Home Luchtkwaliteit Huis Barometer kopen Luchtdruk meten

Barometer kopen Luchtdruk meten

Barometer voor weersvoorspelling

Zelf het weer voorspellen? Met een barometer in huis bent u altijd op de hoogte van de weersomstandigheden. Door het meten van de luchtdruk kunt u het weer op korte termijn aardig voorspellen. De barometer is daarom onmisbaar voor elke weeramateur en hobbyist. Bent u werkzaam op het water of in de land- of tuinbouw? Dan is een goede weersvoorspelling essentieel voor de veiligheid en een goede bedrijfsvoering. Een barometer geeft tijdig aan wanneer het weer omslaat zodat u daarop kunt anticiperen.

Soorten barometers

Een barometer is een nuttig meetinstrument én een sieraad aan de wand. Barometers zijn in diverse uitvoeringen te koop. De traditionele kwikbarometers op een fraai houtwerk, wie kent ze niet? Deze antieke barometers worden gaandeweg vervangen door moderne barometers. Dit zijn vaak digitale instrumenten en maken al dan niet deel uit van een compleet weerstation.

Een andere populaire barometer is de analoge vacuumbarometer. Dit type barometer is in vele modellen en maten verkrijgbaar. Met name de kwalitatieve barometers die vervaardigd zijn van edelstaal zijn erg populair.

Fischer barometers

Bent u op zoek naar een barometer met een goede kwaliteit en fraaie afwerking? Dan is een analoge Fischer barometer het ideale meetinstrument voor u! Fischer barometers hebben een bijzonder mooie vormgeving en zijn aantrekkelijk geprijsd. De hoogwaardige materialen en een goede nauwkeurigheid kenmerken deze stijlvolle barometers.

Een Fischer barometer is een fraaie weersvoorspeller voor aan de wand in uw woonkamer of op kantoor. De kenmerkende vormgeving maakt ze ook ideaal voor een jacht, schip of elk ander maritiem vaartuig. Menig bedrijfsruimte is uitgerust met een Fischer barometer vanwege de robuustheid. De actuele luchtdruk is duidelijk zichtbaar op de grote wijzerplaat. De luchtdruk wordt weergegeven in de internationale eenheid hPa.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen