15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home 2017 Boneco filters Snelle levering
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies

Boneco filters Snelle levering

AIRSAIN VOOR BONECO FILTERS!

Boneco filters

Op zoek naar het juiste Boneco filter voor uw luchtbevochtiger of luchtreiniger? Bij ons vindt u alle Boneco vervangingsfilters en andere toebehoren overzichtelijk gepresenteerd. Voor elk model Boneco luchtbevochtiger of luchtreiniger kunnen wij snel de benodigde filters leveren. Wissel de filters in uw apparaat volgens de informatie in de handleiding van het apparaat. Bij zeer intensief gebruik - of bij zware omstandigheden - adviseren wij u een filter sneller te wisselen, dit om de goede werking van uw apparaat in stand te houden.

Boneco filters voor luchtbevochtigers

Boneco filters voor luchtbevochtigers zijn onder andere ontkalkingsfilters en verdampingsfilters. Een Boneco ontkalkingsfilter verwijdert kalk uit het water dat gebruikt wordt voor luchtbevochtiging. De kalkdeeltjes veroorzaken een witte neerslag als deze niet verwijderd worden. De meeste bekende Boneco anti kalk filter wordt met een schroefkoppeling in de bevochtiger bevestigd. Veel gebruikte Boneco ontkalkingsfilters zijn: Boneco A250 AquaPro (opvolger van Boneco A7531) en Boneco A451.

Boneco verdampingsfilters voor luchtbevochtigers absorberen water uit het reservoir en geven dit af aan de droge lucht. Een Boneco verdampingsfilter is makkelijk te verwisselen, kijk in de handleiding welk filter past in de luchtbevochtiger. Veelal benodigde Boneco verdampingsfilters zijn: Boneco A5910, Boneco A5920, Boneco A7018, Boneco 2541.

Enkele Boneco luchtbevochtigers zuiveren ook de lucht, soms worden daarvoor filters gebruikt. Een voorbeeld hiervan is luchtbevochtiger Boneco H680. Deze bevochtiger is uitgerust met het Boneco hybride filter A681. Het is een gecombineerd luchtfilter dat de lucht zeer intensief reinigt.

Boneco filters voor luchtreinigers

Boneco luchtreinigers bezitten net als meeste luchtreinigers van andere merken diverse filters. Vaak toegepaste filters zijn het hepa filter (allergiefilter, smogfilter), het actief kool filter (geurfilter, koolstoffilter) en het hybride filter (combinatie filter van hepa en koolstof). In de handleiding van de luchtreiniger staat welk Boneco filter aanwezig is. Bekende Boneco vervangingsfilters voor luchtreinigers zijn: Boneco A341, Boneco A401, Boneco A402, Boneco A403, Boneco A501, Boneco A502, Boneco A503, Boneco A681, Boneco A702, Boneco 2562, Boneco A7014, Boneco A7015. Vervang aan het einde van de levensduur het huidige filter door het juiste vervangingsfilter dat te herkennen is aan het unieke Boneco typenummer.

Boneco filters snel in huis!

Boneco filters bestellen? Bij AirSain zijn alle Boneco filters aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u zich afvraagt hoe, en hoe vaak u een luchtbevochtiger of luchtreiniger van nieuwe filters moet voorzien.

15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Niet alleen een zeer uitgebreide keuze maar ook top producten”
Bert V.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies