Home Nieuws AiroSwiss Boneco ontkalker A451 Direct geleverd
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

AiroSwiss Boneco ontkalker A451 Direct geleverd

AIRSAIN VOOR AIROSWISS ONTKALKER PADS A451 !

AiroSwiss A451 antikalk pads verminderen kalk in uw luchtbevochtiger

AiroSwiss A451 antikalk pads gaan kalkaanslag in uw luchtbevochtiger tegen. AiroSwiss A451 zorgen ervoor dat uw (stoom-)luchtbevochtiger makkelijk te ontkalken blijft. Het ontkalken met AiroSwiss A451 is eenvoudig. U plaats een pad in het daarvoor bestemde compartiment en de ontkalk pad doet vervolgens zijn werk zodra het waterreservoir gevuld is. Het ontkalken met AiroSwiss A451 antikalk pads is noodzakelijk voor goed onderhoud aan uw luchtbevochtiger. Zonder ontkalkingsmiddel zal de (stoom-)luchtbevochtiger snel aangetast worden door een grote hoeveelheid kalkaanslag.

AiroSwiss ontkalker houdt uw luchtbevochtiger in topconditie

Kalkaanslag in luchtbevochtigers is nadelig voor de kwaliteit van bevochtiging, maar ook voor de levensduur van de luchtbevochtiger. AiroSwiss A451 antikalk pads voorkomen schade aan de luchtbevochtiger door overmatige kalkafzetting. Kalk kan onderdelen van een bevochtiger blokkeren zodat deze onbruikbaar wordt.

AiroSwiss A451 antikalk pads bestellen? Bij AirSain is AiroSwiss A451 aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft hoe u een luchtbevochtiger het best kunt onderhouden.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen