Home Nieuws Daikin filters kopen Uit voorraad leverbaar
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Daikin filters kopen Uit voorraad leverbaar

AIRSAIN VOOR UW DAIKIN FILTERS VOOR LUCHTREINIGERS!

Daikin filters als vervangingsfilter los bestellen

Zijn de filters in uw Daikin luchtreiniger aan vervanging toe? Bij AirSain zijn alle modellen Daikin filters en filterrollen snel leverbaar. De meeste luchtfilters, filterrollen en bevochtigingsfilters zijn direct uit voorraad leverbaar.

Welke Daikin vervangingsfilter kopen?

Elke Daikin luchtreiniger is uitgerust met een specifiek type luchtfilter. Dit kan zijn een fotokatalytisch luchtfilter of een filterol. De Daikin Ururu MCK75 luchtreiniger heeft ook een bevochtigingsfunctie en bezit naast het luchtfilter ook een bevochtigingsfilter. In het onderstaande overzicht ziet u welke Daikin filters u bij ons kunt bestellen.

Daikin luchtreiniger filters

Volgende luchtfilters, filterrollen en bevochtigingsfilters van het merk Daikin zijn snel leverbaar:

Daikin fotokatalytische luchtfilters / pleated filters / vouwfilters Daikin filterrollen Daikin luchtfilter tegen virussen Daikin bevochtigingsfilter

Een filter in uw luchtreiniger vervangen is eenvoudig. In de handleiding van het apparaat staat duidelijk omschreven hoe het vervangen in zijn werk gaat. Slechts in een paar handelingen is uw Daikin luchtreiniger weer klaar voor een langdurige periode van intensieve luchtreiniging. Welk filter u als vervangingsfilter moet plaatsten staat ook in de handleiding vermeld, wellicht heeft u ook de originele verpakking van de filters bewaard. Mocht u niet weten welk filter te plaatsen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Filters in uw Daikin luchtreiniger vervangen en op zoek naar het juiste type filter? AirSain is uw luchtreiniger specialist. Uw luchtreiniger en vervangingsfilters snel in huis!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen