Home Luchtkwaliteit Kantoor Professionele luchtreinigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Professionele luchtreinigers

AIRSAIN VOOR UW PROFESSIONELE LUCHTREINIGER!

Blueair Pro en Jonix Mate voor professionele luchtreiniging

Luchtreinigers uit de Blueair Pro Serie en Luchtreiniger Jonix Mate zijn geschikt voor grondige luchtreiniging in grotere ruimten in de medische sector, food industrie en in de dienstverlenende sector. In een ruimte waar dagelijks veel mensen verblijven of waar luchtreiniging belangrijk is voor een hygiënische omgeving, blijft schone lucht behouden dankzij deze reinigers / ontsmetters. De Professionele luchtreinigers zijn uitermate geschikt voor het reinigen van de lucht in bijvoorbeeld een kantoor, vergaderruimte, wachtruimte, behandelkamer, praktijkruimte of laboratorium. Maar ook in ruimten in openbare gebouwen zoals een ziekenhuis en school zijn deze luchtreinigers in staat om de lucht fris te houden, ondanks het grote aantal mensen dat doorgaans in dergelijke ruimten aanwezig is.

Compacte Blueair Pro luchtreinigers: Hepa Particle filter of Hepa Smokestop filter

Speciaal voor professionele toepassingen biedt Blueair een drietal professionele luchtreinigers, namelijk Blueair Pro M, Blueair Pro L en Blueair Pro XL. De luchtreinigers hebben een eenvoudige bediening, niet voor niets luidt de slogan: Clean Air? It's simple: 'Just Press the Button...'. De Blueair Pro luchtreinigers vragen weinig onderhoud voor een storingsvrije werking. Enkel het periodiek wisselen van filters volstaat voor grondige reiniging van de lucht.

Ondanks de hoge capaciteit voor luchtreiniging zijn Blueair Pro luchtreinigers zeer compact. Het bijzonder efficiënte HEPA Smokestop filter verwijdert microscopisch kleine verontreinigingen uit de lucht zoals stof, fijnstof, huisstofmijt, allergenen van huisdieren, pollen, bacteriën, virussen, schimmels, geuren, VOC's en andere chemische luchtjes, maar ook sigarettenrook en kookluchtjes indien de toepassing daarom vraagt.

Blueair Pro luchtreinigers zorgen voor optimale hygiëne in werkomgevingen. De prestaties van deze reinigers liggen hoger ten opzichte van andere luchtreinigers in dezelfde prijsklasse (CADR waarden van Blueair Pro XL: CADR Pollen: 1.530 m3 / uur, CADR Tabaksrook: 1.360 m3 / uur, CADR Stof: 1.615 m3 / uur). De Blueair reinigers / ontsmetters hebben de hoogste airflow efficiëntie, produceren weinig geluid en hebben een zeer laag energieverbruik! Voor extra grondige reiniging van geuren kunnen Blueair luchtreinigers worden voorzien van een extra Carbon+ filter.

Jonix Mate luchtreiniger: luchtreiniging, luchtdesinfectie, Cold Plasma ionisatie

Jonix Mate zorgt voor krachtige verwijdering van bacteriën, schimmels, virussen, allergenen en stof uit de lucht. Frisse lucht gezuiverd van allerlei verontreinigingen draagt bij aan een gezond binnenklimaat in alle ruimtes en voor alle aanwezigen. Door middel van 'Non Thermal Plasma' ionisatie oftewel 'Cold Plasma' ionisatie worden onzuiverheden in de lucht onschadelijk gemaakt en vervolgens verwijderd door het filterpakket met een G4 groffilter, F7 fijnfilter en een HEPA 13 filter. Deze krachtige luchtwasser is in staat tot het verkrijgen van luchtcirculatie in de ruimte van maar liefst 500 tot 3000 m³/h. Hierdoor wordt de lucht in de ruimte vele malen per dag geheel gezuiverd.

Perfecte luchtzuivering door Plasma ionisatie en een uitgekiend filterpakket in elke ruimte waar zich dagelijks veel mensen bevinden. Wachtruimten, klaslokalen en laboratoriums blijven fris door de voortdurende reiniging van de lucht. Bacteriën en virussen blijven achter in het filterpakket van deze luchtreiniger nadat ze eerder onschadelijk gemaakt zijn. Deze professionele luchtreiniger zorgt voor schone lucht in elke ruimte waar een hoge luchtkwaliteit vereist is. De Jonix Mate is een high performance luchtreiniger en ionisator in één apparaat. Geschikt voor luchtdesinfectie in ziekenhuizen, cleanrooms, tandartspraktijken, spreekkamers, laboratoria, dierenartspraktijken en andere medische toepassingen. Tevens ideaal voor luchtreiniging en ontsmetting in ruimtes waar voedsel wordt geproduceerd of verwerkt en op verpakkingsafdelingen.

Mobiel lucht reinigen en lucht ontsmetten met deze krachtige reiniger. Jonix Mate verzorgt absolute eliminatie van zwevende stofdeeltjes. Bacteriën, virussen en schimmels worden voor 99,9% uit de lucht verwijderd. De Jonix Mate is een class I medical device naar de normen van European Directives 93/42/EEC, 2006/42/EEC, 2006/95/EEC, 2007/108/EEC.

Luchtreinigers voor professionele omgevingen. Eenvoudig kopen, advies en informatie

De luchtreinigers van Blueair en Jonix kunt u eenvoudig online kopen bij AirSain. Natuurlijk is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Airsain. Heeft u vragen over de mogelijkheden van luchtreiniging in uw ruimte? De medewerkers van Airsain geven u graag passend advies.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen