Boneco Luchtbevochtigers

Sorteer op:

Luchtbevochtigers van Boneco zijn een onderdeel van het Boneco Healthy Air assortiment. Het Zwitserse merk is een voorloper op het gebied van oplossingen voor een gezond binnenklimaat. Met Boneco luchtbevochtigers bestrijdt u droge lucht in huis en op de werkplek. Een goede luchtvochtigheid draagt bij aan een gezonde woon- en werkomgeving. De bevochtigers van Boneco helpen u de luchtvochtigheid op een gezond peil van 40% - 60% te houden.


Lees meer

Boneco luchtbevochtigers voor een goede luchtvochtigheid

Het aanbod luchtbevochtigers dat Boneco op de markt heeft gebracht is indrukwekkend. Door de jaren heen vervangt het merk verouderde modellen door nieuw ontworpen bevochtigers, en rust ze uit met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van luchtbevochtiging.

Boneco ultrasone bevochtiger

Een Boneco ultrasone bevochtiger blaast voortdurend nevel in de ruimte waardoor de luchtvochtigheid snel stijgt. Dit type bevochtiger plaatst u op een kast of een tafel, en richt de uitblaasopening in de richting van de open ruimte in de kamer. Om verspreiding van kalkdeeltjes tegen te gaan bezit een Boneco ultrasone luchtbevochtiger een effectief antikalkfilter. Dit filter verwijdert de kalkdeeltjes uit het water voordat de bevochtiger de nevel uitblaast.

Hybride luchtbevochtigers

Een toenemende trend op het gebied van bevochtiging zijn de hybride apparaten. Naast haar luchtwassers heeft Boneco diverse luchtbevochtigers die luchtbevochtiging en luchtreiniging combineren. In deze hybride bevochtigers zijn filters geplaatst zodat de omgevingslucht ook gereinigd wordt. Deze luchtbehandelingsapparaten winnen aan populariteit omdat we steeds meer tijd binnen doorbrengen. Behalve een goede luchtvochtigheid wordt een gezonde luchtkwaliteit belangrijk gevonden.

Boneco bevochtiging het hele jaar door

Luchtbevochtigers van Boneco veraangenamen het binnenklimaat het hele jaar door. In de winter is de lucht extreem droog wanneer het vriest. De verse buitenlucht verfrist uw woning snel, maar de luchtvochtigheid in huis daalt snel. Boneco bevochtigers houden een gezond leefmilieu in stand door de luchtvochtigheid op een gezonde waarde te houden.

In de zomer kan het gebruik van airconditioning de luchtvochtigheid sterk doen dalen. Het bijeffect van een airco is ontvochtiging. Dat is gunstig bij benauwd weer, maar bij droge omstandigheden kan de luchtvochtigheid een lange periode te laag zijn. Een hybride Boneco luchtbevochtiger is ideaal voor deze periode van het jaar. De gecombineerde werking van bevochtiging en luchtreiniging staat garant voor een uitstekende luchtkwaliteit in droge zomers.

Optimale omstandigheden

Boneco houdt op professionele wijze de omstandigheden in huis en op de werkplek optimaal. Boneco luchtbevochtigers zijn draagbaar, dus overal snel inzetbaar. Het ruime assortiment biedt een passende oplossing voor elke kamer, kantoor, behandelkamer, praktijkruimte of verblijf met een andere toepassing.

Door de luchtvochtigheid op een gezonde waarde van 40% - 60% te handhaven, bent u verzekerd van een gezonde vochtigheidsgraad. Deze omstandigheden zijn mild voor de luchtwegen en de huid. Door droge lucht te vermijden, voorkomt u hinderlijke statische elektriciteit. Deze kortstondige ontlading zorgt voor kleine schokjes bij het aanraken van een deurklink of bij het aantrekken van kleding. Boneco luchtbevochtigers en luchtwassers brengen gezonde lucht én comfort!