Home Luchtkwaliteit Airconditioning Airco's zonder buitenunit voor zelf uw airco installeren
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Airco's zonder buitenunit voor zelf uw airco installeren

AIRSAIN VOOR UW DOE HET ZELF WAND AIRCO!

Wandmodel airconditioners zonder buitenunit

Besparen op installatiekosten van uw airco? Kies voor een Olimpia Splendid Unico zelfmontage airco! De Unico airconditioners zonder buitenunit mogen zonder tussenkomst van een installateur worden gemonteerd. Wie een beetje handig is, heeft geen probleem met het in werking stellen van een Unico wand airco.

Wandmodel airconditioners uit de Olimpia Splendid Unico serie werken zonder buitenunit. De buitenmuur van uw woning of ander pand wordt daarom niet ontsierd door een onaantrekkelijke buitenunit. Slechts 2 ventilatieroosters en een klein gat voor de condenswaterafvoer zijn op de buitenmuur zichtbaar.

Makkelijk te installeren, ruimtebesparend

Elke Unico doe het zelf airco wordt geleverd met instructies hoe, en op welke plaats de wand airco het beste te monteren. Olimpia Splendid wand airco's worden overal toegepast waar het plaatsen van een airco buitenunit niet mogelijk of niet wenselijk is.

Wanneer een airco exclusief installatie voor u de beste optie is, biedt het Unico assortiment volop keuze. In tegenstelling tot Plug&Play airco's met voorgevulde koelleidingen hebben wand airco's van Olimpia Splendid geen koelleidingen nodig. Een Unico airco maakt een split airco overbodig.

Een bijkomend voordeel van een vaste monoblock airco zoals een Unico airco is ruimtebesparing. De wandmodel airco beslaat geen ruimte op de vloer zoals een mobiele airco dat wel doet. Het geluidsniveau van een zelfmontage airco ligt weliswaar iets hoger dan van een wand airco met een losse buitenunit. Vanuit dit oogpunt, het geluidsniveau is ruimschoots lager dan dat van een gemiddelde mobiele airco, dus zeer acceptabel.

Inverter zelfmontage airco's, kwaliteit en design

Met behulp van duidelijke installatie instructies verloopt het aansluiten probleemloos en snel. De wand airco's zijn direct gereed voor gebruik nadat de ventilatiepijpen door de muurdoorvoer zijn gestoken en op de airco zijn aangesloten. Met energielabels tot A plus haalt u met een Olimpia Splendid Unico een energiezuinige airconditioner in huis. De inverter gestuurde wand airco's regelen het koelen en verwarmen nauwgezet, hetgeen resulteert in een comfortabel binnenklimaat. Aangezien er Unico doe het zelf airco's met uiteenlopende koelcapaciteiten leverbaar zijn, is er voor elke kamer een passend model uit te kiezen.

Kies voor kwaliteit en design! Olimpia Splendid combineert met haar airco's de meest recente koeltechnieken met een mooie vormgeving. De Unico zelfmontage airco's onderscheiden zich op dit gebied duidelijk van gemiddelde doe het zelf airconditioners.

Informeer naar de mogelijkheden van Olimpia Splendid Unico. De perfecte zelfmontage airco voor woningen en bedrijfsmatige toepassingen.

Meer lezen over airconditioning?

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen