Home Nieuws Boneco A7531 ontkalkingspatroon Direct geleverd
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Boneco A7531 ontkalkingspatroon Direct geleverd

AIRSAIN VOOR UW BONECO A250 AQUAPRO ONTKALKINGSPATROON !

Let op: Het oude ontkalkingsptroon BONECO 7531 is NIET meer leverbaar en is vervangen door de Boneco A250 AquaPro.

Boneco ontkalkingspatroon A7531 voor kalkvrij lucht bevochtigen

Boneco A7531 ontkalkingspatroon is een eenvoudig te bevestigen kalkfilter voor luchtbevochtigers. Het Boneco A7531 antikalk patroon verwijdert kalk uit het water voordat het in de lucht verdeeld wordt. Het gebruik van een Boneco A7531 antikalk patroon is noodzakelijk voor goede luchtbevochtiging waarbij er geen witte neerslag in de te conditioneren kamer ontstaat. Zonder het ontkalkingspatroon zal de luchtbevochtiger witte mist veroorzaken waarbij de vloer en meubelen uiteindelijk een wit laagje krijgen.

Boneco A7531 ontkalkingspatroon activeren

Voordat het ontkalkingspatroon in de luchtbevochtiger kan worden geplaatst, moet het filter gedurende 24 uren in een bakje met water worden gelegd. Het antikalk filter wordt hierdoor actief. Daarna kan het filter met de schroefkoppeling in de luchtbevochtiger worden bevestigd.

Eén of meerdere Boneco A7531 ontkalkingspatronen bestellen? Bij AirSain zijn Boneco A7531 antikalk patronen aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft hoe u een luchtbevochtiger het best kunt onderhouden.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen