Home Nieuws Airconditioning snelle levering
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Airconditioning snelle levering

AIRCONDITIONER.NU VOOR EEN RUIME KEUZE AIRCONDITIONERS, MOBIELE AIRCO'S EN INDUSTRIËLE AIRCO'S!

Airconditioning in woningen

U smacht ook naar een aangenaam koel binnenklimaat in uw woning? Airconditioning in huis is op een aantal manieren te realiseren. Voor flexibel koelen kiest men vaak voor een mobiele airco. Portable airconditioning is makkelijk verplaatsbaar en direct aan te sluiten op een willekeurige wandcontactdoos. Diverse mobiele airconditioners zijn tevens voorzien van functies zoals ionisatie, luchtreiniging, bevochtiging en ventilatie. Niet alleen flexibel koelen, maar ook behandeling van binnenlucht in elke ruimte die u wenst.

Het plaatsen van een vaste airconditioner in huis is zeker niet uitzonderlijk meer. Steeds vaker wordt gekozen voor het plaatsen van airconditioning met een losse binnenunit in de woonkamer en slaapkamer. De airco binnenunits worden met korte leidingen aangesloten met een airco buitenunit. Deze buitenunit wordt aan de buitengevel gemonteerd of op een plat dak geplaatst. Dit type airco wordt ook wel Single Split airco genoemd. Een Multi Split airco bezit meerdere binnenunits die meestal op één airco buitenunit worden aangesloten. Vaste airconditioning wordt aangesloten door een erkende installateur die het systeem gebruiksklaar oplevert.

Liever zelf een airconditioner installeren? Dat is mogelijk door het aanschaffen van een zelf montage airco. U bespaart kosten door de installatie van de airconditioner eigenhandig uit te voeren. De airco installeren in het tempo en op het tijdstip dat u het beste schikt. Alleen voor de laatste koppeling, afvullen en in werking stellen schakelt u een erkende installateur in.

Airconditioning in kantoor, winkel, bedrijf, openbaar gebouw

Ook voor installatie van een compleet airco-systeem bent u bij ons aan het juiste adres. Airconditioning plaatsen in meerdere, grote ruimten vraagt een gedegen planning, een ruim aanbod airconditioners, snelle levering en een perfecte service. Airco installatie door erkende STEK installateurs in diverse gebouwen zoals kantoorpanden, kantoorafdelingen, winkelpanden, scholen, vergaderzalen en bedrijfsgebouwen.

Bij ons vindt u o.a. cassette airco, split airco, multi split airco, plafond / vloer airco, doe het zelf airco en toebehoren voor airco installatie zoals losse airco binnenunits en buitenunits, airco-leidingen en koppelstukken. Wij zijn tevens leverancier van uiteenlopende airconditioners aan installateurs. U kunt eenvoudig online een airco-offerte aanvragen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van airconditioning in uw specifieke situatie.

Meer informatie of bestellen van mobiele airconditioners:

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen