Home Ventilatoren Alle ventilatoren Bigassfans Powerfoil D 4.3 - Industriële ventilator

Bigassfans Powerfoil D 4.3 - Industriële HVLS Ventilator

De industriële HVLS ventilatoren van 'Big Ass' bepalen al 20 jaar de norm voor een krachtige, efficiënte luchtstroom die oncomfortabele faciliteiten transformeert en de overheadkosten verlaagt.

We liepen 10 jaar geleden voorop met direct-drive-technologie; nu gaan we het veld op met Powerfoil D, de enige bovenliggende ventilator met directe aandrijving die speciaal is gebouwd voor zware industriële omstandigheden.

De industriële HVLS ventilatoren van 'Big Ass' bepalen al 20 jaar de norm voor een krachtige, efficiënte luchtstroom die oncomfortabele faciliteiten transformeert en de overheadkosten verlaagt.

We liepen 10 jaar geleden voorop met direct-drive-technologie; nu gaan we het veld op met Powerfoil D, de enige bovenliggende ventilator met directe aandrijving die speciaal is gebouwd voor zware industriële omstandigheden.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

 • 175000 m3 / uur
 • Plafondventilator

Productbeschrijving: Bigassfans Powerfoil D 4.3 - Industriële HVLS Ventilator

In de hete, stoffige omgevingen waarin de ventilatoren zich begeven, gedijt Powerfoil D met een koele, stille werking.

DOOD 99,99% VAN DE LUCHT PATHOGENEN

Powerfoil D maakt nu deel uit van Clean Air System, de innovatieve oplossing voor luchtdesinfectie van Big Ass Fans. Ontdek hoe de krachtige luchtstroom en ozonvrije ionentechnologie op veilige wijze ziekteverwekkers in de lucht en op het oppervlak elimineren en uw mensen schonere lucht bezorgen.

VEILIGHEID EERST

Big Ass Fans zijn gesmeed in industriële omstandigheden, dus we waarderen ten volle de behoefte aan producten die veilige operaties in zware omgevingen bevorderen en behouden. Daarom heeft geen enkele andere industriële ventilator meer veiligheidsvoorzieningen dan de Big Ass Fan Powerfoil D.

 • Duurzame 'Grade 8 hardware' en geen kritische blootliggende lassen voor faalveilige verbindingen
 • Veiligheidskabelsysteem met twee sets gemaakt van gegalvaniseerd staal van vliegtuigkwaliteit
 • Stalen houders en 'Airfoil Restraint System' voor robuuste naaf- en aërodynamische beveiliging
 • Ingebouwde versnellingsmeter voor automatische uitschakeling bij een botsing
 • Brandblussysteemintegratie voor geautomatiseerde veiligheid

EERST IN INNOVATIE, VOORAL IN KWALITEIT

We wisten dat als we de eerste bovenliggende ventilator met directe aandrijving wilden hebben, die bestand was tegen industrieel gebruik, we hem zelf moesten ontwerpen en bouwen. We gebruikten geen kant-en-klare componenten en vertrouwden niet op externe ingenieurs om te doen waar we goed in zijn; we hebben een geheel nieuwe aandrijving en motor ontwikkeld en de enige plafondventilator gemaakt die standaard wordt geleverd met een IP55/66-classificatie en een maximale temperatuur van 55 °C.

INDUSTRIËLE KRACHT, STIL COMFORT

Big Ass Fan Powerfoil D heeft het formaat en de spierkracht om een ​​luchtstroom met een hoog volume te creëren, maar het is niet allemaal spierkracht; de neodymium-magneetmotor werkt stil en ongelooflijk efficiënt, dus er is geen mechanisch geluid dat mensen in uw ruimte kan afleiden.

De luchtstroom van Powerfoil D zorgt ervoor dat de inzittenden zich in de zomer tot ± 6 °C koeler voelen, en in de winter recirculeert de verwarmde lucht die aan het plafond is opgesloten zachtjes terug naar beneden waar mensen het nodig hebben.

VEELZIJDIG EN AANPASBAAR

We hebben Powerfoil D speciaal gebouwd voor industriële ruimtes, maar het veelzijdige ontwerp is voor bijna elke commerciële of openbare toepassing. De gestroomlijnde, esthetische en vrijwel stille werking is perfect voor restaurants, winkels, fitnesscentra en buitenlocaties. Een breed scala aan diameters en montagemogelijkheden maken het ideaal als retrofit of voor nieuwbouw, terwijl de statische uitgaande as een verscheidenheid aan functionele hulpstukken ondersteunt.

BEDIENING, BEHEER UW COMFORT MET GEMAK

Powerfoil D is voorgeprogrammeerd om te integreren met uw brandbestrijdings- en gebouwautomatiseringssystemen (0-10 VDC, Modbus-standaard), dus er is geen tijdrovende installatie. Monteer de digitale wandcontroller met variabele snelheid van de ventilator met een Cat5-kabel op een standaard aansluitdoos en u kunt aan de slag. Een touchscreen maakt het gemakkelijk om uw ventilator aan of uit te zetten, de snelheid te wijzigen en wachtwoordbeveiliging in te stellen.

BESCHIKBARE MODELLEN:

 • Powerfoil D 4.3
 • Powerfoil D 4.9
 • Powerfoil D 5.5
 • Powerfoil D 7.3

Specificaties: Bigassfans Powerfoil D 4.3 - Industriële HVLS Ventilator

Werking
Functies Ventilator
Ventilator geschikt voor 1050 m2 ventileren
Luchtverplaatsing 175000 m3 / uur
Eigenschappen
Model Plafondventilator
Geluidsniveau 38 dB
Bedieningspaneel op afstand Optie
Diameter ventilator 730 cm
Keurmerk CE
Gebruik
Standen ventilatie Traploos
Energie
Stroomvoorziening Netstroom
Fysieke eigenschappen
Gewicht 107 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 1

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-