Home Alle Merken Cuoghi
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Cuoghi

Cuoghi, een familiebedrijf dat wil groeien en investeert in kwaliteit. Het bedrijf Cuoghi begon in 1973 als een eenmanszaak die optreedt als verkoopagent van componenten voor industriële installaties. Inmiddels is gestart met de productie van centrifugale luchtbevochtigers voor luchtbehandeling van industriële installaties. In enkele jaren werd het een leidende producent van luchtbehandelingskasten voor de champignonteelt.

Cuoghi Ontvochtigers

Cuoghi Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Cuoghi Oude producten (niet te bestellen)

Cuoghi is kwaliteit!

In 1978 werd Cuoghi omgezet in een samenwerkingsverband (S.N.C.) en verhuisde het bedrijf naar het nieuwe gebouw, om daar de productie van luchtontvochtigers uit te breiden en in de tussentijd luchtbevochtigers te ontwikkelen. In de loop van haar activiteiten heeft Cuoghi altijd ingezien dat het van het grootste belang is te werken aan de kwaliteit van haar producten. Kwaliteit blijft een van de belangrijkste punten van het ontwikkelingsbeleid van Cuoghi.

Dankzij de aanzienlijke ontwikkeling in de afgelopen jaren, heeft Cuoghi besloten tot een nieuw gebouw naast het bestaande wat reeds in gebruik is, de totale productie oppervlakte neemt toe tot 3.500 m². In december 2004 is de onderneming veranderd in naamloze vennootschap. Nu is de onderneming volledig in handen van de Cuoghi familie, waarvan ieder betrekking heeft op een leidinggevende functies. Cuoghi-producten worden inmiddels gebruikt door grote multinationals over de hele wereld.

Cuoghi luchtontvochtigers

Cuoghi industriële en professionele luchtontvochtigers zijn robuust geconstrueerd. De luchtdrogers zijn ontworpen voor langdurig gebruik in industriële en commerciële bedrijven. Maar wie voor thuis een kwalitatieve ontvochtiger zoekt, zal ook gecharmeerd zijn van de veelzijdige Cuoghi luchtontvochtigers. Tot het Cuoghi ontvochtiger assortiment behoren volgende modellen:

MIDI-serie: Sterk, een metalen omkasting, verplaatsbaar, dé professionele Cuoghi luchtontvochtiger! Op meerdere plaatsen inzetbaar, zelfs in de kleinste hoekjes. Bestand tegen een stootje, dus uitstekend voor zakelijke omgevingen.

MIDI DL-serie: ontvochtigers voor elke kamer of andere stijlvolle binnenruimte. De kleuren zijn ongeëvenaard! In plaats van een neutraal apparaat neemt u een stijlvol gekleurde Cuoghi MIDI DL professionele luchtontvochtiger voor het oplossen van hinderlijke vochtproblemen. Professionele ontvochtiging en stijl gaan samen!

SP / SPW-serie: deze Cuoghi luchtontvochtigers bestrijden vochtproblemen in kleine zwembaden en wellnesscentra. De wandmodel ontvochtigers zijn ontworpen voor zwembadruimtes en soortgelijke vochtige ruimtes. Ze hebben een hoge ontvochtigingscapaciteit en zijn zoals alle Cuoghi ontvochtigers prima bestand tegen corrosie.

WMD-serie: een Cuoghi lijn compacte, industriële luchtontvochtigers voor omgevingen waar een hoge ontvochtigingscapaciteit vereist is. Cuoghi WMD ontvochtigers zijn verplaatsbaar, en met behulp van muurbevestiging tegen een wand te monteren, of in een vaste opstelling te installeren.

Nader Yard-serie: kracht en efficiëntie, maar toch mobiel! Cuoghi Nader Yard luchtontvochtigers drogen onder de zwaarste omstandigheden. Een sterk frame en omkasting, grote wielen, veelvuldig transporteren naar een uitdagende omgeving verloopt probleemloos.

Cuoghi luchtbevochtigers

Cuoghi professionele luchtbevochtigers houden de luchtvochtigheid in koelcellen met groenten en fruit op een constante waarde. De industriële bevochtigers worden daarnaast ingezet in overige geconditioneerde ruimtes en kassen. Cuoghi luchtbevochtigers kenmerken zich door vaste installatie, onderhoudsarme werking, laag energieverbruik en schaalbaarheid. Een opstelling met meerdere Cuoghi bevochtigers garandeert in elke bedrijfsruimte, opslagruimte en koelruimte de ideale omstandigheden.