Bestron Mobiele airco's

Sorteer op:

De mobiele airco's van Bestron behoren tot het Cool & Clean thema van het Nederlandse bedrijf. De collectie airconditioners bestaat uit modellen met verschillende koelcapaciteiten. Bestron arco's hebben een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. Verbeter snel en eenvoudig het comfort in huis.


Lees meer

Mobiele Bestron airco's met een aantrekkelijk prijskaartje

Een goede mobiele airco hoeft niet duur te zijn. Bestron verplaatsbare airconditioners hebben een aantrekkelijk prijskaartje. Het Nederlandse merk levert een reeks airco's met uiteenlopende capaciteiten. Voor het koelen van een kleine kamer of kantoorruimte is een instapmodel airco voldoende, voor airconditioning in een grote woonkamer of grote kantoorruimte kiest u beter een Bestron airco met een hogere koelcapaciteit.

De functies van een Bestron instapmodel airco zijn standaard, in veel ruimtes zal hij voldoende mogelijkheden bieden. Wie extra gebruiksfuncties zoekt, kiest een Bestron airco uit een hogere prijsklasse. Dan is de airconditioner uitgevoerd met functies zoals WiFi en heeft hij een hoger koelvermogen.

Bestron Cool & Clean

Bestron heeft een uitstekende klantenservice, de verlengde garantieperiode is daar een voorbeeld van. De mobiele airco's behoren tot het Cool & Clean thema. Naast de draagbare airconditioners bestaat dit Cool & Clean assortiment uit luchtkoelers. Het merk heeft een goede naamsbekendheid op het gebied van comfort en lifestyle. Bestron producten zoals de portable airco's hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Koelen, ventileren en ontvochtigen

Een mobiele airco van Bestron gebruikt u om te koelen, ventileren en ontvochtigen. Hij laat op warme dagen de temperatuur in huis dalen, hij circuleert de lucht, en hij is in staat om bij benauwd zomerweer de luchtvochtigheid te doen dalen. De mobiele airconditioner verhoogt het comfort op de momenten dat het te heet, of te vochtig is in huis. De afmetingen van een Bestron airco zijn minimaal gehouden zodat de unit snel verplaatsbaar is. De airconditioner beslaat weinig ruimte op de vloer, ook tijdens opslag past de airco in een klein hoekje.

Verschillende koelvermogens

Het assortiment airconditioners bestaat uit modellen met verschillende koelvermogens. Een airco met een lager koelvermogen geeft voldoende koeling in een kleine slaapkamer of kantoortje. De modellen met een hoog koelvermogen verbeteren de omstandigheden in woonkamers, grote slaapkamers, zolderkamers en kantoren. Kies een airco met een kleine overcapaciteit voor het beste resultaat. Bestron koelt, ventileert en droogt op warme, vochtige dagen!