Bouwdrogers

Sorteer op:

Een professionele bouwdroger is ontworpen voor intensieve vochtbestrijding op uiteenlopende plaatsen. Bouwdrogers zijn gemaakt van zeer degelijke materialen en hebben een hoge stoot- en slagvastheid. De professionele condensatiedrogers zijn zeer flexibel inzetbaar. De luchtdrogers zijn voorzien van een metalen of roto-moulded omkasting en hebben robuuste wielen voor eenvoudige verplaatsing.


Lees meer

Toepassingen van bouwdrogers

Vanwege de robuustheid zijn de luchtdrogers zeer geschikt voor de verhuur-branche en gebruik op bouwplaatsen, in nieuwbouwprojecten, wasserijen, kelders en magazijnen / opslagruimten. Door de luchtvochtigheid krachtig te verlagen worden vochtproblemen snel verholpen. Vochtbestrijding op maat, op elke locatie!

Een bouwdroger is uitermate geschikt voor het ontvochtigen van grotere ruimtes zoals bijvoorbeeld magazijnen en winkels. Vaak worden bouwdrogers gebruikt in combinatie met Air Blowers, dit zijn krachtige industriële ventilatoren. De luchtvochtigheid daalt snel waardoor vloeren, plafonds, muren, stucwerk en materialen snel drogen. Bouwdrogers zijn tevens uiterst geschikt voor vochtbestrijding bij calamiteiten.

Bij AirSain vindt u het grootste assortiment bouwdrogers!