kantoor of bedrijf?

AirSain voor een riant assortiment vaste en mobiele airconditioners voor koelen en verwarmen!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen