Home Alle Merken Coolspace
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

COOL-SPACE

In 1998 startte COOL-SPACE met de ontwikkeling van haar Cool Space professionele luchtkoelers. Zij herkenden het toenemende probleem van werknemers die werken in te warme omgevingen waardoor de productiviteit vermindert. De ingenieurs van COOL-SPACE ontwierpen een zeer efficiënte, verplaatsbare verdampingskoeler die in staat was de temperatuur aanzienlijk te doen dalen, zelfs wanneer de luchtvochtigheid erg hoog is. De koeling werd tot stand gebracht tegen een zeer laag energieverbruik.

COOL-SPACE Luchtkoelers

COOL-SPACE Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

COOL-SPACE Oude producten (niet te bestellen)

COOL-SPACE professionele luchtkoelers

Met de opwarming van de aarde en de constante temperatuurverhoging is COOL-SPACE uitgegroeid tot een internationale fabrikant met wereldwijd bereik van mobiele luchtkoelers. In tegenstelling tot een airconditioner verbruikt een industriële luchtkoeler van COOL-SPACE zeer weinig energie, de professionele luchtkoelers koelen de ruimte door verdamping van water. Milieuvriendelijk en mobiel koelen, zelfs in een grote bedrijfshal. Deze energiezuinige wijze van koelen maakt de COOL-SPACE toepassingen steeds populairder. COOL-SPACE Bio Coolers hebben meer functies dan elke andere koeler, COOL-SPACE voert voortdurend technische verbeteringen door. COOL-SPACE biedt klanten een ruime keuze aan mobiele luchtkoelers die voor talrijke toepassingen worden ingezet.

Mobiel koelen, verrijdbaar en snel inzetbaar

COOL-SPACE verrijdbare verdampingskoelers zijn ontworpen voor mobiel gebruik op plaatsen waar traditionele airconditioners niet geschikt zijn. De plaatsing van de grote COOL-SPACE luchtkoelers is niet gebonden aan leidingen tussen een binnenunit en buitenunit zoals bij split airconditioners dat wel het geval is. COOL-SPACE professionele luchtkoelers zijn daarom perfect voor acuut verkoeling brengen in garages, magazijnen, vliegtuighangars, industriële gebouwen, schuren, tenten en tijdens buitenevenementen, enz.

COOL-SPACE een duurzame, energiezuinige investering

COOL-SPACE-luchtkoelers gebruiken alleen water en een kleine hoeveelheid elektriciteit, tegen een gemiddelde kostprijs van ongeveer $ 1 per dag. De mobiele Bio Coolers zijn speciaal ontworpen om zeer efficiënt te zijn, direct en overal inzetbaar. COOL-SPACE staat garant voor prestaties! Uitgebreide functies, uitstekende kwaliteit, lange garanties en goede service, deze kenmerken zijn het recept voor een duurzame, energiezuinige investering met COOL-SPACE mobiele luchtkoeling.

Hoe werkt verdampingskoeling?

Een COOL-SPACE luchtkoeler zuigt met zijn ventilator de warme, droge lucht aan en transporteert de lucht door speciaal ontwikkelde, vochtige verdampingsfilters. Tijdens het verdampen van vocht wordt warmte aan de door het filter gevoerde omgevingslucht onttrokken. Het resultaat is afgekoelde omgevingslucht, zonder dat mistvorming optreedt. Afhankelijk van de atmosferische omstandigheden, kan de lucht tot wel 18 graden koeler zijn!

In 2021 is COOL-SPACE overgenomen door BigAssFans! 'S Werelds beste verdampingskoelers maken nu deel uit van het grote fanbedrijf.