Home Alle Merken Daikin
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Daikin

Met Daikin airconditioning en luchtreiniging haalt u topkwaliteit in huis! Daikin single split airco's en multi split airconditioners voor het koelen van kleine ruimtes tot klimaatbeheersing in complete gebouwen! Daikin airconditioning staat voor topkwaliteit koelen, ventileren, verwarmen, lucht reinigen, bevochtigen en ontvochtigen. AirSain is uw leverancier van Daikin airconditioners en Daikin luchtreinigers.

Daikin Luchtreinigers

Daikin Bevochtigers

Daikin Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Daikin Oude producten (niet te bestellen)

Daikin klimaatsystemen en luchtbehandelingsapparaten voor elk seizoen

Het gevariëerde klimaat in Japan en de beperkte hulpbronnen leidden tot de geboorte van Daikin-technologies, een wereldwijd bekend Japans merk. Daikin zal haar technologieën aan de wereld blijven leveren voor mensen van verschillende landen om hun dagelijks leven comfortabeler te leven. Het klimaat in Japan variëert van subarctisch in het noorden naar subtropisch in het zuiden van het eiland. De verschillende omstandigheden op het eiland hebben sterk bijgedragen aan de ontwikkeling van Daikin airconditioners en Daikin luchtreinigers, ze zijn gemaakt om in elk soort klimaat optimaal te functioneren.

Daikin airconditioners en luchtreinigers zijn hoogwaardige luchtbehandelingsapparaten die voldoen aan verschillende gebruikersbehoeften. De airco's en luchtreinigers zijn met veel aandacht voor details ontworpen, van ontwikkeling tot productie met trots gemaakt. Daikin's technologie behoort tot de topklasse in de wereld. Vanwege het koude klimaat in de winter zijn diverse Daikin klimaatsystemen met luchtbevochtiging uitgerust zodat de luchtvochtigheid ook in deze gure periode op een goed niveau blijft.

Daikin luchtreinigers

Bij AirSain vindt u een uitgebreid assortiment kwalitatieve luchtreinigers van Daikin. Een Daikin luchtreiniger kopen met ionisator, hepa-filters en Flash Streamer technologie? Of liever een Daikin Ururu luchtreiniger die daarnaast ook voorzien is van een bevochtiger?

Daikin luchtreinigers zijn uitgerust met een uiterst doeltreffend filtersysteem tegen pollen, allergenen, haartjes van huisdieren, virussen, bacteriën, schimmelsporen, sigarettenrook, geurtjes en VOC's (vluchtige organische componenten) Snel schone, gezonde lucht met Daikin luchtreiniging!

Daikin airconditioners

U heeft graag hulp bij het kiezen van optimale airconditioning? Ons team van experts staat u graag te woord. U kunt ons bellen of een e-mail sturen. Daikin heeft een groot aantal modellen airconditioners voor diverse toepassingen. Wij helpen graag bij het kiezen van uw ideale airconditioner(-s).

Japanse finesse

Daikin is 's werelds toonaangevende fabrikant van warmtepompen, ventilatie- en airconditioningsystemen. Het Japanse bedrijf biedt innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor particuliere, commerciële en industriële toepassingen. Het werd in 1924 opgericht door Akira Yamada als Osaka Kinzoku Kogyosho Limited Partnership in Osaka/Japan. "Om te kunnen leven hebben we lucht nodig en onze verantwoordelijkheid om deze lucht schoon te houden wordt steeds groter" is het motto van de firma Daikin, die zich tot doel heeft gesteld de lucht in elke ruimte te perfectioneren.

Een wereldspeler

Producten van het merk Daikin worden inmiddels in meer dan 160 landen verkocht, het bedrijf heeft wereldwijd productielocaties in ruim 100 landen! Het geeft de grootte van Daikin aan. Door decennialange ervaring en haar schaalgrootte bent u gegarandeerd van een kwaliteitsproduct met uitgebreide service. Daikin heeft geïnvesteerd in haar eigen Technology and Innovation Centre waar voortdurend onderzoek wordt gedaan naar nieuwe technologieën op het gebied van klimaatbeheersing en milieu.

Flash Streamer Technologie

Daikin luchtreinigers behoren tot de meest populaire luchtreinigers voor consumenten. Zoals u kunt verwachten van het Japanse Daikin, de reinigers zijn uitgerust met hoogwaardige elektronische technologie zoals Daikin's Flash Streamer Technologie. Het proces van luchtreiniging is zeer uitvoerig, elke recente Daikin luchtreiniger bezit meerdere filterniveaus en combineert filter luchtreiniging met de Flash Streamer ionisatie technologie. De Streamer- en filtratietechnologieën verwijderen allergenen in de lucht zoals schimmels, mijten en pollen, virussen en bacteriën.

Klimaatbeheersing op topniveau!

Daikin luchtreinigers met de unieke luchtzuiveringstechnologie brengen optimaal gezuiverde lucht in huis, op kantoor en overal waar schone lucht belangrijk is. Ook diverse Daikin airconditioners zijn uitgerust met een fotokatalytisch luchtzuiveringsfilter voor schone lucht. De uitvoerige productlijnen Daikin airco's bieden vaak meerdere functies: koelen, verwarmen, ontvochtigen, reinigen en ventileren. Klimaatbeheersing op topniveau!