21 juni zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Luchtontvochtigers Alle luchtontvochtigers Wilms KT 430 - Bouwdroger

Wilms KT 430

: Bouwdroger

Bouwdroger Wilms KT 430 is de meest geleverde ontvochtiger in de reeks van de Wilms professionele bouwdrogers. Goed voor bouwdroging tot maximaal 50 liter per 24 uur. Een makkelijk te verplaatsen luchtdroger om snel ruimtes tot 300 m² te drogen. De bouwdroger is uitgevoerd met een metalen behuizing en het milieuvriendelijk koudemiddel R454C.

Bouwdroger Wilms KT 430 is de meest geleverde ontvochtiger in de reeks van de Wilms professionele bouwdrogers. Goed voor bouwdroging tot maximaal 50 liter per 24 uur. Een makkelijk te verplaatsen luchtdroger om snel ruimtes tot 300 m² te drogen. De bouwdroger is uitgevoerd met een metalen behuizing en het milieuvriendelijk koudemiddel R454C.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

  • Capaciteit: 50 liter water/dag

Productbeschrijving: Wilms KT 430

Kleine lichtgewicht bouwdroger Wilms KT 430, makkelijk te transporteren

Bouwdroger Wilms KT 430 is de meest geleverde ontvochtiger in de reeks van de Wilms professionele bouwdrogers. Goed voor bouwdroging tot maximaal 50 liter per 24 uur. Een makkelijk te verplaatsen luchtdroger om snel ruimtes tot 300 m² te drogen. De bouwdroger is uitgevoerd met een metalen behuizing en het milieuvriendelijk koudemiddel R454C.

Bouwdrogers van Wilms werken volledig automatisch, milieuvriendelijk, betrouwbaar en snel. De mobiele ontvochtigers verwijderen snel en grondig vocht uit materialen zoals beton, hout, textiel, kartons, etc. Wilms condensatiedrogers voorkomen op betrouwbare wijze corrosie van machines, apparatuur en voertuigen. De luchtdrogers garanderen in elk opzicht effectieve en gelijkmatige ontvochtiging. Koude lucht droogt gelijkmatig en scheuren in nieuwe gebouwen worden voorkomen. Alle bouwdrogers zijn uitgerust met een functiedisplay en een bedrijfsurenteller. De grote wielen en het stevige handvat zorgen voor gemakkelijk transport. De ontvochtigers voor bouwdroging zijn stapelbaar en kunnen daarom op elkaar worden opgeslagen om ruimte te besparen.

Specificaties: Wilms KT 430

Werking
Functies Ontvochtiger
Hoeveel vocht een luchtontvochtiger uit de lucht onttrekt, hangt onder andere af van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het berekenen van de maximale capaciteit gaan de meeste fabrikanten uit van een temperatuur van 32°C en een luchtvochtigheid van 95%. In de praktijk zal de werkelijke ontvochtigingscapaciteit dan ook lager liggen dan de maximale waarde die fabrikanten opgeven.
Capaciteit 50 liter water/dag
De belangrijkste technieken zijn Adsorptie (geschikt voor lage temperaturen) en Condensatie (energiezuinig, optimaal voor gemiddelde temperaturen).
Ontvochtiger techniek Condensatie
De temperatuur van de ruimte die je wilt ontvochtigen, is belangrijk voor de ontvochtigingstechniek die gebruikt wordt. Is de ruimtetemperatuur onder de 10 graden? Dan is een adsorptiedroger noodzakelijk. Is de ruimtetemperatuur boven de 10 graden? Dan is een condensatiedroger de beste optie.
Werkbereik Minimaal 3 °C
Werkbereik Maximaal 35 °C
Eigenschappen
Keurmerk CE
Fysieke eigenschappen
Breedte 53 cm
Diepte 56 cm
Hoogte 82 cm
Gewicht 42 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 2

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-