Home Nieuws Delonghi airconditioning Verrijdbare airco's en ontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Delonghi airconditioning Verrijdbare airco's en ontvochtigers

DeLonghi airconditioners, mobiele airco's

Een verrijdbare airconditioner van DeLonghi is eenvoudig verplaatsbaar dankzij de wieltjes. Slechts enkele handelingen zijn voldoende om te kunnen genieten van de mobiele airco’s van DeLonghi. Steek de afvoerslang (vergelijkbaar met die van een wasdroger) door de raam- of deuropening, stekker in het stopcontact en klaar. Er zijn dus geen bijkomende installatiekosten. De portable airco’s van DeLonghi hebben hoge koelprestaties. Bovendien hecht DeLonghi ook veel belang aan een stille werking van de apparaten en een laag energieverbruik.

Mobiele airco's van DeLonghi voor koele, frisse lucht

Bij alle airconditioners wordt de kern gekoeld met behulp van ventilatoren die een luchtcirculatie op gang brengen. Om deze ventilatoren te laten werken is energie nodig. Als trendsetter bedacht DeLonghi een unieke oplossing, namelijk lucht/waterkoeling. De kern van de airconditioner wordt gekoeld door een combinatie van lucht en water. In het apparaat zit een tank die met water gevuld wordt. Dankzij de waterkoeling dient er minder lucht aangezogen te worden door de ventilatoren. Eenmaal de watertank leeg is, schakelt de airco automatisch over op luchtkoeling.

Mobiele airconditioner met waterkoeling

Het gebruik van water in een watergekoelde DeLonghi airconditioner biedt drie voordelen:

  1. Hoger koelvermogen: Een beter gekoeld systeem functioneert beter en daarom ligt het koelvermogen van een watergekoelde airconditioner 20% hoger dan bij een luchtgekoelde airconditioner.
  2. Lager geluidsniveau: Om het koelvermogen te laten toenemen moet de luchtverplaatsing toenemen met als resultaat dat het geluidsniveau toeneemt. Omdat de uitblaastemperatuur van een watergekoelde airco lager is, kan de ventilator zachter draaien. Hierdoor neemt het geluidsniveau van de airconditioner af.
  3. Efficiënter: Het verbruik van deze mobiele airco-modellen is ca. 20% lager. Hierdoor zijn lucht/water gekoelde apparaten de meest energiezuinige verrijdbare airconditioners op de markt! De technologie van lucht/waterkoeling in verrijdbare airconditioners is uniek op de markt. Om deze reden vallen deze apparaten niet onder de wetgeving van de energielabeling.

Energiezuinige portable airco van DeLonghi

De portable airco’s DeLonghi PACWE110ECO en DeLonghi PACWE125 zijn voorzien van deze unieke lucht/waterkoeling. Dit maakt deze mobiele airco’s de meest energiezuinige verrijdbare airconditioners.

Naast mobiele airconditioners heeft DeLonghi volgende producten op de markt gebracht:

  • Keukenapparatuur: espresso-apparaten, friteuses, ovens, koffiezetters, waterkokers, toasters, blenders citruspersen.
  • Strijken en vloerreiniging: strijksystemen.
  • Luchtbehandeling: luchtontvochtigers, luchtbevochtigers, luchtreinigers, ventilatoren.
  • Bijverwarming: olieradiatoren, convectoren, ventilatorkachels, keramische kachels.
20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen