Home Luchtkwaliteit Tabaksrook Coway filters Uit voorraad leverbaar
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Coway filters Uit voorraad leverbaar

AIRSAIN VOOR UW FILTERS VOOR COWAY LUCHTREINIGERS!

Coway filtersets los te bestellen

Is de filterset in uw Coway luchtreiniger aan vervanging toe? Vervang het filterpakket volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels zijn indicator aangeeft. Bij AirSain zijn alle Coway filters en filtersets snel leverbaar.

Welke Coway vervangingsfilter kopen?

Elke Coway luchtreiniger is uitgerust met een specifieke set filters. Een Coway filterset bestaat uit een HEPA filter, een koolstoffilter tegen geuren en rook, en soms ook speciale tussenfilters. In het onderstaande overzicht ziet u welke Coway filters u bij ons kunt bestellen.

Coway filters voor luchtreinigers

Volgende luchtreiniger filtersets van Coway zijn snel leverbaar:

Een filter in uw luchtreiniger vervangen is eenvoudig. In de handleiding van het apparaat staat duidelijk omschreven hoe het vervangen in zijn werk gaat. Slechts in een paar handelingen is uw Coway luchtreiniger weer klaar voor een langdurige periode van intensieve luchtreiniging. Welk filter u als vervangingsfilter moet plaatsten staat ook in de handleiding vermeld, wellicht heeft u ook de originele verpakking van de filters bewaard. Mocht u niet weten welk filter te plaatsen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Filters in uw Coway luchtreiniger vervangen en op zoek naar de juiste filterset? AirSain is uw luchtreiniger specialist. Uw luchtreiniger en vervangingsfilters snel in huis!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen