Home Alle Merken Argoclima
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Argoclima

Argoclima, betrouwbare luchtbehandeling producten voor optimaal comfort! Innovatieve producten, het resultaat van bijna 90 jaar ervaring. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan het design van haar producten, Argoclima apparaten hebben daarom een hoogwaardige afwerking. Argoclima ontwikkelt geavanceerde technologische oplossingen op diverse gebieden, bijvoorbeeld op het gebied van hernieuwbare energie die wordt toegepast op airconditioning, verwarming en luchtbehandeling.

Argoclima Ontvochtigers

Argoclima Airco's

Argoclima Luchtkoelers

Argoclima Ventilators

Argoclima Insectenlampen

Argoclima Verwarming

Argoclima Bevochtigers

Argoclima Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Argoclima Oude producten (niet te bestellen)

Argoclima, een vooraanstaand Italiaans merk

Argoclima is een vooraanstaand Italiaans merk, gespecialiseerd in airconditioningsystemen voor zowel huishoudelijke als bedrijfsmatige toepassingen. Voor elke situatie biedt Argoclima op het gebied van airconditioning, verwarming en warmwaterproductie een passende oplossing.

Argoclima produceert haar eigen producten in Gallarate (Varese) en bedient de logistiek vanuit Alfianello (Brescia). Het bedrijf heeft haar sterke nationale identiteit behouden in de sterk toenemende internationale markt.

Productontwikkeling in eigen huis

Argoclima onderzoekt en ontwikkelt haar eigen producten onder eigen beheer, dit maakt het bedrijf sterk en houdt het specialisme op een hoog niveau. Het productassortiment van de firma Argoclima omvat

 • Bevochtigers
 • Luchtbevochtigers met geurverspreiders
 • Ontvochtigers
 • Luchtreinigers
 • Elektrische kachels (bijzetkachels)
 • Mobiele airconditioners
 • Monobloc airconditioners
 • Ventilatoren
 • Insectenvangers

Argoclima maakt gebruik van andere technische en industriële toeleveranciers om de succesvolle producten optimaal te ontwikkelen. Met een sterke focus op kwaliteit en innovatie, beheert Argoclima rechtstreeks een sterke trainingsactiviteit voor haar hele verkoopnetwerk, inclusief ontwerpers, distributeurs en installateurs. Technische trainingen en presentaties van nieuwe producten worden periodiek vanuit Alfianello verzorgd.

Luchtbevochtigers

Luchtbevochtigers bedacht en ontworpen om het juiste en gezonde vochtgehalte in het binnenmilieu te garanderen, vooral in het winterseizoen met de verwarming aan. Luchtbevochtigers helpen ook ademhalingsproblemen te voorkomen, vooral bij kinderen en ouderen die gevoeliger zijn voor virussen en bacteriën. Luchtbevochtigers met de meest moderne ultrasone technologie!

Diverse Argoclima luchtbevochtigers functioneren ook als aromaverdamper. De aroma diffusers zijn de juiste oplossing voor mensen die op zoek zijn naar de perfecte sfeer, zowel visueel als sensorisch. De aromaverdampers met zeer originele ontwerpen en kleuren zijn ook uitstekende ultrasone luchtbevochtigers. Perfect voor een kinderkamer en als cadeau-idee.

Luchtontvochtigers

De Argoclima luchtontvochtigers zijn perfect om de omgeving comfortabeler te maken. U kunt de luchtvochtigheid regelen wanneer deze te hoog is. Een hoge luchtvochtigheid kan negatieve gevolgen hebben, niet alleen voor het welzijn van mensen, maar ook voor de ruimtes zelf. Argoclima luchtontvochtigers worden gekenmerkt door een innovatief ontwerp en uitstekende functionaliteit. Het zijn hoog technologische ontvochtigers om aan elke behoefte te voldoen, maar ook gemaakt voor het gebruiksgemak.

Luchtreinigers

De kwaliteit van de lucht in uw huis is erg belangrijk voor het dagelijks welzijn. Argoclima luchtreinigers zijn uitgerust met een verscheidenheid aan filters, elk met een andere functie: het verwijderen uit het binnenklimaat

 • Geuren
 • Rook
 • Pollen
 • Virussen
 • Bacteriën
 • Schimmels
 • Fijnstof
 • Vluchtige organische stoffen
 • Giftig gas

De lucht wordt fris en aangenaam.

Elektrische kachels

Argoclima biedt een ruime keuze aan elektrische kachels. Een uitgekiend ontwerp en een hoog technologisch gehalte, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk! Tot het Argoclima assortiment behoren

 • Keramische kachels
 • Elektrische open haarden
 • Stijlvolle convectorkachels
 • Stralingspanelen
 • Oliegevulde radiatoren
 • Halogeen- en kwarts kachels

Mobiele airconditioners

Klaar voor gebruik, je koopt ze, plaatst ze op de gewenste plek en steekt de stekker in het stopcontact: binnen een paar minuten heb je het comfort dat je wilt. Dit is het belangrijkste voordeel van mobiele airconditioners! Geen tijd verspillen, geen installatiekosten. Het aantrekkelijke ontwerp maakt een Argoclima airco tot een meubelstuk dat altijd in het zicht moet worden gehouden, ook omdat ze het hele jaar door bruikbaar zijn. Ze kunnen ook verwarmen dankzij de warmtepomp en ontvochtigen in vochtige seizoenen.

Monobloc airconditioners

Ideaal voor toepassingen waar het vanwege bouwkundige of structurele beperkingen niet mogelijk is om de airco-buitenunit buiten het gebouw te plaatsen (historische centra, gebouwen met ramen), deze airconditioners hebben prestaties zoals split-systemen, maar hebben geen buitenunit nodig. Slechts één apparaat bevat alle technologie voor uitstekende koeling! Slechts twee gaten in de buitenmuur zijn voldoende om de monoblock airco te kunnen installeren.

Ventilatoren

Belangrijke kenmerken van Argoclima ventilatoren zijn: stille werking, stabiele constructie, mooi design en hoogwaardige materialen. Alle Argoclima tafel-, vloer-, toren- en box- ventilatoren voldoen aan de nieuwste Europese veiligheids-, efficiëntie- en geluidsvoorschriften.

Insectenvangers

Argoclima insectenvangers - elektrisch en draadloos - voor zowel binnen als buiten te plaatsen om problemen veroorzaakt door muggen en insecten op een effectieve, veilige en natuurlijke manier te bestrijden. De insectenlampen lokken de insecten met UV-A-licht - onschadelijk voor mens en huisdier - waarna ze afhankelijk van het model insectenlamp in contact komen met de elektrische grill of worden ze door de ventilator aangezogen en in het apparaat opgesloten.

Argoclima "Improve Your Life"

In de afgelopen jaren heeft Argoclima, vanwege de toenemende vraag naar verschillende soorten en assortimenten producten, van de gelegenheid gebruik gemaakt om de samenwerking met zorgvuldig geselecteerde buitenlandse merken aan te halen, en zo de klanten een selectie aanvullende producten aan te bieden voor comfort.

"Improve Your Life" is het motto van het bedrijf, met de specifieke missie in de studie, productie en selectie van producten gericht op de verbetering van het dagelijks leven van mensen. Argoclima brengt een van de beste technologieën op de markt, niet alleen vanuit het oogpunt van knowhow, maar ook vanuit de zeer lage impact op het milieu.

Argoclima, elegante producten met oog voor detail!