Luchtwasser Winix W170 W170 Wit

Winix W170 bevochtigt en zuivert lucht door luchtwassing én hoogwaardige PlasmaWave™ technologie. Lucht bevochtigen én lucht reinigen met één apparaat en dat zonder noodzaak filters te reinigen of te vervangen. Deze luchtwasser heeft een grote watertank van maar liefst 10 liter en is naar keuze handmatig of automatisch in te stellen.

Winix W170 bevochtigt en zuivert lucht door luchtwassing én hoogwaardige PlasmaWave™ technologie. Lucht bevochtigen én lucht reinigen met één apparaat en dat zonder noodzaak filters te reinigen of te vervangen. Deze luchtwasser heeft een grote watertank van maar liefst 10 liter en is naar keuze handmatig of automatisch in te stellen.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Luchtwasser Winix W170 W170 Wit

MINIMAAL ONDERHOUD

WINIX luchtwassers ... Een frisse kijk op schone lucht!

Luchtbevochtiging en luchtzuivering in één

Winix W170 voert de aangezogen lucht langs roterende bevochtigingsschijven die voortdurend door een waterreservoir draaien. Deze schijven geven het vocht af aan de lucht. Stof en andere vervuilingen uit de lucht blijven op de schijven achter en komen uiteindelijk in het waterreservoir terecht.

Krachtige bevochtiging zonder vervangingsdelen

De bevochtigingsschijven van de W170 zijn gemaakt van een antibacterieel type kunststof. Tevens hebben deze schijven een oppervlaktebehandeling ondergaan waardoor ze meer water uit de tank kunnen absorberen en meer vocht aan de lucht afgeven. Vervanging is niet nodig, enkel reinigen is voldoende. Samenvattend: dit bevochtigingssysteem bevordert hygiënische en stabiele luchtbevochtiging.

Eenvoudige bediening met automatische werking en nachtstand

In de automatische stand zal de W170 toewerken naar een luchtvochtigheid tussen 50% en 60%. De luchtbevochtiger stopt met bevochtigen zodra dit vochtgehalte bereikt is. Als 's avonds de schemering invalt, dan schakelt het toestel over naar de nachtstand; stil met daarbij uitgeschakelde displayverlichting. Het is overigens mogelijk om deze werkingsstanden handmatig te selecteren.

Plasmasysteem voor extra effectieve luchtreiniging

Naast de bevochtigende werking en de stofverzamelende eigenschappen is de Winix W170 voorzien van PlasmaWave™, een geavanceerd plasmasysteem. Op moleculair niveau worden micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels bestreden en geuren en vluchtige stoffen afgebroken. Dit versterkt, naast het filteren met de bevochtigingschijven, nog eens extra de luchtreinigende werking van deze luchtwasser.

Geen vervangingsdelen en eenvoudig te reinigen

De luchtwasser W170 van Winix verbruikt geen vervangingsfilters omdat zwevende stofdeeltjes uit de lucht aan de bevochtigingschijven blijven kleven. Omdat de schijven ronddraaien komen de vuildeeltjes vanzelf in het water terecht. Ook door de antibacteriële eigenschappen van deze schijven wordt de groei van bacteriën en andere micro-organismen voorkomen zonder bijkomend filter. De luchtwasser is eenvoudig te demonteren en zowel de watertank als de schijven zijn makkelijk te verwijderen voor eenvoudig reinigen. Onder normale omstandigheden is goed omspoelen al voldoende.

PlasmaWave™

PlasmaWave is een nieuw toegepaste technologie voor het zuiveren van lucht. Een plasma ionisator produceert instabiele moleculen zoals hydroxyl radicalen (OH). Deze moleculen hechten zich aan vervuilingen in de lucht en breken de vluchtige stoffen (geuren) en micro-organismen af. Deze technologie wordt ook wel plasma- of actieve luchtreiniging genoemd; de vervuilingen wordt op moleculair niveau afgebroken. Dit in tegenstelling tot passieve luchtreiniging waarbij vervuilingen met behulp van filters opgevangen worden. De reinigende ionen zijn in de gehele ruimte actief en dringen zelfs door in poreuze materialen.

Cleancel™ coating tegen micro-organismen

De binnenkant van de Winix luchtwasser is behandeld met Cleancel™ , een antibacteriële coating. Deze coating voorkomt groei en verspreiding van micro-organismen.

Verdampingsbevochtiging

De Winix luchtwasser verdampt water om de gewenste luchtvochtigheid op peil te brengen en daar te houden. Tijdens dit natuurlijke verdampingsproces blijven vervuilingen, waaronder ook kalk, achter in de watertank. Enkel het gezuiverde water komt in de lucht terecht. De witte kalkneerslag, die bijvoorbeeld een ultrasoon bevochtiger produceert, wordt op deze manier voorkomen.

Geen filters of andere vervangingonderdelen

De speciaal behandelde bevochtigingsschijven van deze Winix W170 maakt andere filters zoals bevochtigingsfilters overbodig. Hiermee bespaart u onderhoudskosten.

Automatische werking

Luchtwasser W170 meet de luchtvochtigheid en past de ventilatorsnelheid hierop aan. Zo wordt de optimale luchtvochtigheid tussen 50% en 60% gehouden.

Sleep Mode voor stille werking ’s nachts

De lichtsensor meet de lichtintensiteit waardoor het toestel in automatische werking ’s nachts stil en energiezuinig kan werken. Het toestel is ideaal om ook op de slaapkamer in te zetten.

Automatische stop

De Winix schakelt automatisch uit bij een lege watertank.

Winix W170, dé luchtwasser: altijd gereed en zuinig in gebruik!

 

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-