Van 28 november t/m 2 december zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

Bouwkachels

Sorteer op:

Werkplaats verwarming om het werken of klussen aangenaam te maken! Niets is fijner dan wanneer het buiten koud is, te werken of te klussen met een werkplaatskachel in de buurt. Zeker in (open) ruimtes zonder centrale verwarming is werkplaats verwarming een must voor het verkrijgen van een aangename temperatuur. Afhankelijk van het model werkt een elektrische werkplaatskachel op reguliere stroom 220-230 Volt of op krachtstroom 380-400 Volt.


Lees meer

Bouwkachels, robuuste elektrische kachels

Aan het verwarmen van een werkplaats, hobbyruimte, garage etc. worden hele andere eisen gesteld dan bijvoorbeeld aan het verwarmen van een huiskamer. Een werkplaatskachel of bouwkachel moet robuust zijn, snel en krachtig kunnen verwarmen. Bij aanschaf van dit type elektrische kachel moet verder gelet worden op het geluidsniveau, het vermogen, de verplaatsbaarheid en het energieverbruik van de werkplaats verwarming.

De professionele, elektrische straalkachels voor grote ruimtes zijn speciaal ontworpen voor extra krachtig verwarmen. Bouwkachels zijn vervaardigd van robuuste materialen waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. De capaciteit om te verwarmen is hoog van een bouwkachel. De beschikbare wattages lopen hoog op zodat in de meest koude omgeving gunstige werkomstandigheden tot stand komen. Kies het model bouwkachel dat voor uw ruimte geschikt is zodat de warmte toereikend is, en het stroomverbruik niet onnodig hoog.

Geen koude handen meer

Een bouwkachel verwarmt in hoog tempo werkplaatsen, bouwprojecten, productieruimtes, agrarische ruimtes, hobbyruimtes en andere koude omgevingen. Bouwverwarming op netstroom of krachtstroom is direct inzetbaar op de plaats waar extra warmte nodig is. Eenvoudig te plaatsen in de nabijheid van uw werkzaamheden zodat niet onnodig de hele ruimte warm gestookt moet worden. Makkelijk en comfortabel! Schakel de bouwkachel of meerdere bouwkachels een paar minuten voordat u de werkzaamheden begint in, dit is voldoende om comfortabel te werken.

Bouwkachels helpen om producten in ruimtes tijdelijk tegen vorst te beschermen. Koude apparaten en machines blootstellen aan extra warmte maakt de werking makkelijker. Met koude handen werken doet werkzaamheden lastiger maken. Reparaties en onderhoudswerkzaamheden verlopen prettiger wanneer een bouwkachel de directe omgeving verwarmd. Bij aanschaf van een werkplaatskachel dient u op de capaciteit van de straalkachel te letten. Kies een model dat voor uw toepassing voldoende verwarmt.

Werkplaatskachels voor het verwarmen van gesloten ruimten

Een werkplaatskachel - elektrische bouwkachel - is geschikt voor het verwarmen van gesloten ruimten omdat deze geen aardolieproduct verbandt in tegenstelling tot een petroleum / diesel gestookte kachel of gasheater. Een elektrische werkplaats verwarming verbruikt geen zuurstof en verwarmt geluidsarm. De uitgestroomde warme lucht van dit type elektrische kachel is reukloos en droog.

Bouwkachels