Home Nieuws Beste Ventilator 2020 Testwinnaar Ventilator Meaco 1056
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Beste Ventilator 2020 Testwinnaar Ventilator Meaco 1056

Beste ventilator 2020 Stiftung Warentest

BESTE VENTILATOR 2020: VENTILATOR MEACO FAN 1056!

Tijdens de Stiftung Warentest in Duitsland is ventilator Meaco Fan 1056 uitgeroepen tot beste ventilator 2020. Tijdens de test zijn verschillende modellen ventilatoren met elkaar vergeleken waaronder tafelventilatoren, vloerventilatoren en torenventilatoren. Wat werd beoordeeld tijdens de test?: stille werking, stevigheid, capaciteit, instelmogelijkheden, veiligheid, energieverbruik en uitrusting zoals afstandsbediening en timer.

Diverse geteste ventilatoren maken lawaai, zijn lastig te monteren of hebben een beperkte luchtstroom. Zo niet de testwinnaar Ventilator Meaco Fan 1056. Deze robuuste tafelventilator is een stille ventilator, heeft een sterke constructie en is bijzonder krachtig. Dankzij de vele instelmogelijkheden kan in elke ruimte de gewenste luchtstroom worden verkregen, zowel betreft intensiteit als de richting waarop de ventilator blaast. Ventilator Meaco Fan 1056 heeft een horizontale én een verticale oscillatiefunctie, dit geeft hem uitstekende mogelijkheden. Van zachte bries tot harde windstroom, ventilator Meaco Fan 1056 heeft 12 standen voor elke gewenste luchtstroom. Deze ventilator is ook prima als vloerventilator te gebruiken.

Testresultaten Ventilator Meaco Fan 1056

Ventilator Meaco Fan 1056 is de beste ventilator gebleken voor gebruik op een slaapkamer of kantoor door zijn bijzonder stille werking. - De ventilator heeft voor zijn geluidsarme werking zelfs de internationale prijs 'Quiet Mark Award' gewonnen. - Op het gebied van veiligheid scoort de fan ook goed, de schoepen zijn goed afgedekt zodat kinderen niet per ongeluk met de vingers de rotor kunnen raken. Meaco Fan 1056 heeft een stabiele voet en is stevig geconstrueerd.

Testwinnaar Meaco Fan 1056 tafelventilator krijgt een algemene beoordeling van 'Zeer Goed' van de Stiftung Warentest. De ventilator genereerde de meest aangename luchtstroom en scoorde tijdens de evaluatie van de gegenereerde luchtsnelheid, ventilatie en energieverbruik de beoordeling 'Goed'. De tafelventilator was bijzonder overtuigend in de constructie- en veiligheidscategorie en kreeg de beoordeling 'Zeer Goed'. Mede gezien de relatief lage aanschafprijs is de tafelventilator de terechte prijswinnaar gebleken.

De Stiftung Warentest onderzocht in totaal 18 ventilatoren, waaronder zes tafelventilatoren, zeven staande ventilatoren en vijf torenventilatoren met prijzen tussen de 20 en 400 euro. De Stiftung Warentest is de belangrijkste testorganisatie van Duitsland. Ze beoordeelt jaarlijks meer dan 25.000 producten tijdens vergelijkende testen. Het testinstituut voert de testen sinds 1964 uit en werkt onafhankelijk en objectief om consumenten zo goed mogelijk van informatie te voorzien. 96 procent van alle Duitsers kent de Stiftung Warentest. 80 procent van hen vertrouwt haar sterk of zeer sterk.

Ventilator Meaco Fan 1056 kopen? Bij Airsain vindt u de testwinnaar: Beste ventilator 2020 Meaco Fan 1056.

Voor meer informatie over de Stiftung Warentest zie: Stiftung Warentest.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen